/Iasi/Doctor

RKMed Center

Str, Pasaj Banu nr. 12, Iași 700127, România

RKMed Center
Doctor
4.5
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8G+WJ Iași, România
+40 745 280 682
rkmedcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bulancea Ionela Cristina1 an în urmă
Doina Fotache
Doina Fotache2 ani în urmă
Profesionalism, dedicare, grija extraordinara fata de pacienti! D-na doctor Ciornohuz este un medic de exceptie, nu am cuvinte! Experiente deosebite am avut si cu doamnele Mateiciuc, Grigoras, Nestian si Cristea, rar vezi medici care sa fie atit de apropiati de pacienti. As dori sa recomand tot personalul de la proceduri (d-na Gabi, imi pare rau ca nu stiu numele exact) si de la recuperare medicala si kinetoterapie, este un loc in care te simti bine ingrijit si uiti ca esti pacient. Oameni frumosi la RKMed, sa fiti sanatosi!
Gheorghe Pavel
Gheorghe Pavel2 ani în urmă
terapeut care face propaganda antivaccin!in rest pare bine pregatit...
Catalin Tiba
Catalin Tiba2 ani în urmă
Dezamăgitoare " prestatia" d nei doctor Ciornohuz Adriana. Singurul plus al consultatiei( care nu e deloc ieftina) a fost sfatul dânsei de a merge la recupeare într un spital de stat.Chiar dacă am avut RMN uri și analize de sânge și diverse investigatii, nu am primit nici un diagnostic, nici un tratament, iar mama rămâne cu aceleași dureri de oase. Sa zicem ca nu am avut noroc!
Ioana Rusu
Ioana Rusu3 ani în urmă
Buna ziua!Ma numesc Rusu Felicia si sunt din Botosani!Am ajuns la aceasta clinica,la Dna Doctor Ciornohuz Adriana,la recomandarea unei bune prietene din Iasi!am ajuns disperata,cu dureri groaznice pe care le aveam de doi ani,timp in care am fost la diferiti medici din Botosani si diferite clinici private...nu le dau numele ....rezultate 0...investigatii minime,diagnostic pus in urma unei priviri “atente”asupra coloanei mele!!Dupa multe investigatii si analize propuse de dna Doctor Ciornohuz,am un diagnostic clar....toate aceste investigatii au durat doua luni....acum fac tratament in aceasta clinica,la indicatia dnei doctor si pot spune ca rezultatele nu au intarziat sa apara!!Nu in ultimul rand ,vreau sa vorbesc si de echipa de un inalt profesionalism si o atitudine cum nu am intalnit pana acum,avand in vedere ca m am tratat doar in sistem privat!!Tot respectul si consideratia mea!!Felicitari si multumesc ca existati!!Doamne ajuta tuturor!!
Maria Parascan
Maria Parascan4 ani în urmă
Mă numesc Parascan Maria și sunt din Iași. Cred că am ajuns la D-na Dr. Ciornohuz Adriana în urmă cu 8 ani,la recomandarea unei doamne doctor, după ce anterior fusesem internată în două clinici din Iasi. După 3 luni de analize, ecografii, radiografii, tratament, fizioterapie, etc.,nici un rezultat, durerile atroce nu s-au ameliorat (în această perioadă am slăbit 13 kg., deși nu era cazul). Când am prezentat d-nei doctor simptomatologia, mi-a recomandat efectuarea unor analize, dar în același timp mi-a pus și diagnosticul și mi-a recomandat un tratament pe care l-am început în aceeași zi. A fost prima noapte din ultimele 3 luni în care am putut dormi, durerile dispărând ca prin minune. A doua zi rezultatele analizelor au confirmat diagnosticul pus de doamna doctor. Felicitări și mult respect pentru un așa medic.
Mihaela Jemnoschi
Mihaela Jemnoschi4 ani în urmă
M MAXIM
M MAXIM7 ani în urmă
(Tradus de Google) Servicii bune

(Original)
Good services
Catalin Pavel
Catalin Pavel2 ani în urmă
Locații recomandate