/Salaj/Doctor

Centrul de Vizitare al Parcului Naţional Domogled - Valea Cernei

Str. Uzinei, Nr. 9, Jud., Băile Herculane, România

Centrul de Vizitare al Parcului Naţional Domogled - Valea Cernei
Doctor
4.4
236 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WC2H+MX Băile Herculane, România
+40 255 560 582
domogled-cerna.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Vladarean
Cristina Vladarean2 ani în urmă
Oameni primitori, un centru cu 3 nivele expoziționale bine amenajate (informații despre floră, peșteri și comunități ale zonei)
Irina Chiurciu
Irina Chiurciu2 ani în urmă
Un spațiu bine amenajat, unde poți afla informații interesante despre zonă, tradiții, flora, fauna.
Bogdan bălănescu
Bogdan bălănescu2 ani în urmă
Dacă faceți drumeții în parcul național Domogled - Valea Cernei, recomand sa vă informați la acest centru... Cu muntele și animalele sălbatice nu e de joacă, mai ales urșii și șerpii... Alegeți câteva trasee din cele 30 în perioada de 30 zile la un abonament de 5 lei de persoana.
Romulus C
Romulus C2 ani în urmă
Centrul de vizitare are un program care nu face sens. In weekenduri si de sarbatori e inchis, exact cand misuna mai multi turisti in zona.
De 2 ori am venit aici si era inchis. As fi vrut sa las un review bazat pe experienta din interior insa nu am reusit
Nicole B
Nicole B4 ani în urmă
Punctul 0. De aici trebuie sa inceapa orice vizita in zona orasului Herculane. Lecție de geografie si istorie predate într-un mod profesionist.
Chiper luminita
Chiper luminita4 ani în urmă
Mulțumim domnului de la centru (dacă am înțeles bine -angajat al Romsilva) care s-a oferit sa ne facă prezentarea stațiunii și a întregii zone. Am primit detalii istorice ,despre flora, fauna , reguli aplicabile pe zone.Deasemenea am observat ,placut surprinsa,ca o făcea din pasiune. Am ascultat o poveste frumoasa ,nu o prelegere plictisitoare.
Emil Nechifor
Emil Nechifor5 ani în urmă
Centrul de vizitare turistica al Parcului Naţional Domogled-Valea Cernei este amplasat in afara statiunii Herculane, evident chiar pe malul Cernei, accesul facandu-se pe un pod. Muzeul a fost o surpriza placuta. Machete, informatii turistice, exponate istorice, folclor etc. toate pot fi vizitate gratuit pe cele 3 niveluri ale cladirii. Specialistii muzeului ofera cu multa competent informatii despre Parcul Domogled. Am gasit aici si produse ale locuitorilor din catunele isolate de munte (dulceata, rachiu, palinca etc.)
Popasuri Romanesti
Popasuri Romanesti5 ani în urmă
Pentru mai multe informații legate de Parcul National Domogled-Valea Cernei va recomandam să mergeți la Centrul de Vizitarare. Acolo veți găsi informații legate de cele 30 de trasee montane pe care le puteți vizita in perioada in care sunteți cazați în Băile Herculane și va sugerăm să achiziționați o hartă unde sunt marcate toate traseele din zona. Costul acestei hărți este de 10 lei.
Locații recomandate