/Iasi/Doctor

Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași

Strada Ateneului 2, Iași 700309, România

Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași
Doctor
3.7
141 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J64+CV Iași, România
+40 232 264 271
neuroiasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Irina Cebonas
Irina Cebonas2 ani în urmă
Cel mai inuman personal! Numai să nu ajungi la urgente la ei. In cazul meu a fost o problema mai usoara as putea spune, dar erau pacienti cu semne de avc, cu cefalee si cu alte semne care au așteptat la fel ca mine. Am stat în așteptare pe un pat timp de 7 ore ca sa mi se puna o perfuzie cu ser si cu paracetamol si nici urma de un doctor... și până la urmă am plecat, nu am rezistat sa mai stau sa astept sa vina un doctor sa ma vadă sau macar sa vina sa interpreteze cineva o radiografie. Si asta in timp de pandemiei cand ar trebuie sa fie cat mai operativi si sa se reducă cu mult timpul de așteptare. Si ajungi la final ca sa vina asistentul si sa iti recomande totusi sa mergi la privat ca acolo e altceva. Pentru ce mai plătim asigurări medicale? Ca sa venim in spitale și nici macar o consultație sa nu primim? Sa va fie rusine!!! Nu mai aveti nimic uman în voi!!! Veniți la munca doar sa va faceti turele si sa va vina banii!!!
Liviu Zosin
Liviu Zosin2 ani în urmă
Am fost operat in acest spital in anul 2018 de hernie de disc mare extinsa in sectia domnului profesor Poeata Ion un profesionist de marca in neurochirurgia romaneasca si internationala fiind vicepresedinte al unei asociatii mondiale de neurochirurgie.
Operatia a decurs bine si rapid ca si refacerea dupa. Ma simt bine neasteptat de bine la 3 ani dupa operatie cost ZERO. Am inteles ca acum domnul profesor a fost eliminat de la Nicolae Oblu insa este bine ca opereaza la privat la Arcadia ,ceea ce demonstreaza ca specialistul bun este bun oriunde. Recomand pe domnul profesor Poeata Ioan de la Arcadia-Iasi.
Camelia Alexandrescu
Camelia Alexandrescu2 ani în urmă
Spital și doctori,asistente,infirmiere de nota 10,m-am operat la doctorul Iordache Alin la coloană, acest doctor este Dumnezeu, puțini doctori am întîlnit că dumnealui profesionist,sufletisit apropiat de pacienți!!!!Mii de mulțumiri și respect pentru domnul doctor Iordache Alin!!!!!+
Nicu Prisecaru
Nicu Prisecaru2 ani în urmă
Sa vă fie rușine neurochirurgie Iași din 30 de candidați pentru postul de asistenta medicala generalist numai Un candidat a luat cu nota9 ceilalți nici nota 5 nu ați oferit oare așa de prosti au fost ceilalți 29 sau mai multi nici de nota 5 nu au scris la examen Citi bani a dat candidata respectiva? Saraci copii învață degeaba și mai și plătesc cursurile medicale zeci de mii de lei trei ani nu au viitorul aici pleacă din tara
Manuela Romanov
Manuela Romanov2 ani în urmă
Tot respectul pentru Dl Doctor Dobrin Nicolae și dl Doctor Tarași Cornel ,neurochirurgi de cea mai inaltă performanță,ingeri pe pămant!!Am sa va port in suflet toata viata pentru toată rabdarea ...toata modestia tot devotamentul si vietile care le salvati...una dintre ele fiind si eu!!Stima si respet
Angelica balmus
Angelica balmus2 ani în urmă
Medici profesioniști.Mii de mulțumiri d -ne dr
CAILEAN si dr.POPESCU.RECOMAND ACEST SPITAL DIN TOATA INIMA
Eliza Alhweidi
Eliza Alhweidi2 ani în urmă
,,Grija noastră o au ei!,, pur și simplu toți merg la job!!! Nu și bat capul, altceva da! Își bat joc de pacienți, sunt sătui de acest job!!!
Viorica Panainte
Viorica Panainte2 ani în urmă
Personalul medical este foarte ok,portarii ăia îs vai de capul lor de ei treci foarte greu, sunt dezinformați și foarte răi!!!
Locații recomandate