/Dambovita/Doctor

Mesopotamia

Dambovita Mall, Bulevardul Regele Carol I 51, Târgoviște 130024, România

Mesopotamia
Doctor
4.5
913 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WF66+WX Târgoviște, România
mesopotamia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Ariana Popescu
Ariana Popescu2 ani în urmă
Mancarea este foarte buna, iar personalul este amabil. Se merita să încercați!
Vlad Mihaila
Vlad Mihaila2 ani în urmă
Cea mai buna mancare!
YoRteCk
YoRteCk2 ani în urmă
Mancarea este foarte buna, servire rapida si personal de calitate. Recomand prietenilor aceasta locatie. Cu siguranta o sa revin. Nota 10. Bravo Mesopotamia Targoviste!
Nic nik
Nic nik2 ani în urmă
Astept de 30 de min o clatita.
Personalul fara reacție.
Dacă in urma cu 3 zile a fost ok de astăzi nu ne mai așteptați.
Mari probleme la Targoviste cu personalul.
Închideți la Dâmbovița Mall daca nu găsiți personal.
Ionut Capeneata
Ionut Capeneata2 ani în urmă
Dupa ce am fost trimis sa achit comanda la un panou self-service, deoarece la casa nu se poate achita cu cardul, am asteptat pret de un sfert de ora sa o ridic. In acel moment nu mai era niciun alt client, dar pe masura ce veneau, oamenii comadau, isi luau comanda si plecau, in timp ce comanda mea era inca "in preparare". Era evident ca nu o prepara nimeni, iar cand am atras atentia casierului, mi s-a spus ca nu a mai ridicat nimeni nicio comanda de cand am comandat eu. Nu m-a deranjat faptul ca probabil au uitat sa preia comanda facuta la panou, ci ca au incercat sa ma minta in fata ca nimeni nu a mai ridicat nicio comanda, desi statusem acolo 15 minute si vazusem cum cei care au venit dupa mine si au achitat la casa, si-au primit comenzile si au plecat.
Monica Liliana Neculai
Monica Liliana Neculai2 ani în urmă
Nu stiu cum reusesc toti dar imediat ce ajung in Dambovita land, totul se naruie! Niciun superior nu vede, nu observa acest dublu standard? Nu au nici o legatura preparatele, sosurile, cantitatile, personalul de aici cu alte locatii din tara, mult inferioare. De livrari si ce primesti acasa...nici nu merita comentat!
Catalin Gabriel
Catalin Gabriel2 ani în urmă
Am comandat printre altele si un fresh de portocale, in pahar au pus 8 cuburi de gheata si un strop de suc. Foarte buna afacerea sa vinzi apa inghetata la 13 lei. Daca le-am atras atentia, o vanzatoare a replicat "extraordinar" , adica e perfect normal sa dai 13 lei pe 8 cuburi de gheata stropite cu suc de portocale. Pieptul de curcan este exagerat de sarat. Nu voi alege sa mai merg aici.
Camelia Mihai
Camelia Mihai2 ani în urmă
O experienta placuta .Mancarea foarte buna.Nu a trebuit sa asteptam mult timp pentru a lua comanda.In10-15 minute a fost gata.Recomand.
Locații recomandate