/Mures/Doctor

Centrul Medical LOTUS Life

Strada Verii 46, Târgu Mureș 540084, România

Centrul Medical LOTUS Life
Doctor
4.1
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHVJ+WH Târgu Mureș, România
+40 721 232 232
lotuslife.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Esty Cibian
Esty Cibian2 ani în urmă
Imi pare rău , a fost cândva un centru medical unde se respecta programările dar acuma poți sa aștepți și 30 minute peste programarea făcută sa intri la consult :( mai bine va orientați spre alt centru medical unde programarea e programare ca oricum peste tot se plătește 😀💸
Mauritz matild
Mauritz matild2 ani în urmă
A fost o experiență foarte tristă . Centrul medical are parcare dar locurile libere sunt rezervate pentru medici.
Nu se respectă ora programată.
Nu este medic la efectuarea investigației de angiocoronarografie CT .
Serviciile medicale de care am beneficiat : angiocoronarografie CT au fost oferite de o asistenta medicală profesionistă .
Recepționeră nervoasă și arogantă, in necunoștință de lege mi-a reținut cartea de identitate pentru că au avut probleme la plata cu card bancar , nu am avut bani cash așa că am plecat să caut bancomat fără carte de identitate , cu mașina.
În concluzie : nu respectă regulile . Aici nu omul este cel mai de preț .
MAXIM_TURBO
MAXIM_TURBO2 ani în urmă
Personal foarte amabil începând de la recepție până la medici.Nu am decât cuvinte de laudă în special pentru d-na doctor gastroenterolog Gabos Gabriella,care este un medic deosebit,cu multă răbdare,care își dă tot interesul pentru rezolvarea problemelor pacienților.Recomand cu toată încrederea!!!Cu stimă,Cristian Suciu-Reghin.
Mihai Cotoi
Mihai Cotoi2 ani în urmă
Pro: programare de pe o zi pe alta la imagistica (rmn)
Contra: dezorganizare la nivel comunicațional - pentru rezultate RMN, nu ne a fost transmisa procedura. Exemplu: "rezultatele vor fi gata în n timp, va rugam sa va întoarceți". La plata serviciilor în recepție mi s a zis sa aștept în mașină, ceea ce am și făcut. Doar că fiind rece afara, am stat cu motorul pornit (cam 15-20 min adunate) o buna parte din timpul de așteptare (in total am așteptat aprox 45 min pt rezultate). A venit un angajat al centrului sa mi atragă atenția că stau de mult timp in incintă și poluez (avand motorul pornit). I am spus doamnei ce mi s a transmis din recepție (sa aștept rezultate în mașină) și că pt încălzire auto e nevoie de motorul pornit. După 5 min a venit un alg angajat cu rezultatele.
Romanti Daniela
Romanti Daniela2 ani în urmă
Nu se respecta ora programării,am.intrat cu 30 minute mai târziu la.consult,consultul a durat5 minute de "povești " ,fără palpare,fără nimic-desi in fișa apare ca mi a fost făcută o examinare,iar scrisoarea medicală este identică cu anterioara, o altă examinare la alta specialitate făcută săptămâna trecută...😏 iar 20 minute am asteptat pana domnișoara de la receptie a apărut și a binevoit a mi face o rețetă 🙄 deci am pierdut 1 ora pentru nimic!Nu recomand centrul Lotus! Dezinteres si lipsa de organizare!👎👎👎
Neagu Catalin
Neagu Catalin2 ani în urmă
PRO. Standardul ridicat al acestui spital, exprimat prin dotarile de toata lauda, procedurile interne extraordinar de bine puse la punct, profesionalismul angajatilor dus la extrem de la cel mai mic membru la cel mai mare, devotamentul individual, curatenia desavarsita si implicarea socio-emotionala generala manifestata de catre totii acesti angajati. Din partea mea, aveti toata consideratia. Felicitari!

