/Cluj/Doctor

Laborator de analize medicale Synlab

Calea Turzii 101, Cluj-Napoca 400000, România

Laborator de analize medicale Synlab
Doctor
2.9
48 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QH5X+79 Cluj-Napoca, România
+40 264 442 062
synlab.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Ruxandra1 an în urmă
O minciuna, am efectul acest test la dvs unde a reisest ca copilul are monosomnie X . În urma unei amniocentezei s a dovedit ca rezultatul este fals. Pe lângă faptul ca în ziua recoltării am fost luata cu min 30 de minute mai târziu, domna de la recepție se ocupa atât d e completarea formularelor cât și de încasarea banilor dar era și asistenta medicala în aceasi zi. Deoarce era foarte nervoasa din cauza întârzierii cum eram și eu de altfel, nu am fost lăsat sa citesc niciun formular doar a fost completat rapid pt ca deja aștepta următorul pacient de mai bine de 15 min. Rezultatul testului l am primit telefonic un gest total lipsit de empatie, mai ales când afirmi ca analiza a ieșit prost și ca copilul tău are risc ctescut de handicap. După o sesizare pe mail la dvs am fost sunat de o dna director reprezentant a dvs, care îmi afirma la telefon ca 1 din 100 de rezultate sunt false. La întrebarea adresata către aceata " dacă luam decizia sa renunț la copil pentru ca avea handicap pe baza rezultatelor dvs false" răspunsul acesteia a venit sec "ca este decizia noastră dacă nu doream copilul și îl dădeam afara". Nu cred ca plătim aproape 30 de milione pentru rezultate fals pozitive sau pentru ca nu ne dorim un copil. Când ești informata ca aniocenteza se poate face la alte 4 saptamani de la efectuarea testului neobona și ca rezultatele finale vin abia în luna a 5 de sarcina când avortul însemna aproape o naștere naturala, riști sa iei o decizie greșită pe baza unui rezultat fals, spre norocul nostru noi am luat decizia corecta dar aveți grija deoarce aceasta este doar o industrie de banii și atât empatia din partea acestul laborator este egala cu 0. Nu recomand acest laborator de analize.
Istrate Ioana
Istrate Ioana2 ani în urmă
Mulțumesc Synlab! Amabilitate si promtitudine. Am primit rezultatul analizelor in aceeasi zi! Nu am asteptat deloc, s-a respectat ora 9 la care am fost programată.
Anda L
Anda L2 ani în urmă
Eu si prietenul meu am avut astazi o programare la Synlab, pe Calea Turzii in Cluj Napoca.

Am ajuns la programarea de la 11.45, sala de asteptare era full de oameni, in plina pandemie.

Am mers la receptie, i-am comunicat doamnei ca avem programare de la 11.45, iar o alta pacienta a sarit zicand ca si ea avea programare de la 11.15, dar nu a bagat-o nimeni in seama.

Doamna de la receptie, agitata si cu prea multe atributii, a zis ca o sa faca tot posibilul sa ne preia, doar ca s-au decalat programarile.

Am asteptat in sala pana la 12.10, nu a mai venit nimeni.

Am fost nevoiti sa plecam pentru ca trebuia sa ajungem in alta parte.

Synlab astazi ati pierdut minim 2 clienti din cauza proastei organizari.

Las acest review in speranta ca il vor vedea cei din conducere, care ar putea sa ia masuri, dar totusi, speranta este mica!

Foarte dezamagita!
Sergiu Pogacian
Sergiu Pogacian2 ani în urmă
Cea mai NEPLACUTA EXPERIENTA avuta intr-un centru medical.
M-am prezentat la ora programata pentru recoltare, si bineinteles primul lucru: completare de formulare, ca de ei nu-si asuma nici o responsabilitate.Treaca de la mine.
In timp ce completam formularele, hopa doi suspecti de Covid programati pentru teste PCR, nu stiu daca la aceiasi ora cu mine, dar preluati fara intrebari, cu prioritate de functionara(?) de la receptie (eu, de bun simt, am asteptat sa iasa toti cei programati inaintea mea). Unul tuseste, isi da jos masca si isi sufla mucii la mai putin de un metru de mine. Ce circuite..., nici urma de instructiuni de prevenire, "curat, murdar" focar de infectie. Noroc ca sunt prevazator si in astfel de situatii port doua masti.
Bineinteles ca am renuntat si am plecat, convins inca o data ca in Romania unitatile medicale sunt in topul focarelor de infectie.
In concluzie; CELOR CARE NU TIN LA SANATATEA LOR FIZICA SI PSIHICA LE RECOMAND SYNLAB CLUJ DE PE CALEA TURZII 101
Alina Beude
Alina Beude2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite de acest laborator medical deoarece am fost tratata cu grija și rapiditate în oferirea rezultatelor analizelor, iar de preturi pot sa zic că sunt bune. Recomand cu încredere SYNLAB!!!!🥳🥳🥳🥳 FELICUTARI PERSONALULUI CARE DEPUNE EFORTURI PENTRU A OFERI PROMPTITUDINE!!!
Manuela Turbut
Manuela Turbut2 ani în urmă
Neprofesionisti. Nu recomand! Persoana care recolteaza este aceeasi cu persoana care raspunde si la telefon (asta daca ai norocul sa aiba timp sa raspunda) si tot cea care face incasarile. La ce haos e acolo, nu ar trebui sa ma surprinda ca rezultatele au iesit eronat, intervalul de referinta fiind pus aiurea.
Ovidiu Buiga
Ovidiu Buiga2 ani în urmă
Punctualitate & profesionalism! Am primit rezultatul (testului PCR) in câteva ore de la recoltare. Recomand👌
Albert Csongor
Albert Csongor2 ani în urmă
Comunicare foarte slaba si nepasatoare (ma trecut pe lista pentru o programare ulterioara, a zis sa astept pana cand ma resuna - am asteptam vreo 3 saptamani si cand am intrebat eu, ziceau ca nu asta e procedura)
Nu recomand!
Hajnalka Dimény
Hajnalka Dimény2 ani în urmă
In prima zi a lunii dimineata nu se raspunde la telefon. Dupa amiaza deja s-au epuizat locurile din fondul pentru analize cu bilet de trimitere.

Edit dupa reply: Pe la sfarsitul lunii am sunat de doua ori, si mi s-a spus sa revin in a 1-a.
Locații recomandate