/Constanta/Doctor

Regina Maria Delfinariu - Policlinica pentru copii

Strada Viceamiral Ioan Murgescu, Constanța 900001, România

Regina Maria Delfinariu - Policlinica pentru copii
Doctor
2.4
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J2W+PF Constanța, România
+40 733 445 011
reginamaria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Manuals Factory
Manuals Factory2 ani în urmă
Cel mai jalnic loc unde poți merge ca turist. Nu aveam certificat de naștere cu noi, așa ca nu ne-au primit. Unde o fi oare jurământul lui Hypocrate?
Unde o fi respectarea legii din 2019 care specifica exact faptul ca orice copil chiar și fără certificat de naștere are dreptul ka asistenta medicală?

Rușine. Purtați numele unei mari doamne a României care probabil își acoperă fata de Rușine când se uita la voi.
Andreea Comsa
Andreea Comsa2 ani în urmă
Policlinica nu mai are camera de urgenta pediatrie! Oferta este insa inclusa in abonamente si pe site, chiar si pe cladire este scris mare urgente pediatrie 24/7. Se pare ca primesc doar programari. Luni, 02.08.2021, doi copii cu temperatura peste 38,5, varsaturi plus diaree au fost refuzati si redirectionati cate spitalul Isis de receptia Regina Maria, in conditiile unui abonament incheiat cu RM.
Bogdan Cristina
Bogdan Cristina2 ani în urmă
Personal complet neadecvat pentru un mediu în care nevoile pacientului ar trebui să fie pe primul loc, prețuri inexplicabil de mari şi de asemenea doctori pe fugă. Pe scurt cel mai prost sistem pus la punct de către cel mai prost management. 2 stele e mult de tot, fiindcă nu am cum să pun o stea jumate.
Marinyk segneanu
Marinyk segneanu2 ani în urmă
Profesionalism..... lipsa.... au gresit dozajul injectiei unei persoane cu risc foarte ridicat. .... sunt numarul 1 doar la tarife....
Ana Maria Rosoaga
Ana Maria Rosoaga5 ani în urmă
Nu știu cum sunt celelalte clinici dar noi am asteptat 2 ore la urgente cu copilul cerând apa si plângând(vomita orice , inclusiv o gura de apa) ; până ne-a văzut medicul si-a revenit copilul , i-a luat temperatura, s-a uitat in urechi si in gât și am plătit 230 lei, pentru ce, nu stiu! Important e ca si-a revenit copilul, dar mai bine ma duceam la spitalul județean ca poate ne vedea un medic mai repede...sistem de rahat, ma asteptam ca la o clinica privata este altceva, dar singura diferenta sunt banii pe care ii scoti din buzunar!
Mirela Cozlov
Mirela Cozlov2 ani în urmă
Sunt nevoită, pentru a-mi împărtăși experiență spre a fi utilă și altor mămici, să acord 1stea acestei policlinici de urgență 24/7, deși nota este extrema de generoasă!
Am avut o urgență cu bebe, toată familia fiind abonată la Regina Maria, am fost trimisă aici de la UPU copii pentru neurologie, la UPU nefiind disponibil nici un neurolog în ziua problemei. Am sunat in recepția Regina Maria-Delfinariu, iar domnișoara de acolo a spus că revine imediat pentru a îmi face o programare ( de urgență !!!).
Au trecut 2 zile si nu ne-a sunat nimeni!
Am revenit in centrala Regina Maria pe țară, iar domnișoara de acolo mi-a recomandat să ma duc la altă clinică! Vă dați seama dacă stăteam cu copilul după o apnee severă după promptitudinea și atitudinea proactiva a personalului din recepție!??? Este lipsă de respect vis-à-vis de pacienți și mai ales venind din partea unei clinici private unde plătim un abonament nu tocmai ieftin!
Adelina Cezara Filiu
Adelina Cezara Filiu2 ani în urmă
Nu recand la nimeni sa mergeti cu copilasii la sa recoltati pt analize, asitente incopetente. Mi-a intepat fica de 3 ori si nu a reusit sa ii i-a sange sau sa puna o branula serios acum... De ce v-ati mai favut asistente??? 🤔 Stiti cum arata acum mainile fetei mele, dezasru vânete. Si culmea am mi gost la dnvs de doua ori pana cum si nu sa intamplat asa pana acum...... 🤔
George Bodnariu
George Bodnariu2 ani în urmă
Nu recomand la nimeni,doamnele asistente de la receptie mi-au vorbit de sus,și pe un ton ridicat,mentionez ca am fost la control cu fetița mea în vârstă de 1 lună și 2 saptamani...care s-a speriat și a început să plângă,,eram și cu soția și mă tot poftea afară doamnele de acolo fără să-mi dea 1 minut să-i pot da soției actele necesare pt consultație...Intr-un cuvant...purtarea dânselor încă de la primire a fost execrabilă...🤮🤮🤮Controlul care trebuia să fie de 20 minute...a durat 6 minute🤥,mai bine mă duceam la medicul de familie🤨🤨🤨
Locații recomandate