/Mures/Doctor

Clinica de Fertilitate Zygota Mures

Strada Transilvaniei 161, Sângeorgiu de Mureș 547530, România

Clinica de Fertilitate Zygota Mures
Doctor
3.3
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HJQ9+45 Sângeorgiu de Mureș, România
+40 365 882 444
fivmures.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ilie Pasca
Ilie Pasca4 ani în urmă
Pierdere de timp si bani! Dupa o experienta dezamagitoare la Zygota, am plecat direct la Szeged, unde fivul a reusit. Nu exista comparatie, medicii foarte amabili, isi rezerva oricat timp este nevoie sa iti ofere cat mai multe informatii. In plus, preturile sunt mai mici ca la Zygota! La Mures sotia a inceput stimularea la insistentele medicului, desi analizele nu erau foarte bune. Fiv-ul nu a reusit, iar explicatia a fost "Pai v-am spus ca analizele nu sunt prea bune". Asta dupa ce i-a intrebat de zece ori daca nu ar fi mai bine sa asteptam pana cand analizele sunt bune. Cum mai spunea cineva, consilierea nu exista. Am primit un teanc de documente de semnat inainte de punctie, care mentionau faptul ca am fost informati in legatura cu efectele tratamentului, proceduri etc. Am semnat ca primarul, de explicat nu ne-a explicat nimeni nimic. Informatiile le-am luat de pe prospectele medicamentelor iar dupa transfer am aflat din bonul de casa ce proceduri s-au facut pentru ca nimeni nu s-a deranjat sa ne informeze ca a fost necesar si assisted hatching. Noroc de bonul de casa pe care era mentionata procedura suplimentara, pentru ca, desi in sala de interventii erau si medicul si biologul, niciunul nu i-a explicat sotiei ce se intampla. Am crezut ca la final ne cheama medicul sa ne dea detalii dar nu...era ocupat deja si ne-au trimis direct la receptie sa platim. Sentimentul de baza este ca esti pe banda rulanta. Sunt foarte aglomerati, medicul nu are niciodata timp sa discute cu tine. Este o bataie de joc...pe bani multi.
Miha Ela
Miha Ela4 ani în urmă
Aparatura este dezamagitoare. Pana si medicul meu ginecolog din Reghin, cu un cabinet la parterul unui bloc are deja de cativa ani un aparat eco mult mai performant decat am vazut aici la clinica. Nu exista monitor pentru paciente ceea ce inseamna ca doctorita intoarce monitorul de fiecare data cand trebuie sa arate ceva pacientei iar tu, pe pat, stai in cele mai inconfortabile pozitii ca sa poti vedea ceva. Rezolutia este penibila, indiferent cat vrea medicul sa mareasca imaginea, nu se vede mai nimic clar. La sala de recoltare/laborator numele si datele se noteaza pe un caiet de matematica si se pare ca imprimanta nu e dotata cu posibilitatea de a scoate doua exemplare deoarece, de fiecare data, exemplarul cu rezultate exista doar pentru medic iar eu trebuia sa trimit un email clinicii prin care sa solicit rezultatele. Nu stiu cum este dotata sala de operatii sau partea din laborator la care nu au acces pacientele dar clinica pare departe de a fi la curent cu ultimele dotari din domeniu.
Andreea Apetrei
Andreea Apetrei4 ani în urmă
Jale.... Ar trebui desființat sau adusi oameni cu experienta. Este o adevărată traumă!!!! Partea de consiliere Nu Exista!!
Mike mike
Mike mike5 ani în urmă
Imi pare rau sa va informez ca in aceasta clinica doar va pierdeti timpul,si pe deasupara va puteti alege cu ceva boli in cazul femeilor ptr ca nu dezinfecteaza instrumentele .
Doctorita de acolo nu e o profesionista desavarsita si doar are cunostinte medii.
Important este banul ,te taxeaza mai ceva ca in Germania.
La asemenea tarife te astepti sa detina instrumentar de ultima generatie ceea ce este fals.
Se pare ca uni nu inteleg ceva .... cei care se duc acolo vor un copil cu adevarat si sunt dispusi sa plateasca oricat, dar nu sunt dispusi sa fie pacaliti.
Am citit unele recenzi si am observat ca au descris exact ceea ce am observat si eu.
Concluzie..... nu recomand.
Zoldi Emese
Zoldi Emese6 ani în urmă
Totală lipsă de informare a clientului în ceea privește procedurile, protocoalele, nu există comunicare de la egal la egal. După fiecare consultație prietenul tău cel mai bun va fi Google. Omul, nu este tratat ca un individ cu particularitățile sale, totul merge pe bandă rulată și după scheme prestabilite. Asertivitatea și empatia nu are loc, nu este timp pentru așa ceva de și poți aștepta pe hol și 4 ore. Managementul timpului din clinică rămâne visul utopic al clientului.
Paul Banc
Paul Banc6 ani în urmă
Dezastru. Doctorita de acolo a spus sa mi fac analizele si pe urma o sa vb prin tel. Am sunat o nu a raspuns. A spus ca doat prin sms. Am trimis poza du rezultatul ... a raspuns problema mare, pe urma nu a mai raspuns decat seara la mesaj binenteles spunand ca e la teatru. Posibil sa nu stie sa vb Romaneste. Pierdere de timp si de bani.
Andrei Ionescu
Andrei Ionescu2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism. Atitudine sfidătoare asupra clientului. Dacă dorești sa fi umilit pe banii tai este clinica perfecta.
Gabriela Tertereanu
Gabriela Tertereanu2 ani în urmă
Recomand cu drag. Personal drăguț și amabil. Rezultatul a fost pe măsura așteptărilor.
Locații recomandate