/Mures/Doctor

Centrul de Medicină Lifestyle Herghelia

Strada Principală nr 74, Herghelia 547140, România

Centrul de Medicină Lifestyle Herghelia
Doctor
4.6
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JFFG+2P Herghelia, România
+40 265 324 010
herghelia.org
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Centrul de Medicină Lifestyle Herghelia
Scrie o recenzie
Silvana gruita
Silvana gruita363 zile în urmă
M-a dezamăgit faptul că ceea ce scrie în descriere și program nu se adeverește și în realitate. Se cer bani și se fac analize imprevizibile. Nu-ți spune nimeni,dar deduci pe parcurs că sunt adventiști.😔
Catalina dobre
Catalina dobre1 an în urmă
o experienta neplacuta, inca de la rezervare. Nu accepta cupluri care NU sunt casatorite legal. ''va cazam in camere diferite''. ce sa zic? au nevoie sa inteleaga ca suntem in secolul 21, pot sa le ofer la schimb un pachet ''inclusion for all''.
14.07.2021, Ma suprinde raspunsul dumneavoastra. De ce nu scrieti clar pe site ca NU primiti cupluri necasatorite legal? Firesc, etic este sa puneti clar mesaj pe site conditiile in care acceptati pacienti. Si nu in momentul in care sun la receptie sa fiu ,,chestionata'' - politicos e adevarat. Faptul ca nu acceptati pacienti indiferent de statutul lor - nu se potriveste cu denumirea ''centrul de medicina'' .Un medic trateaza orice pacient, indiferent de statutul lui, ca e casatorit legal sau nu - cei care fac discriminari nu se pot numi ''medici''. Scrieti acum va rog frumos, pe site ul dvs. ca nu acceptati cupluri necasatorite legal. e dreptul legal al fiecaruia sa aleaga cum vrea sa traiasca si in ce vrea sa creada - politic, religie si amor!
Catana Emanuela
Catana Emanuela2 ani în urmă
Lucrez aici ce pot sa zic... e foarte frumos.
Gabriel 77
Gabriel 772 ani în urmă
Un loc minunat, cu oameni extraordinari ce oferă cea mai bună soluție pentru un stil de viață sănătos și fericit!!!
Gabriel Dobeanu.
Abel Clopotel
Abel Clopotel2 ani în urmă
Sănătate prin mijloace naturale puse la dispoziție de Dumnezeu.
Dan Brînzan
Dan Brînzan3 ani în urmă
De-a lungul timpului au fost peste 20000 beneficiari, care au simțit pe propria piele avantajele unui stil de viață sănătos.
Centrul oferă servicii de analize medicale, consiliere și seminare motivaționale cu studii de caz. Ca urmare a experienței acumulate s-au publicat articole și cărți care confirmă succesul unui stil de viață echilibrat la orice vârstă. Sanatoriul are parteneriate cu instituții similare din SUA, Israel și UE.
Hrană vegetariană oferită este gustoasă, de tip bufet suedez. Mare parte din legume sunt produse în sere proprii. Accesul în baza de tratament este facil, remediile naturale aplicate sunt explicate, personalul terapeutic este amabil.

Trebuie să îți faci programare pentru a prinde un loc liber, uneori ești nevoit să aștepți următoarea serie de pacienți.
Jeni Paler
Jeni Paler4 ani în urmă
La multi si binecuvantati ani !Cu stima , Eugenia P.
Vasile Birsan
Vasile Birsan2 ani în urmă
M-a dezamăgit! “La pomul lăudat să nu te duci cu sacul” eram curios și am sunat,mi-a răspuns o femeie care m-a impresionat cu o voce blajină și i-am spus că m-a cucerit,apoi să fiu acuzat că am purtare de afemeiat! Intenția mea este de a aprecia e.t.c acest glas blând m-a uimit să aud că tariful pentru sejur este dublu! Pentru 8 zile am plătit 2700 lei în loc de prețul normal simplu pe care îl afișează ca să pară cinstiți. La capitolul hrană nu îi contrazic ,dar sunt departe de a fi pregătiți să vindece și să hrănească oameni cu obiceiuri de la bunici! La masă am simțit că mi se numără îmbucăturile,oriunde m-aș fi așezat. Băile de șezut m-a lăsat cu mijlocul amorțiț de la apa clocotită și gheață alternativ. La final d-l capră s-uitat cu răutate când i-am apreciat fără să știu efectele acestui sejur amar de 8 zile unde în camera murdară cu uleiuri pe mochetă,în baie se spânzură toate cuierele și suporturile montate de amatori. Eu tac! Ei își zic adventiști care te taxează nemeritat. Sunt oameni minunați și nu contest calitatea în general a hergheliei dar d-l capră se roagă lung și mi-a spus că sunt pe lista neagră crezând că îi duc dorul. Fanatismul nu-mi place iar la ieșire din sala de bun rămas au ridicat mâinile deasupra clienților cântând o frază muzicală ca și cum ar fi pus stăpânire pe drumul meu. Regret că spun dar suntem oameni,iar acești oameni vând un lucru omenesc și pe unii îi impresionează,pe alții nu. Așa că d-le capră dacă am nevoie de roșii și ardei mă duc la Kauflandul că-s mai ieftine decât la voi,chiar dacă sunt din seră
Locații recomandate