/Dambovita/Doctor

Q.Oxanique

Strada Doctor Marinoiu nr. 15A, Târgoviște 130037, România

Q.Oxanique
Doctor
3.8
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFH4+7V Târgoviște, România
+40 723 267 322
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Q.Oxanique
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Albu
Mihaela Albu2 ani în urmă
Oameni minunați, profesioniști, sociabili care folosesc tehnici medicale eficiente de ultima generatie. Rezultatele sunt excepționale, prin urmare recomand cu toată încrederea!
Nini Dumitriu
Nini Dumitriu3 ani în urmă
Doctorul Mircea Stanescu m-a informat despre diagnostic, tratament, durata tratamentului si pret. Am ales acest tratament modern si in urma experienței pe care am avut-o cu tratarea prin ozono-terapie a umarului acum 10 ani. Nu sunt probleme nici astăzi cu umărul. Recent am terminat cele 10 sedinte pentru gonartroza si ma simt excelent. Multumesc echipei doctorului Stanescu (asistentele Paula si Cristina) pentru sutele de înțepături necesare tratamentului. Recomand cu incredere acest tratament modern.
Diana Preda
Diana Preda3 ani în urmă
Clinica curata, cu aparatura de ultima generatie, personal solicitabil si bine pregatit, atmosfera placuta, un medic care pune accent pe binele pacientului si nu in ultimul rind, pentru rezultatele obtinute in clinica. Personal am cunoscut persoane care dupa tratamentul efectuat, au putut sa revina la activitatile pe care le crezusera pierdute : au inceput sa joace tenis si chiar sa schieze ; au lasat cadrul de care s-au folosit pina atunci si au inceput sa paseasca neajutati, etc. Eu personal am avut o problema la genunchi, si dupa numai citeva sedinte, am putut din nou sa ma las pe vine si sa ma ridic, fara sa ma ajut de marginea cazii. Recomand clinica cu toata increderea.
Daniel Stan
Daniel Stan3 ani în urmă
O clinică ultramodernă în care pacienții cu afecțiuni ale articulațiilor primesc un tratament pe bază de celule stem și ozon + laser, acest tratament reducând treptat imobilitatea și redând multora șansa de a se deplasa pe propriile picioare, ca la inceput.
Marioara cojocaru
Marioara cojocaru3 ani în urmă
Este minunat sa scapi de dureri ,sa poti fi activ ,sa uiti aproape tot ce te facea dependent de cineva!Asta reuseste sa faca DOCTORUL STANESCU si echipa sa ,fara interventii chirurgicale,fara tratamente antiimflamatoare!Multumirile nu pot sa fie indeajuns niciodata!Felicitari!
Iulia Randjak
Iulia Randjak3 ani în urmă
In clinica este o atmosfera placuta si primitoare, mai ales din partea angajatilor! Tratamentele sunt eficiente, personalul foarte bine pregatit! Recomand!
Rares ClonE
Rares ClonE3 ani în urmă
Un mare țeapar ,un unchi de-al meu la vizitat si ia urmat tratamentul,nu face nimic decat sa va ia banii si atat .nu va hazardati sa aruncati cu banii
Gheorghe Saulean
Gheorghe Saulean2 ani în urmă
Bună, deci pentru cei ce fac acest tratament să știți căci este o țeapă mare, eu l-am făcut și tot la operație am ajuns. Am crezut căci este un tratament inovativ dar sa dovedit o țeapă mare, dacă nu credeți pot să vă demonstrez cum sa ajuns la asta și domnul doctor în continuare crede că este miraculos. Greșit, pentru cei interesați și mai multe detalii scrieți în privat și o să îmi mulțumiți.
Locații recomandate