/Maramures/Doctor

Spitalul Municipal

Strada Avram Iancu 22, Sighetu Marmației 435500, România

Spitalul Municipal
Doctor
3.1
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WVHG+P6 Sighetu Marmației, România
+40 262 311 541
spitalsighet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Alina Ungur
Alina Ungur2 ani în urmă
Un spital de nedescris , am fost o data cu fetița mea care a făcut bronșita și a necesitat internarea , ce sa întâmplat acolo nu se poate descrie cat a suferit fetița mea de un an jumate , asistente incapabile și să ieie probe de sânge pentru analize nu sunt capabile , fetița mea a fost terorizata și a plâns în continuu de nu se mai oprea am mers la asistenta sa întreb dacă poate să-i verifice branula sau dacă poate sa o verifice umpic daca e tot în regula că nu se mai oprea din plâns și desigur că doamna asistenta ia fost greu și să se ridice de pe scaun , mi sa spus sa merg in salon că o să vina cu tratamentul , fetița nu sa oprit din plâns și a venit soțul meu și am scos fetița din spital era speriată și terorizata , doamna doctor desigur vorbește de sus și nici nu o intereseaza nimic mia vorbit foarte urât și toți sunt cu capul pe sus ,nu recomand aceasta secție de pediatrie , copii rămân cu sechele și terorizați , asistente intrate pe bani care habar nu au sa își facă meseria , nici nu se poate numi spital
Gyony Macarony
Gyony Macarony2 ani în urmă
Am fost la SPITAL pentru a mă vaccina cu a 2-a doză . Am avut programare , dar a trebui să aștept la rând . Asistentele au fost foarte amabile și răbdătoare .
Kidookidookids kidoookids
Kidookidookids kidoookids2 ani în urmă
Multumesc frumos personalului medical de la urgente din ziua de astăzi 24.09.2021. Ați dat dovada de empatie și ati dovedit ca sunteți cu adevărat profesioniști! Astăzi am avut parte sa vad ca mai exista și personal medical de calitate! Am fost la urgente și am simțit ca suntem pe mâini bune ! Am tot deranjat cu întrebări despre starea pacientei aduse și mi s-a răspuns de fiecare data cu multa răbdare!Va mulțumesc și aveți toată aprecierea noastra !
Ionica baicu
Ionica baicu2 ani în urmă
A fost o experiență foarte urâtă. Lipsa de profesionalism si superficialitatea cadrelor
a dus la agravarea stării soțului meu. Asistenta de pe salvare i a pus diagnostic de stare post alcool desi el nu bause nimic in seara precedenta si i.am mentionat acest aspect. Deshidratat si cu febra ne au dat acasa cu Piafen si vitamine, astfel încât peste doua zile am ajuns iar la urgențe
Claudia Ples
Claudia Ples2 ani în urmă
Doamne ferește, personalul spitalului e sub orice critica! Nimeni nu da explicații, se comporta urat și te fac sa te simți și prost ca îndrăznești sa ii intrebi ceva! Te repezesc sa scape de tine și nu ii interesează nimic. 👎🏽👎🏽👎🏽 Groaznic, cred ca prima mea experiența cu oameni prost crescuți, needucați in ultimul hal și totuși lucrează in spital ca asistente sau medici. Ce așteptări sa avem de la ceilalți? 👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽
Aurora Olar
Aurora Olar2 ani în urmă
Mulțumesc frumos echipei de doamne asistente și doamnei doctor care m-au ajutat sâmbătă, 31 iulie 2021, în jurul orei 13, de la urgențe, la intervenția unei urâte, bizare tăieturi în palma manei stângi.
Sunteți intradevar adevărate morosence cu suflet blând și mare!
Vă mulțumesc din toată inima mea de bihoreanca, aflată la nevoie de ajutorul dumneavoastră!
Multă sănătate tuturor, mult respect și stimă!
Aurora Olar, Oradea!
Radu Mircea Rizescu
Radu Mircea Rizescu2 ani în urmă
Cadre medicale fara scrupule ce s-au vandut sistemului!
Duminica dimineata tatal meu ajunge de urgenta la Spitalul Sighet cu ambulanta din Viseu de Sus suspect de al 8-lea accident vascular si incostient,iar ei inloc sa-i faca un tomograf i fac un test covid(pozitiv fara nici un dubiu,desi nu a mai iesit din casa de un an find imobilizat la pat, iar doamna ce avea grija de el era vaccinata si a facut doua teste covid care au iesit negativ) si o radiografie la plamani iar dupa 12 ore il declara mort de Covid.
RUSINE!!!
Mariana Vasile
Mariana Vasile2 ani în urmă
Zero stele pentru sistemul parazit și cei care răspundeți cu atâta indiferenta. Nu se poate ca de 3-4 luni de zile să spuneți incontinuu, că nu aveți voucherele de vaccinare. Toată țara le-a primit, numai voi spuneți că nu le aveți. O fi minciună sau nu, vom vedea, am înștiințat și pe ministrul sănătății despre ceea ce faceți. Dacă ați fi fost competenți, cu siguranță, v-ați fi zbătut să aveți aceste vouchere care se cuvin legal celor vaccinați. Rușine pentru nepăsare, lene, incompetenta și minciuni...sper sa fiți prinși dacă faceți vreo ilegalitate!
Locații recomandate