/Ilfov/Doctor

House Of Beauty Clinic

Bulevardul Pipera 59b, Voluntari 077190, România

House Of Beauty Clinic
Doctor
4.9
202 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G46Q+VQ Voluntari, România
+40 755 354 555
hobclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgiana Serban
Georgiana Serban2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea HOB și mai ales recomand Dr Ahmed Nashar . El a fost cel care mi-a pus pe față un nou zâmbet, cel de Hollywood 🤩 Și deșii am venit cu des întâlnita frică pentru durere, am rămas plăcut surprinsă sa văd ca la ei in clinică chiar nu se pune problema de așa ceva.
Multumesc din suflet pentru tot🙏🏼🙏🏼
A fost cu siguranta cea mai buna decizie ever!!
Ema Jurji
Ema Jurji2 ani în urmă
Pana a ajunge la stomatologul Alin Gabor, am cunoscut doar medici, teama si groaza.
Pe langa profesionalism si dedicare, am descoperit omul …multi sunt medici si putini sunt si oameni. Am descoperit ca nu ai nevoie de studii stomatologice pentru a intelege ce se intampla cu dintii tai, ci doar de un medic care are atat de multa rabdare sa explice incat nimic nu este complicat !
M-a facut sa inteleg, sa accept si sa aplic!
Stiam de multi ani ca am nevoie de aplicarea unui tratament ortodontic…a fost singurul care a reusit sa vreau sa il fac.
Zambetul nostru este o prioritate pentru el, iar increderea cu care pleci din clinica nu te lasa sa nu zambesti!
Singurul stomatolog intalnit care dupa ce ai plecat din cabinet, verifica sa vada daca totul este in regula. Nu conteaza ora, nu conteaza ziua, ci doar ca noi, pacientii lui, sa avem zambetul perfect si sanatos!
Daca vreti cu adevarat sa integeti , sa tratati si sa zambiti, programati-va la el!
Multumiri si aprecieri pentru tot ceea ce faceti, voi reveni de fiecare data!🙏
Luisa Luy
Luisa Luy2 ani în urmă
Un loc minunat 😍, ma simt ca acasa! 😇
Clinica House Of Beauty Clinic- centru de excelenta!
Am beneficiat de serviciile clinicii House Of Beauty Clinic, o clinica de top, ce ofera acces la un colectiv de profesionisti si servicii moderne, de cea mai buna calitate.
Servicii impecabile - de la receptie, la doamnele asistente si pana la medicul stomatolog dr Jona! Felicitari întregului colectiv , un colectiv dedicat, capabil si muncitor !
Dr. Jona abordează fiecare problematica a unui pacient cu maxima atentie, rabdare si rezultate clare! Se calibreaza pe nevoile medicale ale pacietului, precum si pe aspectele umane ce tin de individualitatea fiecăruia. Dr Jona un profesionist desavarsit, pasionat de meseria sa si atent la cele mai mici detalii !
Sunt foarte incantata si totodata super mulțumită de experienta avuta, este o schimbare totală, asteptarile mi-au fost depășite.
Recomand cu încredere:profesionalism la cele mai înalte cote, daruire, preocupare constanta pentru sanatatea pacientului, solutii inovatoare benefice, echipa bine inchegata de specialisti care conlucreaza mereu, echipamente de top.
Datorită lor acum zâmbesc ! 😇😍🔝🔝🔝
Noir Studio01
Noir Studio012 ani în urmă
Ideea de a-mi pune implant dentar era horror pentru mine. Aveam in minte implanturile folosite acum 10 ani, asa ca am stat cu un 3 masele lipsa timp de 3 ani. Am ramas surprinsa de cat de rapid si usor a fost sa-mi pun implaturi la HOUSE OF BEAUTY CLINIC iar recuperarea a fost foarte usoara! Recomand cu incredere aceasta clinica! Claudia Stoica
Nico
Nico2 ani în urmă
Sunt clienta HoB de mai bine de 4 ani și fiecare vizita in clinica a fost o plăcere! Profesioniști și amabili, și, mai ales, prieteni!! Va mulțumesc și va ador!!! ❤️Recomand cu toată încrederea și dragul din lume clinica House of Beauty! (Nicoleta Nuca)
Leaseir europe
Leaseir europe2 ani în urmă
Cum să ți se pună implanturi fără sa doară😂 Uite ca la House of Beauty Clinic se poate și mai mult Calitate, Mult Profesionalism, clinica arată impecabil, iar personalul, domnii doctori, pana și proprietarul foarte atenți la bunăstarea pacientului pe toată durata tratamentului, eu sunt sigur ca e cea mai completa clinica dentară din Bucuresti🤩 RECOMAND CU TOATĂ ÎNCREDEREA
Liliana Raducan
Liliana Raducan2 ani în urmă
D nu-l dr împreuna cu echipa dansului pentru mine sunt cei mai buni, m-au făcut sa imi placa sa zâmbesc 🤍 sunt foarte mulțumită de rezultat. Va mulțumesc! ♥️
Ecaterina Dubneac
Ecaterina Dubneac2 ani în urmă
Recomand cu incredere, sunt foarte multumita de serviciile oferite. O echipa formata din profesionisti dedicati, bine pregatiti si cu o vasta experienta in domeniu.
Locații recomandate