/Iasi/Doctor

Centrul De Permanență Iași 3

Strada Anton Crihan 16, Iași 700623, România

Centrul De Permanență Iași 3
Doctor
4.3
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H39+97 Iași, România
+40 332 803 621
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–8
Marți: 15–8
Mirecuri: 15–8
Joi: 15–8
Duminică: 8–8
Scrie o recenzie
Oana Bejan
Oana Bejan2 ani în urmă
Am apelat la serviciile acestui Centru de Permanenta in prima zi de Craciun și doamnele doctor au fost foarte amabile.
Luminita Virlan
Luminita Virlan2 ani în urmă
E destul de ciudat personalul de la Centrul acesta de permanența.Trei zile la rand s-a putut face o injecție aici ( in baza unei copii a retetei ) dar în a patra zi s a refuzat pe motiv că trebuie să se ducă să i-o faca medicul de familie care i a recomandat injecțiile. Nici măcar contra cost. Ar trebui sa îi fie rușine doamnei care a refuzat să facă injecția și a trimis pe drumuri, seara, in pandemie, un vârstnic. Să știți că nu v-am deranja daca am ști să ne facem singuri injecții.
Bogdan Dumitrascu
Bogdan Dumitrascu2 ani în urmă
Am fost seara cu o tăietură în umăr, am întâlnit 2 doamne foarte amabile și profesioniste. Mergeți cu încredere, daca considerați că este ceva minor și nu doriți să mergeți la UPU, niciodată nu strica opinia unui profesionist. M-am simțit mai bine ca la privat, rapid și eficient.
Roby Lupu
Roby Lupu2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism!!! Ma pt dureri acute de cap si doamna doctor tipa la mine sa merg sa imi fac test covid, chiar daca i am prezentat certificatul de vaccinare. Nu stiu pt ce este acest centru, dar clar nu e pt a ajuta oamenii.
Ailime
Ailime2 ani în urmă
Am fost acolo pentru prima dată sâmbăta aceasta, cu fetița de 3 ani care se simțea rău. Doamna doctor a fost foarte drăguță, a consultat-o cu grijă, ne-a dat recomandări și o rețetă care ne-au ajutat să trecem weekendul cu bine, fără să ajungem la UPU și fără să tratăm"după ureche".
Mulțumesc pentru profesionalism și amabilitate!
Cu stima,
Bunduc I.
Elena ichim
Elena ichim2 ani în urmă
Nu stiu care e rolul acestui centru. E vineri seara, nu pot manca de 1 saptamana, imi fac analizele, vine rezultatul cu motivul acestei stari de rau. Merg pentru a mi se da o reteta pt un medicament care combate acel patogen. Mi se zice ca nu e o urgenta, sa astept ziua de luni si sa merg la medicul de familie. Ce sa zic, mai stai 2 zile in plus nemancata ca nu ai sa mori.
TaSaDi T
TaSaDi T2 ani în urmă
Nu am incredere in ce se intampla inainte de ora 15 la acest cabinet, in grija doamnei dr. Sorlescu, insa experienta avuta de mine si familia mea, in grija doamnelor din schimbul de dupa-amiaza, pur si simplu impecabil. Ultima oara cand am fost la centrul acesta am avut parte atat de grija cat si de informatii suplimentare. Au fost 20 de minute ce mi-au dat incredere ca personalul este profesionist, stiu ce fac si chiar le pasa de sanatatea ta (spre deosebire de tanti ce e dimineata care efectiv te intreaba "ce vrei sa fac eu? Unde vrei sa te trimit?" - de parca e pusa acolo pt a umple doar un gol; sugerez cu caldura sa va gasiti alt medic de familie, orice inafara de Sorlescu)
Andreea Tofan
Andreea Tofan2 ani în urmă
Niste cadre medicale de toata bafta ,alea n au ce cauta acolo ..probabil stau la cafele încontinuu..Aseara aveau program pana la 8 dimineata..Cand am ajuns aveau usa închisă, am batut de 2 ori la usa si mi a deschis o asistentă foarte revoltată tipand la mine ca ce caut aici ..Am rugat pt o consultație fiindu mi foarte rau ..nici nu m au lăsat să intru ,m au ținut la usa ..raspunsul pe care l am primit a fost du te la spital ..Pentru ce mai au program pana dimineata ?? Ca sa stea cu usa încuiată și sa trimita toți pacienții in alta parte ..Bravo !!
Locații recomandate