/Hunedoara/Doctor

Clinicmed Tif

Strada Gheorghe Barițiu 11, Deva, România

Clinicmed Tif
Doctor
2.7
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VVJX+53 Deva, România
+40 722 294 251
clinicmedtif.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
ALL YOU NEED TO KNOW
ALL YOU NEED TO KNOW2 ani în urmă
(Tradus de Google) Clinica oribila si foarte murdara si nu face lucrurile asa cum ar trebui, si nu iti trimit rezultatele la timp, trebuie sa ii mai intrebi si iti pierd timpul, iar preturile sunt foarte mari.

(Original)
Horrible clínica y muy sucio y no te hace las cosas como debe ser, y no te mandan los resultados en el tiempo,tienes que volver a preguntarles de nuevo y te hacen perder el tiempo,y los precios muy altos.
Tanya K
Tanya K2 ani în urmă
Clinica nu este la nr 11 ci putin mai sus peste drum. Nu incercati la nr de tel afisat pentru ca va raspunde un robot care va indica alte 2 nr de tel.
Preturile sunt mai mari decat la o clinica de pe centru. Testul antigen aici este 100 iar pe centru 70. E o mica diferenta, nu?
Angela Ada Ardelean
Angela Ada Ardelean2 ani în urmă
Neseriozitate.
Eliza kurta
Eliza kurta2 ani în urmă
Am stat mult la coadă şi după ridicarea testului covid. L-am cerut în engleză, iar o asistentă ne-a răspuns că e deja în engleză deoarece scria "negative" (era singurul cuvânt în engleză). Nu am persistat, ne-am zis că știu ele mai bine. Le-am spus că avem nevoie de el deoarece plecam în Grecia și ne-au asigurat că este cel bun. După 30 de minute ne sună să ne comunice că de fapt nu ne-au dat rezultatele în engleză și că ar trebui să ne întoarcem. Noi eram pe autostradă deja, la 40 kilometri depărtare și le-am rugat să ni-l trimită pe e-mail. Ne-au asigurat, din nou, că în 5 minute o să îl trimita. Abia peste mai bine de jumatate pe ora ni l-au trimis, dupa ce nu ne-au raspuns la apeluri. Concluzie: nu mai venim.
Ana-Maria Kurko
Ana-Maria Kurko2 ani în urmă
Încerc sa sun pt o programare de peste 5 ore și permanent este ocupat telefonul. Am trimis mesaj, dar nu răspund nici la mesaje. Oare cum se fac programările?
Laura Baraboiu
Laura Baraboiu3 ani în urmă
Claudia Clau
Claudia Clau2 ani în urmă
Nu se respecta programarea la doamna doctor cardiolog Anca. Asistentele isi strecoara cunostintele fara sa tina cont de programare. Nici nu te baga in seama, nu le intereseaza ca ai programare si ca astepti o ora si inca nu ai reusit sa intri. De asemenea nu se tine cont de masurile de igiena anti covid. Este inghesuiala, nu se respecta masurile de distantare, triere.. etc. Dati-le afara si aduceti personal pregatit profesional si care stiu sa aiba respect fata de clienti. Pe banii clientilor au salar ...
Alexmihaiesc Marius
Alexmihaiesc Marius2 ani în urmă
Locații recomandate