/Ilfov/Doctor

Medicina de Familie - ONIX OPTIM Centru Medical

Strada Speranței 30-32, Bragadiru 077025, România

Medicina de Familie - ONIX OPTIM Centru Medical
Doctor
4.1
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
92P5+W9 Bragadiru, România
+40 751 077 660
onixoptim.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalina Grosu
Catalina Grosu2 ani în urmă
De doua ori am fost cu fetita la medicul de familie. De doua ori personalul vorbea urat despre pacientii care tocmai plecasera. I-am contactat cu o urgenta medicala a treia oara..dar e vineri, ce conteaza ca un copil aflat in evidentele dvs medicale e bolnav.Va urez sincer cand aveti nevoie mai mare, sa aveti parte de acelasi interes de care dati dovada!
Catalina katy
Catalina katy2 ani în urmă
Cea mai slaba clinica , plătești analize și afli după 3 săptămâni ca ți-au aruncat probele ( fără sa te anunțe in prealabil ) și stai și aștepți pe motiv ca “ nu sunt gata încă “.
Ilinca Geana
Ilinca Geana2 ani în urmă
Suni sa faci programare și nu Răspunde nimeni niciodata!!!
Prince Machetar
Prince Machetar4 ani în urmă
Cea mai accesibila clinica din Bragadiru in care s-a investit mult.in echipamente de calitate. Personal atent, preturi mici si servicii medicale foarte bune.
Aristica P
Aristica P4 ani în urmă
Personal este amabil si înțelegător cu pacienții. Apreciez activitatea doamnei dr. Radu Mădălina - cabinetul de fizioterapie - care, pe lângă profesionalism pune și suflet în tratarea pacienților.
Elena Gadina
Elena Gadina4 ani în urmă
Personal de treaba , m-au ajutat imediat cu tratamentul necesar .preturi foarte mici si o clinica curata.
Maria Badea
Maria Badea5 ani în urmă
Nu recomand, am plătit analizele ale căror rezultate le-au pierdut, ale fetitei mele de 1 an, am mers de trei ori cu copilul în brate sa înțeleg ce se întampla, pentru ca nu au răspuns la telefon, și așteptăm pe hol fără nicio explicație oferita!
Georgiana Mircea
Georgiana Mircea2 ani în urmă
Am fost la ei sa îmi i au medical deoarece am fost in izolare si mi au vorbit foarte urat , nu au vrut sa îmi de-a , au țipat la mine si pe lângă astea nici măcar nu purtau masca .
Cu toate ca le am vorbit frumos si le am explicat ca nu ma primesc la munca fără medical ele tot urat îmi vorbeau . Cand le am amenințat ca le dau in judecată deoarece in timpul izolării medicul de familie din câte știu este obligat de a suna pacientul sa vadă cum se simte iar el nu a sunat absolut deloc , au gasit imediat rezolvare pt a îmi da medicalul .
Locații recomandate