/Ialomita/Doctor

CLINICA DR. MALAMA

Bloc D4, Bulevardul Matei Basarab 32, Slobozia 920062, România

CLINICA DR. MALAMA
Doctor
4.7
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H966+PW Slobozia, România
+40 787 727 164
clinicadrmalama.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Adriana Ciocea
Daniela Adriana Ciocea2 ani în urmă
Este un cabinet stomatologic pe care-l merita și orașul acesta! Profesionalism și empatie pentru pacienți! Sunt calificativele definitorii. Te duci când te doare, dar apoi te vei mai duce chiar dacă nu te doare încă! Echipa cabinetului este intr-o sincronizare perfectă! Nu mai am teamă de scaunul dentar de când mă tratez la această Clinică. Scurt! Merită toată încrederea!
Maria Lungu
Maria Lungu2 ani în urmă
Mii de multumiri!
Suntem foarte multumiti pentru profesonalismul dumneavoastra si empatia acordata pacientului!
Nu am cuvinte pentru a va multimii indeajuns!👏🏻🙏🏻😇
Ticuta Anghel
Ticuta Anghel2 ani în urmă
Servicii de calitate cu personal profesionist. Mi-am făcut o lucrare la această clinică și sunt mulțumită!
Petre Strungariu
Petre Strungariu2 ani în urmă
Servicii de cea mai înaltă calitate oferite de o echipă profesionistă. Recomand cu încredere!
Raluca Avram
Raluca Avram2 ani în urmă
Ma mir cum de ati raspuns.1Eu nu am cont de email dau de pe mailul altcuiva .Asa zisa intentie buna si pro bono s-a soldat cu o mutilare la gura barbie partea de jos a gurii,permanenta si ireversibila,lezarea nervului alveolar inferior este ireversibila,asa au constat alti doctori,mai ales ca nu a dat nici un semn de ameliorare in 2 luni si ceva si e permanent.Iar foaia de consimtamant inseamna ca pacientul i-a la cunostiinta actul medical,nu il absolva pe medic de raspunderea actulului medical.In ceea ce priveste treaba cu trece in 6 luni,alti 2 chirurgi ortodonti unul din Slobozia altul la spitalul Militar Bucuresti au zis ca e o vorba spusa la trecerea timpului (primull)iar cel de al doilea ca afectarea e ireversibila ,spunand ca fiul meu poate astepta "mult si bine ''ca nu ii va trece .Tot domnul doctor care a consultat baiatul aici a spus ca problema e clar interventia atat timp cat pana atunci nu a existat nici o afectare de acest tip.Am consultat si neurolog ca nu degeaba a fost in spital.Aceeasi concluzie.Atata timp cat nu s-a simtit nici o ameliorare in 2 luni si ceva,e o lezare grava de nerv alveolar si este ireversibila,poate de aceea nu s-a recunoscut faptul acesta.In ceea ce priveste de ce nu a intervenit nimeni pt scoaterea molarului e ca medicul stomatolog a zis ca e de chirurg ortodont si la clinica dvs se afla unul.Am mers pe prima recomandarea si mi-a ramas baiatul mutilat la gura.Aduceti-va aminte ca baiatul a primit raspunsuri diferite cand a intrebat dc are furnicaturi,curent,arsura in barbie ,buza de jos,gingie si partea stanga a fetei.Ati dat raspunsuri evazive si diferite:"ca trece cand se va desumfla",ca trece in o luna-o luna jumatate sau apoi5-6 luni.Sau nu ne mai aducem aminte?Ce fac cu baiatul in situatia aceasta?Cei care au consultat ulterior baiatul au zis ca afectarea este ireversibila.Trebuie macar asumat actul medical ""pro bono "care s-a lasat cu acest rezultat,asa era normal.Cand vrei sa faci un bine faci un bine,nu se soldeaza cu un rau(mutilare ireversabila)Care e solutia la "actul medical "dezastruos?Medicii care l-au consultat ulterior repet au zis ca e ireversibil si situatia creata ar trebui asumata de cel care a intervenit.Asa face un om corect,nu se da vina pe orice altceva pt a nu isi asuma raspunderea.EU nu am vorbit pana nu am consultat alte trei pareri medicale
Dănuț Checiu
Dănuț Checiu2 ani în urmă
Clinica Dr. Malama se remarcă prin profesionalism, servicii de înaltă calitate, sunt foarte mulțumit de ei. Un loc unde vii și pleci cu zâmbetul pe buze. Sunt o echipă minunată.
Liviu Urs
Liviu Urs2 ani în urmă
Lucrarea efectuata in clinica Dr.Malama a fost realizata cu profesionalism. Ma declar multumit si recomand cu caldura celor interesati de serviciile acestei clinici.
Mihaela Stanescu
Mihaela Stanescu2 ani în urmă
Mi-a îndeplinit un vis!
Nu este doar o recenzie, este un mod de a imi exprima recunoștința pentru ceea ce aceasta echipa de profesioniști a făcut pentru mine. Nu sunt suficiente cuvinte pentru a putea transmite ce am simțit in momentul in care am văzut transformarea radicala după lucrările dentare efectuate la Clinica Dr Malama.
Datorită complexitătii situației mele, am avut nevoie de tratamente de endodonție, tratamente la medicul chirurg, cât și la doamna doctor Malama Claudia pentru lucrarea finala. Sunt pe deplin mulțumită de felul in care toți acești specialisti m-au tratat, nu numai pentru ca acum pot zâmbi făra rețineri, dar și pentru ca in tot acest demers am simțit ca am alături nu doar profesioniști, ci “oameni”. Empatici, cu un zâmbet și o încurajare mereu la momentul potrivit, m-au ajutat sa depășesc emoțiile și teama pe care le aveam și sa ma simt confortabil intr-o situație care in mod normal m-ar neliniști.
Întreaga experiența la Clinica Dr Malama a fost de șase stele 🙂 și sper sa ajute și alte persoane sa îsi depășească temerile și sa apeleze la cei mai buni!
Locații recomandate