/Prahova/Doctor

SONERIU DORU

Strada Coloniei 23, Boldești-Scăeni 105300, România

SONERIU DORU
Doctor
2.4
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
228Q+QQ Boldești-Scăeni, România
+40 244 211 404
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps SONERIU DORU
Scrie o recenzie
Oana C
Oana C3 ani în urmă
Acest individ nu il pot numi doctor, nu stiu cum si-a luat examenele si incalca fragrant Juramatul lui Hipocrate- care cuprinde îndatoririle morale ale unui medic în exercitarea profesiunii sale.
Daca ai programare stai cu orele sa astepti o trimitere si cand ajungi sa intri nu vrea sa iti dea, ca nu trebuie, cei de le clinica de stat unde iti faci investigatiile iau o graoaza de bani si nu stiu nimic si trebuie sa revi a doua zi pentru a obtine o trimitere pentru spitalul unde iti faci investigatiile nu te primesc fara trimitere.
Daca te duci la el ca urgenta nici nu te baga in seama. Da concedii medicale dupa ureche nu dupa ce boala ai. Prietena mea nu a beneficiat de nici-o zi de concediu medical in 20 de ani de munca asigurati, acum a fost diagnosticata cu cancer la san, si pentru a continua investigatiile ,i-a dat concediu medical de 75% cu cefalee, pentru ca nu a scos nimic sa ii dea, in momentul in care a contestat concediul i l-a aruncat pe jos, a inceput sa tipe la ea si a tratat-o de fata cu toata lumea ca ce asta e boala , vad poti sa mergi.
Parintii mei batrani se duc lunar sa isi ia retete sau trimiteri cu programare cu o luna inainte si tot ii tin la coada cu orele, si asa cum sunt ei pensionari de fieacre data ii da cate ceva, daca ii cere o parere medicala ca ii doare ceva, le raspunde ca si pe el ii doare.
Isi bate joc de marea majoritate a pacientilor care nu cotizeaza la el. Si din punct de vedere medical nu da un diagnostic, frustrat de fieacre data repeta ca la Bucuresti le-au marit salariile la doctori si lui nu.
Acest doctor trebuie sa i se faca o somotie/reclamatie la Colegiul Medicilor Prahova si la Casa de Sanateate Prahova, unde are contract acest medic pentru purtare abuziva fata de pacienti , si cu date concrete copii dupa acte (pacienta care contribuie lunar la asigurai de sanatate cu peste 1000 RON). Nu e singurul caz in care el are asemenea comportament dar ne-am invatat sa induram si sa nu facem nimic si pe asta mizeaza ca nimeni nu are ce sa ii faca.
Ionescu Mihai
Ionescu Mihai3 ani în urmă
Un doctor de 0,2 bani. Pacat ca nu pot da calificativ negativ ca sa imi exprim opinia despre acest individ care nu se poate numi doctor. O scursura a sistemului medical. Un ciubucar care fara mita nu iti acorda un concediu medical corect si de drept.
Jigneste fara nerusinare pacientii si ii trateaza cu dispret pe un ton superior.
Ar trebui dat afara din sistem!!!
Daniela Nita
Daniela Nita3 ani în urmă
Un om de nimic,un ciubucar fara scrupule,ar trebui dat afara din sistemul medical
Ovidiu Stanwild
Ovidiu Stanwild6 ani în urmă
Teodor Pavel
Teodor Pavel2 ani în urmă
Un doctor de nota 10
Locații recomandate