/Iasi/Doctor

CMI Obstetrica Ginecologie Dr Dumitrascu Irina

Bulevardul Alexandru cel Bun 16 bl 1212 sc A ap 3, Iași 700580, România

CMI Obstetrica Ginecologie Dr Dumitrascu Irina
Doctor
4.6
124 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H69+QG Iași, România
+40 232 257 413
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–19
Marți: 14–19
Mirecuri: 14–19
Joi: 14–19
Vineri: 14–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Grigoraș
Ioana Grigoraș2 ani în urmă
Cea mai inaptă doctorița (îmi cer scuze ca scriu asemenea cuvinte) nu ai cum sa suni la doctoriță și sa îți răspundă doamna de serviciu !! Nu mai călcați in cabinet la dumneaei !!!
Ali ali
Ali ali2 ani în urmă
Cel mai jalnic cabinet cu cea mai jalnica doctorița . A sunat soția mea pentru niște informații despre un tratament , iar ea a zis sa vadă la farmacie ce și cum sa afle despre tratament . Niște oameni de nimic evitați pe cât puteți posibil . Doar ca sa mănânce banii oamenilor . PS: soția a fost la doamna doctor pentru un control !
Nadia Butnariu
Nadia Butnariu2 ani în urmă
Am ajuns la dnei pentru ca imi doream sa raman insarcinata. Mi-a fost recomandata de cele 2 cumnate ale mele. Dar, am ales-o pentru ca a fost singurul medic care m-a trimis acasa cu un set de investigatii de facut, de la A la Z, inclusiv interventii uterine de efectuat, pentru a gasi cauza infertilitatii (pierdusem si o sarcina inainte - dar monitorizata de alt medic) ...comparativ cu alti medici super recomandati din Iasi care m-au plafonat din start si m-au trimis acasa cu vitamine prescrise si expresia "O sa ramaneti foarte greu insarcinata! ". Atunci stiam ca sufar de infertilitate secundara, amenoree primara si chisturi ovariene.

Am urmat intocmai pasii dnei: analize de facut si eu si sotul, histeroscopie (investigatie uter), histerosonografie (investigatie trompe)... Toate cunostintele din jur care au facut la alti medici asemenea investigatii m-au avertizat panicate ca investigatiile uterine sunt extrem de dureroase si nu le recomandau. Mi-a fost frica si greu sa ma decid, dar le-am facut,iar la dnei NU a fost asa! A fost super atenta si minuțioasă si nu m-a durut mai deloc!

Am urmat tratamentele recomandate, cu predilectie stimularea ovariana cu injectii (pentru cele ce nu stiu, trebuie o monitorizare si comunicare constanta cu medicul, mai ales precizie)...si BINGO: am reusit sa raman insarcinata!

Sarcina nu a fost una tocmai usoara, am stat la pat mereu...in urma investigatiilor, am avut 2 diagnostice care mi-au dat batai de cap: uter bicorn si trombofilie + ditamai hematoamele la debutul sarcinii (pe care le-am invins) care provocau sangerari, hemoragii ce ma trimiteau direct in spial. In spital (un alt punct forte legat de dna Dr), m-a monitorizat medicul sau rezident, dna Dr. Bujor, care este la fel de atenta si precauta (nu mai zic de faptul ca e super finuta si dedicata). Am fost constant pe maini bune.

Datorita dnei Dr. Dumitrascu, am adus-o pe lume, nascand NATURAL, in data de 20.02.2020 (02:20 P. M.) pe fetita mea, Ana - Miriam... O bucurie! Ati citit bine: NATURAL! M-a incurajat pana in ultimul moment sa nasc natural, chiar si cu asemenea complicatii...si sunt foarte mandra de ea si de mine ca am FACUT-O! ❤️ Din pacate, nu a putut sa ma asiste la nastere, era extrem de racita (foarte posibil sa fi avut covid), dar rezidenta dnei a facut o treaba minunata! Nasterea nu a fost deloc usoara, dar cu real succes! II multumesc, din nou, pe aceata cale si Dnei Dr. Bujor!

