/Iasi/Doctor

CARDIO ACORD

Strada Gavriil Musicescu nr. 12, Iași 700259, România

CARDIO ACORD
Doctor
4.6
22 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
5H8G+WP Iași, România
+40 740 015 730
cardio-acord.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–17
Marți: 14–17
Mirecuri: 14–17
Joi: 14–18
Vineri: 14–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iustina Gheorghiu87 zile în urmă
Experienta umilitoare!
Trimisa de un foarte bun dr cardiolog la d.na dr pt studiu electrofiziologic, posibil AVNRT, aceasta a infirmat diagnosticul fara sa imi asculte simptomele (platind taxa de urgenta+consultatie), trecand totul pe trauma avort intamplat cu an in urma! Recomandarile au fost:consult psihologic si dans!! Eu nu puteam urca 2 trepte fara sa.mi simt inima in ochi!
Norocul meu a fost ca am cerut o alta parere si mi s.a facut ablatie la Spitalul clinic de recuperare Cluj, acum sunt foarte bine, pot dormi noaptea..acum chiar pot dansa!
Concluzie, m.a costat enorm de mult pt a mi se zice ca.s depresiva si tre sa dansez!
Nu recomand!
Gavriliu ionel270 zile în urmă
După foarte multe crize de tahicardie pe o durată de mai multi ani(aproape 15) Dumnezeu cred m-am trimis pe mana d-nei Dr.Grecu Mihaela in martie 2007 unde am efectuat o ablație iar de atunci (16 ani)inima mea bate și îi mulțumește in fiecare minut acestei ființe blajine cum am cunoscut-o.Multumesc doamna doctor pentru zilele celor 16 ani de viață!💛💛💛
Felicia Tudor
Felicia Tudor2 ani în urmă
Am făcut ablație in martie 2021. Mă simt foarte bine.Profesionisti! In inima mea nu poate exista decât recunoștință față de doamna Doctor și întreaga echipă. Mult respect!!!🤗♥️
Angelica Trifan
Angelica Trifan2 ani în urmă
Un medic de un profesionalism deodebit,de o,omenie fara seama,te trateaza cu respect si suflet,In cab.dnei.Dr.Grecu,bolnav fiind, te simti important,Multumesc infinit, Dnei Dr.
G.R.
G.R.2 ani în urmă
Am facut ablație anul acesta, rezultatele sunt bune.
Mulțumesc din inimă d-nei doctor Grecu.
Niku Bukataru
Niku Bukataru2 ani în urmă
Un medic deosebit ,foarte aproape de pacient, intelegator și cu dragoste în meseria care si-a ales-o.
Georgeta jauca
Georgeta jauca2 ani în urmă
Știți cum arată un înger? Mergeți la clinica ACORD din Iași unde ve-ți vedea un inger de OM in persoana doamnei doctor GRECU. Pe lângă faptul că este o frumusețe de femeie, micuță si firavă, este un munte de profesionalism, un OM special, deșteaptă până la cer care știe să gestioneze emoțiile noastre, ale celor care ajungem in cabinetul ei. Îți dă încrederea necesară că totul va fi bine, in cazul meu care am făcut ablație, știam si am avut certitudinea că dacă ea este lângă mine, nu se poate întâmpla nimic rău. Vă prețuiesc, vă stimez si vă iubesc din toată inima mea care de acum va bate așa cum trebuie .
Mihaela Vasiliu
Mihaela Vasiliu2 ani în urmă
Am făcut ablatie acum un an. Sant f.multumita.dupa 10 ani de crize si medicamente luate am avut curajul sa fac ablatie. .Nu ezitați să apelați la dumnealor. Nu merita sa va chinuiți.
Alexandru Losonczy
Alexandru Losonczy5 ani în urmă
Pentru cei care au probleme cu inima!
Atentie trebuie sa va programati din timp, asteptarea dureaza cam 2-3 luni!
SC TESTARE Srl
SC TESTARE Srl7 ani în urmă
Cabinetul ACORD si-a schimbat sediul in str. Gavril Muzicescu nr. 12 Iasi.
Locații recomandate