Contra. Nu aprea am ce reprosa, poate singurul cusur ar fi ca exista o singura linie telefonica de contact, dar si acest aspect este irelevant.
Claudia Lorincz
Claudia Lorincz2 ani în urmă
Pur si simplu ingrozitoare experienta de azi la clinica Lotus. Personalul medical cu care am interactionat pana azi mi-a lasat o buna impresie( totata consideratia ptr d-na doctor Madalina Petrut), insa experienta de azi m-a ingrozit si m-a determinat sa privesc cu spaima spre sistemul medical romanesc( privat, in cazul acesta).Pentru ca urma sa-mi fac o investigatie cu anestezie, in contextul pandemiei, conditia pentru a putea face aceasta investigatie era sa fac si un test Covid acolo, la Lotus. Cum din nefericire am avut simptomatologie asemanatoare cu cea a infectarii cu Covid am ajuns la UPU si am facut acolo testul care a iesit negativ. La data la care am fost programata pentru test la Lotus aveam deja rezultatul de la DSP. Am fost condusa de catre receptionera in incaperea in care urma sa mi se recolteze probele si de aici incolo tot ce s-a intamplat mi se pare de neconceput. Ajunsa acolo am spus ca am primit rezultatul testului, ca mi se pare absurd sa fie nevoie sa mai fac unul si ca mi s-ar parea normal sa fie luat in considerare. D-na care preleva probele mi-a spus ca asa cere anestezistul, ca e o responsabilitate uriasa si ca o treime din clinica se va invarti pe langa mine in timpul investigatiei. Asta e o mare exagerare. Doar daca vin ca la circ sau la spectacol sa se uite la dosul meu e plauzibila afirmatia asta. Altfel...n-are nici un sens. Mi s-a mai spus pe un ton iritat ca nu ma obliga nimeni, ca e alegerea mea. I-am raspuns d-nei ca am venit de bunavoie, ca nu m-a constrans nimeni si ca nu e vorba de obligativitate , ci de conditionare, pe care in contextul pandemiei aproape ca o inteleg. Spun aproape pentru ca pentru aceeasi investigatie, fara anestezie nu se cere efectuarea testului covid. Iar anestezia aceea e de fapt o sedare, ceea ce presupune injectarea unei substante intravenos si-atat. Asa ca din punctul meu de vedere nu se justifica conditionarea aceasta. Sau daca tot e asa de mare grija sa nu existe riscuri ar trebui sa fie valabila si intr-o situatie si in alta. In sfarsit...
Dar nu asta e relevant in situatia mea. Ma consider un om responsabil si nu as risca nici sanatatea mea si nici a altora doar asa, fiindca nu vreau eu sa ma conformez unor reguli. Le inteleg utilitatea si necesitatea. Dar eu aveam testul facut si rezultatul ok. Am tot repetat asta dar mi s-a parut ca se duc cuvintele mele in eter sau ca persoana care ma asculta are auzul selectiv. Mi s-a mai spus ca nu inteleg ca mi se face o mare favoare si ca lista de asteptare pentru acest test e f lunga...Tocmai ca eram dispusa sa cedez locul meu de pe lista altcuiva atata vreme cat testul meu era deja facut. Am rugat-o pe d-na sa abandonam discutia pentru ca nu duce nicaieri, sa-mi preleveze probele si sa incheiem povestea. Si acum vine cireasa de pe tort. D-na mi-a spus ca e clinica ei si ca refuza sa-mi mai faca testul. :) Mi-a fost anulata si programarea pentru investigatie, evident. Halal atitudine, halal "medic", halal "om". Parca te-ai astepta macar de la personalul medical la un pic mai multa omenie, mai ales in vremurile astea tulburi pe care le traversam. Nu e cazul in situatia de fata, iar tot ce s-a intamplat imi intareste convingerea ca nenorocirea asta care ne incearca acum e un nemaipomenit prilej pentru unii de a-si satisface interesele mercantile. Si cum spuneam mai sus...macar de la medici te-ai astepta la alta calitate umana. Poate ca problema mea de sanatate e una delicata si poate ca era absolut necesar ca acea investigatie sa fie facuta cat mai curand.Nu cred ca pe doamna patron de clinica o mustra constiinta in sensul asta.Am vrut neaparat sa impartasesc si cu altii experienta mea, voi avea grija ca povestea mea sa ajunga acolo unde trebuie pentru a fi cunoscuta de cat mai multi oameni, si cred ca voi inceta sa mai am asteptari. Voi spune doar atat: D-zeu sa ne ajute pe fiecare! Iar D-zeu nu sunt ei asa cum unii se cred doar pentru ca depinzi de ei si uneori mai detin si o clinica...
Andreea Ionescu
Andreea Ionescu2 ani în urmă
Dupa 200km parcursi pentru a ajunge la dna Dr Nicolau, dupa 2 ore de asteptat in sala, mi a transmis ca nu mai ma poate consulta.
De aceleasi probleme se plangeau si ceilalti pacienti...caracter josnic!
Lipsa totala de profesionalism!!!!
Locații recomandate