Asadar, mamicilor care stiti ca aveti probleme, fara nici un gram de indoiala, lasati-va monitorizate de dna Dr. Dumitrascu, are maini de aur, experienta vasta, pricepere si face ca minunile sa prinda viata!

Multumesc inmiit, Dna Irina 🙏❤️

Cu mult drag voi reveni (in curand), pentru bebe 2,

Nadia :)
Anca Dumitriu
Anca Dumitriu2 ani în urmă
Cand doamna doctor mi-a adus pe lume baietelul dupa o operatie de urgenta facuta la ora 3, am inteles de ce programarile se decaleaza.
Ba mai mult, am avut nevoie de un medicament care nu se gasea in spital, iar ea il luase din buzunarul ei si il avea mereu la ea.
Mi-a adus pe lume 2 copii si imi supravegheaza starea de sanatate anual.
Da, nu intri la fix la programare, dar te suna de la cabinet sa iti spuna cand sa ajungi. Da, nu face glumite mereu si nu te striga pe numele mic, dar iti face cate analize si ecografii trebuie (nu te cheama intr-una la cabinet daca nu e nevoie) si esti pe maini bune orice problema ai avea.
Veronica jalba
Veronica jalba2 ani în urmă
Doamna doctor Irina Dumitrascu este medicul meu de aproape 20 de ani.
Este mai mult decat un medic exceptional, extrem de bine informat, este UN MARE OM, UN CARACTER CUM RAR MAI ÎNTÂLNEȘTI IN ZIUA DE AZI.
Este un medic in care poți avea încredere că absolut orice problema medicala cu care ajungi la dumneaei isi va gasi rezolvarea, calma, blândă, dedicată până la sacrificiu.
Am nascut doi copii cu dumneaei, mi-a salvat viața la nasterea celui de-al doilea, este prezenta in viata gravidelor inclusiv la nașterile naturale si la cezariene, până în ultimul moment.
Ii voi fi recunoscatoare toata viata pentru toata dedicarea si implicarea sa!
Multumesc ca existati!
Mihai Irina Maria
Mihai Irina Maria2 ani în urmă
Un doctor minunat, dedicat profesiei sale, 3 sarcini urmarite de doamna doctor, 3 fetite minunate. Da, se asteapta la consultatii, dar nu pentru ca doamna doctor e la vreun coafor ci pentru ca apare cate o urgenta. Eu nu pot decat sa-i multumesc doamnei doctor pentru implicare si pentru rabdare si sa o recomand ori de cate ori aud pe cineva ca are nevoie de un profesionist!
Adriana Manolica
Adriana Manolica2 ani în urmă
Acum aproape 17 ani, pe 24 septembrie, doamna doctor mi-o punea în brațe pe Mateea. Nașterea ei a fost o aventură: copilul în prezentație pelviană, cu placenta poziționată prima la ieșire, programată pentru cezariană ... dar cu instrumentarul steril epuizat! Atunci am aflat că noaptea dintre 23-24 septembrie se numește „noaptea berzelor” - pentru că statistic se nasc cei mai mulți copii din an, iar în acea noapte spitalul fusese de gardă. Doamna doctor s-a luptat pentru mine și mi-a adus de la Elena Doamna instrumentarul steril pentru ca Mateea să se nască în siguranță. Practic i-a salvat viața! Acesta este un mic act de eroism necunoscut de ceilalți, dar care caracterizează inima mare a doamnei doctor! Am avut parte de îngrijire de nota 10 și sfaturi de nota 10 din partea unui medic de excepție! Operația a fost atât de bine făcută, încât după două săptămâni alergam (literalmente!). Recomand cu toată inima! Mulțumesc pentru tot!
Baciu rebecca
Baciu rebecca2 ani în urmă
Super medic! Mi-a spus din timpul sarcinii ca unul din gemeni are o malformatie la rinichi. Am stiut din timp si asta a salvat rinichiul copilului. Mi-a recomandat si cel mai bun medic nefrolog pediatru. Ce sa mai spun de sarcina,care a fost una cu risc si acum am 2 comori.
Locații recomandate