/Prahova/Doctor

Analize Ploiesti | Analize Medicale Ploiesti | Elit Medical

Bulevardul Republicii 143, Bloc 31 B1-B2 Parter, Ploiești 100343, România

Analize Ploiesti | Analize Medicale Ploiesti | Elit Medical
Doctor
3.6
101 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2V8+J6 Ploiești, România
+40 244 595 038
elitmedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paul Matei
Paul Matei2 ani în urmă
Am fost cu fiica mea pentru o consultație la doamna doctor pneumolog Cristinela Vasile , care și-a manifestat tot profesionalismul , în timpul consultației , cu toate că inițial nu s-a putut vizualiza CD-ul cu radiografia efectuată de fiica mea . Totuși cu ajutorul echipei suport a clinicii , până la urmă problema s-a rezolvat , consultația finalizandu-se cu succes ! Mulțumesc !
Elena Musat
Elena Musat2 ani în urmă
Ieri a fost mama mea la această clinică și a fost foarte mulțumită de tot personalul de acolo cat și de promtitudinea cu care a fost tratata de acei medici,profesionalism ... mergeți cu încredere la această clinică.
Florian Matei
Florian Matei2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism si respect fata de pacienti. Foarte slab, cel putin ca si organizare. Pentru a face o programare la Dr. Vasile Cristinela, pneumolog trebuie sa ai noroc. Acum cateva saptamani mi s-a spus ca nu au programul doamnei doctor si sa revin dupa 1 Noiembrie. Astazi 1 Noiembrie 2021 am fost la clinica in jurul orei 17.00 si surpriza programarile se fac dimineata, deja nu mai sunt locuri..cei care vin la control nu ar trebui sa aiba prioritate sau? se poate face o lista, o simpla lista? Doctorii care vin la clinica dumneavoastra nu isi pot face programul decat pe o luna? Vad ca la toate comentariile unde sunt reclamatii din partea pacientilor sunt niste texte luate cu copy/paste..puteti imbunatati ceva sau aveti doar acest unic raspuns.
Multumesc

Revin cu update astăzi 24 Noiembrie 2021. Ieri a fost contactata mama mea pentru control la dna doctor Vasile Cristinela. Azi când ajunge I se spune ca de fapt ei au contactat-o dar numărul dânsei de telefon corespunde cu al unei doamne Iepure. Pe bune????? Dar rămâne pe lista pentru luna Decembrie..deci SA VA FIE RUȘINE ELITE MEDICAL!!!!! nu meritați nici măcar o stea!
Mădălina C
Mădălina C2 ani în urmă
Recomand cu căldură pe doamna doctor Carmen Cristea un medic excelent și un om minunat.
Am mers la dânsa când mai speram cel mai puțin la un bebe mic și după 1 an, aproape am o fetiță perfect sănătoasă,nu mai spun de faptul că mi-am revenit imediat după operația de cezariană in care am scăpat și de un fibrom uterin de aproximativ 9 cm.
Tot respectul!
Va mulțumim!
Petra matei
Petra matei2 ani în urmă
Am primit sms sa confirm programarea și sa completez chestionarul de sănătate. Când am ajuns la cabinetul medical, mi s-a spus că programarea era pentru cineva la cardiologie, care, chipurile, avea același număr ca mine. Asa că, am plecat cum am venit. Nici o scuza, nimic
Alain Moran
Alain Moran2 ani în urmă
Buna seara folosim serviciile dvstra frecvent dar intampin.probleme uneori cu cei care ne integistreaza. telefonic.nu cunosc serviciile pe care le promovati si trebuie sa ne informam f bine ca nu cumva sa ne certe cel care rasp la tel.o zi
buna.

..
Cristina Maria Martin
Cristina Maria Martin2 ani în urmă
Aparent nu se respecta programarile. Am intrat cu intarziere de 30 de minute la consult. Nici macar nu am fost prevenita ca sunt intarzieri, a trebuit sa intreb eu ce se intampla.

Personalul de la receptie nu cunoaste regulile GDPR, cerand CNP-ul fara sa poata explica la ce le trebuie aceasta informatie si fara sa ceara acordul expres si indeplinirea altor formalitati cerute de lege.
Vali Bobea
Vali Bobea2 ani în urmă
Medici exceptionali dedicați profesiei. Nota 10 plus d~nei dr. Tudose Manuela care a găsit de fiecare data cauza problemelor mele. O recomand cu toată increderea❤️
Locații recomandate