/Mures/Doctor

Centrul Medical Topmed

Strada Dorobanților nr. 1-11, Târgu Mureș 540156, România

Centrul Medical Topmed
Doctor
3.6
183 recenzii
11 comentarii
Indicații de orientare
GHP3+G2 Târgu Mureș, România
+40 265 225 002
topmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Moldovan Ramona273 zile în urmă
Vreau sa incep prin ai mulțumi din suflet domnului doctor Chirilă Ștefan si întregii echipe de la Top Med care m au ajutat sa trec cu ușurință peste operatia de colicist datorită experienței de care dau dovada.Despre domnul doctor Chirilă vreau sa va spun ca este un om si un medic minunat care iti explica cu calm și care te încurajează cand ai nevoie ,ma bucur sa vad ca exista si astfel de medici in tara noastra.Felicitari domnule doctor sunteti un om si un medic minunat.
Dumitru B.327 zile în urmă
Am fost operat de Dr Cosmin Nicolescu pe 23 Mai. Mulțumesc dânsului și echipei. Foarte mulțumit.Dumutru B. Mediaș
Gh. Constantinescu1 an în urmă
Mulțumiri și felicitări dr. Vilcelean Marius și întregii sale echipe pentru profesionalism, grijă și respect față de pacienți. Condițiile din spitalul Topmed din Târgu Mureș sunt foarte bune, iar cadrele medicale sunt atente și foarte amabile. Prin protezarea unui genunchi dr. Vilcelean Marius mi-a readus speranța și încrederea că totul este posibil indiferent de vârstă. Exista OAMENI de nota 10 și în România!
Ana Maria Matis
Ana Maria Matis2 ani în urmă
Ii multumesc Dnei Doctor Ionita Corina petru implicarea profunda in tratarea cazului meu, un caz mai complicat. A cautat si gasit solutiile cele mai bune, fapt in urma caruia ma simt foarte bine, nu doar sufleteste, vreau sa spun - in primul rand - clinic.
La fiecare vizita, imi explica si pe intelesul meu, detaliile despre tratamentul si stadiul in care ma aflu cu boala, mereu simt discutia intre noi, nu numai ca o relatie Doctor-pacient, ci - mai mult, ca o discutie in familie. Ii simt in suflet sprijinul, la fel cum il am din partea familiei mele.
Dana Santa
Dana Santa2 ani în urmă
Îi mulțumesc în primul rând bunului Dumnezeu că ma ajutat să ajung la D-na doctor Ioniță Corina, eu fiind din alt județ nu din Tg M. A fost deacord să fiu pacienta dânsei și să mă trateze eu fiind un caz mai complicat deoarece pe lingă problema oncologic am și o boala autoimuna ,foarte rara ceea ce nu este de lac simpla. Acum vreau să spun despre profesionalismul dânsei.Un medic care se implică cu mare devotament.Este aproape de pacient_comunicare medic pacient,explica pe înțelesul fiecăruia.Ma repet eu având și o boala autoimuna neurologică D-na doctor Ioniță este medicul care pe mine personal mă făcut sa am o speranță să mă bucur de viață și sa ma simt mai bine .Sunt foarte mulțumită pt tot serviciul medical care îl oferă D-na doctor Ioniță Corina .dacă aveți probleme de sănătate vă recomand cu mare încredere. Vă mulțumesc mult mult
Lili Luca
Lili Luca2 ani în urmă
Dna doctor Corina Ionita, un medic de exceptie cu multa rabdare si mult respect pentru pacienti. O recomand cu mare drag. Medici ca d-na doctor Ionita Corina gasim mai rar si de aceea trebuie apreciati. Am ajuns la dumneai in urma unui cancer la san descoperit la mama mea. Ea ne-a recomandat si medicul chirurg, pe dnul dr Nicolescu Cosmin, care a operat-o pe mama mea.
Dna Ionita este o profesionista, amabila, atenta la nevoile pacientului, explica totul amanuntit si lucreaza excelent. Atat dumneai, cat si dnul chirurg Nicolescu niste oameni cu suflet mare, care au facut-o bine pe mama mea. Va multumesc din suflet pentru tot!
Marian Marian
Marian Marian2 ani în urmă
Ii multumesc din suflet Domnului Doctor Mihai Cojocaru, medic la sectia de radioterapie. Timp de 6 saptamani, sotia mea a facut sedinte de radioterapie, in grija Dlui Doctor.
Sprijinul dumnealui nu s-a incheiat dupa radioterapie. Tinem legatura si in prezent. Interesul pentru evolutia sotiei mele il mentine cu drag si in prezent. Are o echipa minunata acolo. Le multumesc tuturor. Ii simt pe toti ca fiind parte din familie.
Andrei Petrescu
Andrei Petrescu2 ani în urmă
Un mediu extraordinar, m-am operat de hernie de disc aici. Tot personalul cu care am interactionat de la momentul cand am intrat in cladire pana cand am plecat acasa s-a comportat peste nivelul oricaror asteptari. Nu imi venea parca sa cred ca sunt intr-un spital in Romania. Despre domnul doctor Gherman (care m-a operat) si ceilalti domni si doamne doctor cu care am interactionat, ar fi prea modesta o descriere asa scurta, pot spune ca indiferent cine esti, ce problema ai si de unde vii, o simpla discutie te va face sa iti refaci speranta de faptul ca mai exista oameni de o calitate exceptionala si un profesionalism
de cel mai inalt nivel. Recomand cu incredere,am intrat intr-o zi de miercuri fizic si psihic la pamant dupa o perioada foarte lunga de decadere pe toate planurile, si am iesit joi fara apasatoarele dureri de care nu credeam ca o sa mai scap vreodata, si mai important cu un psihic refacut 100%.
Radu Isache
Radu Isache2 ani în urmă
Pentru mine a fost o experiență plăcută, fiind prima mea intervenție la privat(/public) - fractură internă și deviație de sept. Probabil și din cauza sosirii matinale nu am avut timp de așteptare lung, personalul a fost amabil, am fost însoțit de o asistentă până la cazarea in cameră. Am fost verificat înainte de operație de medici, iar operația a decurs fără probleme. Locul este curat și îngrijit. Ps: am avut noroc și de un loc de parcare în perfect, în interior.
Gabriela Tanase
Gabriela Tanase2 ani în urmă
Am dat 5 stele pentru doamna doctor de la endocrinologie si 1 stea pentru doamnele de la receptie care se comporta cu scarba cu oamenii si vorbesc urat. Oare daca nu le place acest job, de ce nu il schimba?? Urata carte de intrare in clinica.
Romulus Puia
Romulus Puia2 ani în urmă
Foarte neserioși. Nu respecta programările, te pun pe drumuri degeaba. Nu e prima data când pățesc și nici nu anunță că schimbă programările.
Locații recomandate