/Iasi/Doctor

Derma Clinique

Strada Păcurari Nr. 123, Iași 700523, România

Derma Clinique
Doctor
4.4
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HF4+FV Iași, România
+40 723 525 232
derma-clinique.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ruxandra Ruxandra
Ruxandra Ruxandra2 ani în urmă
Am fost azi pentru prima data la Derma Clinique pentru o procedura de eliminare a unui angiom (hemangiom). Chiar dacă trebuie sa astept o săptămâna sa văd rezultatul concret, deși pana acum pare totul foarte in regula, deja nu mai am acel punct roșu evident pe nas si pare sa treacă, pot spune ca am fost tratată foarte bine atat de doamna Doctor Padiliu (sper sa nu ii greșesc numele) cât si de doamna asistenta care m-a programat si m-a ajutat cu drag sa îmi potrivească orarul după cel al doamnei doctor. Mi s-a răspuns la toate întrebările cu profesionalism, răbdare si bunătate, pe lângă foaia pe care am primit-o in legătura cu îngrijirea zonei după intervenția cu laser, am primit inca un set de sfaturi pentru îngrijirea tenului cu acnee și recomandări de produse pe care le pot folosi pentru aceasta problema. Am ținut sa precizez asta pentru ca sunt sfaturi foarte utile și produse recomandate in urma consultației care nu a fost programată in legătura cu acneea, ci cu hemangiomul. Țin sa precizez și ca nu a trebuit sa plătesc nici un leu in plus pentru toate aceste lucruri (+cremuță pentru îngrijirea zonei in cauza). Doamna Doctor este foarte bine pregătită și o recomand, mi-a plăcut foarte mult de dumneaei și de cum s-a comportat in tot timpul petrecut acolo. Prețurile sunt foarte acceptabile, dar depinde ce fel de procedura dorește fiecare persoana, iar având in vedere aparatura, pentru hemangiom am plătit mult mai puțin decat ma asteptam. Cu siguranta voi mai merge acolo și pentru tratamente de curățare și cicatrici. Foarte accesibil :)
Cezara cezarina
Cezara cezarina2 ani în urmă
Catalina Voicu cea mai slab pregatita ! Evitati aceasta persoana. Va va recomanda cele mai costisitoare aparate , creme si tratamente fara a fi nevoie de ele. Este ahtiata dupa bani si va minte . Eu am ramas cu sechele pe viata, pe fata , gat si piept ,din cauza acestei individe. Nu ar trebui sa profeseze in opinia mea . Sa ai parte de tot raul pe care mi l-ai facut, Catalina Voicu si sa-ti fie rusine !!!
Estera Zanoschi
Estera Zanoschi3 ani în urmă
Sunt de aproximativ doi ani pacienta celor de la Derma Clinique si am fost intotdeauna intampinata cu amabilitate si profesionalism. Recomand din toata inima!
Narcis Armasu
Narcis Armasu5 ani în urmă
Am cerut telefonic o programare pentru o consultatie. S-a gasit un loc liber peste 6 zile, la ora 8.30 am. M-am prezentat la 8.25, am asteptat 20 de minute, intr-o sala in care se auzea un sunet ritmic foarte ascutit pe fundal si becurile care filau in ritmul sunetului. Dupa care m-am ridicat si am cerut confirmarea din partea receptionerei ca eram programat la 8.30, si am plecat. Scuze nu am primit. Doctorul nici macar nu si-a aratat fata.

Edit:

Nu aveam nici un dubiu ca exista justificari. Eu am prezentat faptele asa cum s-au prezentat din punctul meu de vedere, insa dumneavoastra gasiti ca fiind atat de firesc sa lasati un pacient sa astepte 15 minute, incat iarasi ati uitat sa va cereti scuze. Mai mult, din raspuns am senzatia ca asteptarea mea ca o consultatie sa inceapa la ora programata este putin fortata, suprarealista chiar. Totusi cred ca singura mea greseala a fost sa presupun ca am de a face cu o institutie respectabila.
Anca-Elena Hulpan
Anca-Elena Hulpan2 ani în urmă
Cea mai proasta clinica la care am fost vreodata... am platit o suma costisitoare fara nici un mic rezultat! Nu recomand in nici un caz... multa vorba și nici o fapta!🤮
Loredana Rosu
Loredana Rosu2 ani în urmă
Nu va suparati ALISEB TOURS ROMANIA-TUR OPERATOR, dar limbajul dumneavoastra va reflecta nivelul de educatie! Puteti spune orice despre domnisoara de care pomeniti, dar nesimtirea e ultimul cuvant care o caracterizeaza! Suntem clienti de ani de zile ale acestei clinici si mereu am fost extrem de multumiti. Personalul si serviciile sunt exceptionale si nu am intampinat decat disponibilitate, amabilitate si profesionalism din partea tuturor!
Nu stiu ce problema ati avut dumneavoastra, dar descarcarea frustrarilor aici sigur nu este solutia!
Robert Ciobanu
Robert Ciobanu2 ani în urmă
Recomand fara ezitare ! Am ajuns fara recomandare in aceasta clinica fiind ceva urgent de rezolvat si am fost foarte placut surprins de profesionalismul, rabdarea, implicarea si nu in ultimul rand umanitea de care a dat dovada dna Dr. Catalina Voicu. Impartasim un domeniu comun, cel medical, si sunt mandru ca exista in Iasi clinici unde activeaza astfel de medici care isi iubesc meseria si nu uita sa fie oameni.
ALISEB TOURS ROMANIA-TUR OPERATOR
ALISEB TOURS ROMANIA-TUR OPERATOR2 ani în urmă
Clinica cu cea mai nesimțita asistenta medicala la primiri pacienți . Desi platesti sume importante intr-o clinica privata , acea nesimțita de asistenta te tratează cu impertinenta si aroganta de parca acea clinica este indispensabila vieții . Serviciile medicale sunt lăudate , dar fără rezultate . Nu recomand o astfel de clinica decât celor care vor sa arunce banii pe fereastra si sa fie tratați cu impertinenta .
Locații recomandate