/Iasi/Doctor

Clinica Oftaprof

Stejarul Tătărași Complex Str. Oak no. 54, Iași 700327, România

Clinica Oftaprof
Doctor
4.6
95 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J66+XH Iași, România
+40 232 250 423
clinicaoftaprof.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ramona Cozma
Ramona Cozma2 ani în urmă
Personal amabil, doctori profesionisti cu experienta, care iti explica totul in detaliu. Ma bucur ca am ales aceasta clinica pentru interventia cu Lasik. Multumesc dnl dr Chisalita si intregului personal pentru amabilitate si rabdare, si multumesc pentru vedere fara ochelari. Recomand cu incredere. 😊
Alina Luciu
Alina Luciu4 ani în urmă
O echipă de profesioniști! Am fost operată pe data de 24 ianuarie de doamna dr.Alina Cantemir. Totul a fost perfect! ( dar despre operatie va voi povesti pe grupul " Cui i-e frică de LASIK" pe FB 😎.
De asemenea tin sa mentionez ca am fost la control si cu băiatul meu in varsta de 9 ani ( ca orice copil nu este încântat de doctori, controale, picături in ochi si urăște ochelarii) însă a fost fascinat de d-na doctor....o altă abordare si alte modalitati de a face un copil sa revina cu plăcere la oftalmolog.
Marius Constantin Ciobanu
Marius Constantin Ciobanu2 ani în urmă
Foarte mulțumit de serviciile oferite, am mers acolo fără programare ( in prima faza am fost refuzat de către recepționera , dar la insistentele mele fiind puțin speriat de faptul ca nu vedeam cu un ochi …in cele din urma am fost acceptat și fără programare ) știam ce aparatura profesională este de la un consult anterior , am mers acolo pentru profesionalismul doamnei Dr , Alina Cantemir ! Recomand cu încredere !
Florin N
Florin N2 ani în urmă
M-am operat de miopie la doamna Alina Cantemir, o profesionista desăvârșită! Multe mulțumiri și recomand cu drag clinica Oftaprof! 🤗
Petru Cirlan
Petru Cirlan2 ani în urmă
O echipa de profesioniști . Doamna Doctor Alina Cantemir o persoana minunata si știe cea ce face in domeniul ei . O experientă mai neplacuta doamna de la ochelari (Oana ) nu știe să se comporte cu persoanele sa comportat foarte dur . Cred ca e punctul minus pentru Clinica OFTAPROF .recomand cu cea mai mare incredere . Dar si pacienti trebuie sa fie conștienți ca personalul trebuie respectat si totul se rezolvă chiar daca se mai așteaptă cateva minunte este pentru ca isi fac meseria cat mai bine 😊
Sergiu Irimia
Sergiu Irimia2 ani în urmă
Recomand, clinica oferă servicii de calitate. Recent am beneficiat de o intervenție Lasik și sunt foarte mulțumită si fericită de rezultate și de timpul extrem de scurt de recuperare! După 20 de ani de purtat ochelari, mi se pare wow ca acum să vad foarte bine fără ei. 🙂
Cor Nel
Cor Nel2 ani în urmă
Luni, 06.07.2020, intram fără niciun stres în sediul clinicii Oftaprof. În fond, adusesem doi prieteni pentru operație de cataractă, eu urmând să trec printr-un simplu control de rutină. Sunt client destul de vechi al clinicii, am intrat aici, pentru prima dată în sept. 2012 (edem macular cistoid și uveită anterioară O.S.).
A urmat o operație de cataractă și una de pterigion (în 2014), plus destule controale, în decursul anilor, plus mama și mai mulți prieteni aduși...
Surpriza (cam neplăcută, pentru mine) a venit când d-na dr. Alina Cantemir mi-a comunicat, în urma controlului, că a avut loc opacifierea capsulei posterioare la ochiul stâng, vederea având de suferit ! După o pauză de 2 secunde, a continuat, cu nelipsitu-i zâmbet de pe față, că va rezolva problema brusc și instantaneu. Ceea ce s-a și întâmplat în aprox. 6-8 min., cu ajutorul laserului !
Ca să trag linie, nu pot să nu apreciez, în toți acești ani, super-profesionalismul d-lui dr. Dorin Chisăliță, a d-nei dr. Alina Cantemir și a d-nei dr. Cătălina Gălățanu, zâmbetul permanent și vorba calmă și încurajatoare a d-nei dr. Alina Cantemir, precum și amabilitatea extraordinară a personalului.
Pe scurt, stimaților și dragilor de la Clinica Oftaprof, din partea mea, ”Chapeau”!
Recomand, cu mâna pe inimă, dacă ai probleme cu ochii, du-te fără să mai stai pe gânduri la această clinică. Nu vei regreta !
Nimic nu este mai prețios ca lumina ochilor…
Pentru confirmare, Corneliu N., Galați.
Bogdan Bostan
Bogdan Bostan2 ani în urmă
Primire calduroasa , curatenie impecabila, personal foarte dragut ,comunicare,rabdare . Recomand doamna doctor Alina Cantemir ,draguta si rabdatoare cu copii dar si cu adultii ,explica pe intelesul fiecaruia . Cu siguranta la nevoie aici voi reveni!
Locații recomandate