/Galati/Doctor

Dr. Dediu Adnana Georgiana Neurolog Galati, Neurologie Galati, Cabinet Neurologie, EMG Galati, Electroneuromiografie, Electromiografie Galați.

Strada Macedona 2, Galați 800402, România

Dr. Dediu Adnana Georgiana Neurolog Galati, Neurologie Galati, Cabinet Neurologie, EMG Galati, Electroneuromiografie, Electromiografie Galați.
Doctor
4.2
23 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
C2H8+94 Galați, România
+40 745 410 629
neurologiegalati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–18
Marți: Închis
Mirecuri: 15–18
Joi: Închis
Vineri: 15–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Apostu Elvira155 zile în urmă
Recomand cu toată încrederea! Un om minunat cu experiență,cu suflet pentru pacienți,cu zâmbetul mereu pe buze,își face cu drag meseria.Tot respectul și felicitări dna doctor!Sunteți minunată!
Apostu Elvira155 zile în urmă
Un om minunat,cu experiență,cu suflet mare.
Si comportamentul dănsei cu pacientii e foarte atragator,zămbitoare si cu multă răbdare.Recomand cu mare incredere!
Cristina Gorovei
Cristina Gorovei2 ani în urmă
Eu am fost la d-na doctor la cabinet. Mi-a dat tratament si trimitere la ct cerebral. Mi-a lasat nr dansei de telefon sa o sun in caz ca imi este rau. Am sunat-o, dar nu a raspuns. A sunat altcineva de pe alt nr de telefon si atunci a raspuns. Cand am postat pe o retea de socializare acest fapt, d-na s-a rastit la mine ca dansa "are copil mic acasa si nu poate raspunde oricand la telefon", dar mie nu mi-a raspuns deloc. Mi-a spus si ca imi face ct cerebral in spital, dar nu mi-a spus ca sectia e in renovare. M-a internat la spitalul militar in urgenta. Mi s-au facut toate analizele in spital si investigatiile necesare. M-a vindecat. Asistentii de la spitalul militar sunt de nota 20. Ca medic este bun d-na Dediu. Salveaza vieti. Da tratamentul corect. Dar ca om, nu stie sa inteleaga oamenii. Cand i-am spus ca am reactii adverse de la anumite medicamente s-a rastit la mine si mi-a spus ca "eu nu stiam ca am colesterol marit"? Si chiar nu stiam. Eu de obicei nu sunt bolnavicioasa, nu am fost internata in spital si nici nu am folosit cardul de sanatate. M-au exernat din spital fara fisa de externare, far reteta, fara nimic. Eu muncesc de la distanta si dureaza cateva zile pana obtin adeverinta de salariat. Imi pierdusem cardul de santate si am fost la casa de sanatate sa obtin adeverinta de asigurat. Desi imi era rau si le-am spus ca fara tratament imi este rau, pe d-na doctor nu a interesat-o si asistenta sefa de la spital mi-a spus ca pana nu aduc adeverinta de salariat, nu imi da nimic. Pe foaia de externare nu scrie tratamentul complet.
Tiberiu Ivan
Tiberiu Ivan2 ani în urmă
Foarte multumit de experienta. Gasesti o atitudine placuta, plina de respect si cel mai important lucru EMPATIE. Se respecta cu strictete curatenia.
Un doctor foarte pregatit si cu multa rabdare.
Cu drag !
Cu drag !2 ani în urmă
Păcat de tinerețe.
Păcat de pregătire.
Dacă lipsește bunătatea, empatia, această activitate este una împotriva omului și nu în slujba aproapelui.
Păcat.
Rares Gaming
Rares Gaming2 ani în urmă
Un om minunat!!!! Devotat în ceea ce face!!!
Mirela Amihaesei
Mirela Amihaesei2 ani în urmă
Un medic dedicat care trece prin toata patologia pentru a oferi un tratament eficient. Permiteti-mi,in numele parintilor mei, sa va multumesc de la egal la egal.
Virginia-Mihaela Bruma
Virginia-Mihaela Bruma2 ani în urmă
Nu a empatizat cu pacientul,nu a știut să citească RMN-UL,a prescris medicamente fara un diagnostic sigur,nu a chemat pacientul la control.Du-te in lume,bn ca ti-am luat banii!
Ignea Aurora
Ignea Aurora2 ani în urmă
Recomand cu incredere, un medic cald, deschis, care pune mereu pe primul loc pacientul. Nota 10.
Vasile Vasilache
Vasile Vasilache2 ani în urmă
Profesionalism si calitate. Multumit din toate punctele de vedere.
Locații recomandate