/Iasi/Doctor

Spitalul Clinic Doctor C.I. Parhon

Bulevardul Carol I Nr. 50, Iași 700503, România

Spitalul Clinic Doctor C.I. Parhon
Doctor
3.3
83 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HJ9+45 Iași, România
+40 232 267 555
parhoniasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Medeea L.
Medeea L.2 ani în urmă
"Sunați dumneavoastră pentru orice detalii, ca noi va tinem în așteptare" 😒😒 Secția nefrologie.
Georgel enache
Georgel enache2 ani în urmă
Nu am avut eu nevoie de serviciile spitalului,eu am fost persoană care a transportat pacienta la control.
G. S
G. S2 ani în urmă
În seara asta 29/08/2021 au vorbit banii din nou.
Cu aprobarea medicului de gardă, a rezidentului, a asistentei care are în grija pacienții operați din salon, i sa permis unui cetățean de etnie romă sa meargă în salon la o ruda.
Ținând cont ca suntem în plină pandemie.
Pentru a te interna trebuie să faci testul covid sa aștepți 48 de ore până ce îți vine rezultatul chiar dacă ești vaccinat și după care te internează.
Iar la anumite persoane li se da voie sa urce în spital până la etajul 3 Urologie să-și viziteze rudele bolnave.
În România banii vorbesc.
Ojog Bogdan
Ojog Bogdan2 ani în urmă
Timpi de asteptare pentru consultatie prea mari. In ambulator te programeaza peste 4 luni, la operatie de programeaza peste 6 luni. Merita zero stele acest spital
Fagu Mihaela
Fagu Mihaela2 ani în urmă
Bună ziua în Data 25 ,-06 Am avut programare Dt Puiea .Cu 2 luni în urmă în Austria în spital mi-au pus o sondă la rinichiul drept sondă mare Jj Nu mi-au scos sonda pentru că nu am avut o adeverință de la medicul de familie La care am sunat mediul di Lunca banului pentru a-mi trimite prin Email nu a fost posibil. Este jale să ajungi la un un medic unde trebuie să ceri ajutor nici nu se uită așa te lăsă să mori nu interesează pe nimeni am insistat de 2 ori nu a fost posibil. Am chemat ambulanțe mi-au spus că nu mă poate ajuta.
Petrica Pitic
Petrica Pitic5 ani în urmă
Din pacate cat timp am asteptat o ruda care era la Urologie am fost la toaleta pacienti intre orele 9 .00 si 13.00 de trei ori si nu am gasit nici hartie igienica si nici sapun sau dezinfectant de spalat pe maini la chiuveta !!!! Nici vorba de uscator ! Se poate asa ceva!? Traim in secolul XXI !!!! RUSINEEEE !!! Infirmierul de serviciu pe care l am vazut mai des pe acolo a dat vina pe directorul spitalului !!!
TaSaDi T
TaSaDi T2 ani în urmă
Se spune că un spital e ținut de asistenți (prima impresie ți-o faci în contact cu ei). Singura stea data e datorată medicilor cărora nu le poți decât mulțumi pentru promptitudine și pentru grija de care dau dovadă și modul în care vorbesc cu pacienții și aparținătorii (unde e cazul). De 3 ani de zile merg cu viitorul socru la Parhon și aceeași lungă așteptare de 4-5 ore e parcă bătută-n cuie. Dacă ar fi un tinerel, ar fi floare la ureche, însă socrul are 87 de ani. Stă în aceleași condiții ca toți ceilalți pacienți. Dacă încerci cumva să vii doar tu înainte pentru a preda actele și să-l aduci mai târziu pe vârstnic, ți se face o morală monstru. Singura mea grijă e pentru el (nu o dată s-a întors cu mai multe afecțiuni decât a ajuns la Parhon), grija ce nu e împărtășită de personalul acestei instituții, ce e plătită din buzunarul fiecărui pacient ce-i trece pragul. Respectul și profesionalismul personalului, ce intră prima oara în contact cu pacienții, e non-existent. Îți dă complet impresia că ai pășit într-un cadru rural unde te tragi de bretele cu țața Marghioala.
Poți veni oricât de calm și să încerci tu să creezi o atmosferă plăcută în conversația scurtă avută cu asistenții, însă sunt slabe șanse să ți se arate vreo urmă de respect. Nici măcar respect nu vreau, însă profesionalismul nu ar trebui să lipească.
Dragi asistenți, dosarele primite noi NU se pun peste cele deja aflate în așteptare. Nu faceți decât să creați dezordine și o lungă și stresantă așteptare pentru niște oameni care au venit pentru a scăpa de probleme. Nu o dată a trebuit să forțez eu mâna asistenților după ce vedeam că pacienți ce au venit după noi, la același medic, erau preluați înainte. Majoritatea sunt femei asistente...sincer aveam mai mari pretenții (măcar pe partea de a pune suflet și pasiune în ceea ce fac)
Nu știu ce se întâmplă la nivel de organizare, însă în aceasta instituție este MULT de lucru la acest capitol!
Aștept cu drag să-mi schimb review-ul într-unul pozitiv.
Ana maria Purice
Ana maria Purice2 ani în urmă
Organizare zeroooooooo. O persoana In vârstă de 81 de ani ajunge la spital cu o ambulanță de la 60 km și să stea 8 ore pe un scaun așteptand să îl controleze cineva. Este de nedescris. Romania trezește-te.
Locații recomandate