/Hunedoara/Doctor

Cabinet medical Mitranovici

Strada Mărăști 25, Deva, România

Cabinet medical Mitranovici
Doctor
3.3
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VWC6+QH Deva, România
+40 743 089 096
harta.biz
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Roxana Cristina Fica
Roxana Cristina Fica2 ani în urmă
Am intalnit-o oe D-na Doctor intr-un moment de cumpana, dar a fost menita intalnirea noastra, aranjata de Cel de Sus, pentru a putea veni pe lume o fetita perfect sanatoasa.
Ii mulțumesc frumos pentru felul dansei de a gestiona o situatie delicata si pentru ca mi-a oferit incredere si rabdare.
Povestea noastra are un final foarte fericit si o recomand cu mare caldura tuturor doamnelor care cauta un medic dedicat.
Ady Ady
Ady Ady4 ani în urmă
Echipamente foarte bune și am fost foarte bine primită doamna doctor s-a puratat foarte frumos cu mine
Dutu
Dutu4 ani în urmă
Alex Valea
Alex Valea5 ani în urmă
Am contactat acest cabinet, nu au raspuns si m-au sunat inapoi mai tarziu. Doamna nu s-a prezentat, a trebuit sa pun eu intrebari ca sa-mi dau seama cine si de ce ma suna. Va ofer un mic training gratuit "Buna, X de la cabinetul Y, cu ce va pot ajuta?" < asa se suna inapoi un client. Apoi am incercat sa fac o programare pentru saptamana asta, "Lucram doar Marti", intreb daca se poate Marti atunci, "Nu se poate" , intreb cand se poate "Luna viitoare". Am impresia ca va bateti joc de timpul oamenilor care suna.
Adriana Nonos
Adriana Nonos2 ani în urmă
Am fost la spitalul municipal Alexandru Simionescu din Hunedoara,unde dânsa se află de garda in noaptea respectivă(am avut niște dureri de burta foarte mari), am fost preluată de dansa de la urgenta (specific ca la urgenta mi s-au făcut analize,a doua zi am repetat Urocultura din nou).in fine,am ajuns la dansa pe secție,acolo am fost tratată cu superficialitate de către ea,vorbindu-mi foarte urat(neasteptand rezultatele la analize,dânsa mi-a dat diagnosticul de infecție urinara,dându mi doua feluri de antibiotice sa iau ). Chiar la analizele ce mi-ai fost facute in urgenta si a 2 zi am facut urocultura la un cabinet de analize particular....Nu mi-a iesit nimic din diagnosticul ce dânsa mi la dat!
După ea luam 2 feluri de antibiotice degeaba
Alina Anisie
Alina Anisie2 ani în urmă
Beatrice Smîntînã
Beatrice Smîntînã2 ani în urmă
Delia Alexandra Pop
Delia Alexandra Pop2 ani în urmă
Locații recomandate