/Iasi/Doctor

ORL Endoclinic - Cabinet ORL

Strada Silvestru nr.3, Iași 700090, România

ORL Endoclinic - Cabinet ORL
Doctor
3.6
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8C+5P Iași, România
+40 747 771 200
orlist.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–19
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madalina Filip
Madalina Filip2 ani în urmă
Recomand cu drag pe D-nul Dr Hantescu un super om și medic,calm și atent,te ascultă și te sfătuiește în funcție de problema.
Camelia
Camelia2 ani în urmă
Domnul doctor spune aceeasi poveste tuturor pacientilor si prescrie acelasi tratament, indiferent de problema. Am mers cu o durere de ureche si dl dr a insistat ca as avea de fapt probleme importante de respiratie in timpul noptii, ca mi-as sufla nasul agresiv si in mod constant, eu neavand asa ceva. Apoi a insistat ca am o deviatie puternica de sept, care trebuie repede operata (am mai fost la controale ORL si inainte si dupa dumnealui, toti ceilalti dr confirmand ca nu am asa ceva). Cu toate ca l-am intrerupt din monolog si am spus ca eu nu am aceste simptome, m-a ignorat complet. La un consult normal, pacientul spune ce il deranjeaza si medicul pune diagnosticul. Dl dr mi-a pus dumnealui si simptomele ca sa se potriveasca exact pe ce diagnostic a vrut dumnealui sa puna.

Prin controale ulterioare am aflat ca durerea provenea de fapt de la un dinte si ca iradia in ureche. Din fericire am dat de alti dr care mi-au ascultat simptomele reale si nu am ajuns sa imi operez o deviatie de sept inexistenta :)
Iuliana
Iuliana4 ani în urmă
O experienta ingrozitoare. Am fost cu fetita de 9 ani si dupa ce am fost pusa sa ii fac analize, fara sa imi puna un diagnostic, mi-a dat o reteta pe 3 luni. Domnul Moscaliuc nu s-a obosit sa imi explice de ce imi da reteta, ce anume a constatat dumnealui, spunand ca nu are timp sa imi explice si oricum nu as intelege. Recomand tuturor sa se fereasca de acest loc.
Simona Ghaben
Simona Ghaben4 ani în urmă
Domnul dr Moscaliuc,un medic cu experienta,cu o pregatire deosebita!!Profesionalism,atentie,grija la detalii,timp acordat anamnezei,diagnostic precis,tratament eficient!!!
RECOMAND CU CALDURA!
Bogdan Fum
Bogdan Fum4 ani în urmă
Ady Duracell
Ady Duracell5 ani în urmă
Suraj Achiricesei
Suraj Achiricesei6 ani în urmă
Medicii sunt foarte buni, doctori fără de arginți, vindecare, FĂRĂ paușală,!
Cristian Dumitriu
Cristian Dumitriu2 ani în urmă
Am o saptamana de când am completat fișa pentru programare, nici nu s-au obosit sa raspunda.
Locații recomandate