/Maramures/Doctor

C.M.I. Dermatologie Dr. Cadar Adela

Bulevardul București 19, Baia Mare 430251, România

C.M.I. Dermatologie Dr. Cadar Adela
Doctor
4.4
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH36+6F Baia Mare, România
+40 744 119 621
dermatologiebaiamare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–17
Marți: Închis
Mirecuri: 15–18
Joi: Închis
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel kozma
Daniel kozma2 ani în urmă
Va Multumesc foarte mult pentru tot! Sunteți un medic excepțional!!😊
Rogojan Bogdan (Bogdyhh)
Rogojan Bogdan (Bogdyhh)2 ani în urmă
Aveam 3 locuri in barba unde nu imi mai crestea parul deloc, am fost la consult atat in Romania cat si in Uk si tineam tratament de fiecare data dar fara rezultat in 6 luni

Am ajuns la doamna Adela printr-o recomandare, consultul a fost scurt, fara vorba multa(cum eram obisnuit de la celelalte consulturi). Scurt si la obiect, mi-a prescris tratament si am inceput sa il iau, dupa nici o luna am inceput sa vad progrese majore(ceea ce nu vasusem cu nici un tratament facute anterior), am ramas socat.

Din punctul meu de vedere, doamna Adela este un medic minune si isi cunoaste foarte bine meseria.
Constantin Zoicas
Constantin Zoicas5 ani în urmă
Din pacate un medic superficial, distant, neinteresat de cazurile a caror gravitate ii aduc venituri (consult +tratament) modeste. Personal, mi s-a spus ca pe perioada vacantelor de vara ea este interesata sa aiba pacienti care lucreaza/profeseaza/domiciliaza in strainatate si daca sunt interesat in continuare de un tratament, sa vin ceva mai incolo, dupa luna septembrie, dupa ce pleaca strainii (evident, care platesc in valuta). Pe scurt, daca aveti o problema dermatologica mai minora (iritatii, dermatoze de contact, etc.) va recomand sa evitati acest cabinet!
Rares Craciun
Rares Craciun5 ani în urmă
Un medic cald și excelent profesionist. Serviciile oferite sunt mult peste așteptări; problema mea a fost rapid rezolvata.
Va multumesc, dr. Adela!
Simona RS
Simona RS5 ani în urmă
Excelent! Tratamentul anti- aging ( microdermabraziune) chiar a avut efectul dorit! Profesionalism la cote inalte. Recomand!
Irina Ama
Irina Ama7 ani în urmă
Recomand cu incredere acest cabinet!
Doamna Doctor este experta in analiza alunitelor si a pielii. Increderea, profesionalismul si grija acordata in cadrul unei sedinte te fac sa revii cu drag la aceasta doamna!
Mult succes va doresc in continuare si cati mai multi pacienti multumiti ca mine sa aveti!
Neamț Laura
Neamț Laura7 ani în urmă
O recomand pe doamna doctor Cadar Adela cu foarte multă încredere! Este un profesionist desăvârșit cu rezultate excepționale în ceea ce face. Ori de câte ori ai nevoie te întorci cu mare drag la vizitele medicale pentru că are foarte multă răbdare și pricepere. Recomand!
Iuliasiminaserban Serban
Iuliasiminaserban Serban2 ani în urmă
Nu recomand am fost la dansa pt niște probleme la fata mi a prescris o crema de fata care mi a înrăutățit situația după am mers din nou la dansa mi a prescris iar un tratament care nu a fost Ok pentru mine
Locații recomandate