/Cluj/Doctor

Uroprax

Str. General Eremia Grigorescu 89, Cluj-Napoca 400305, România

Uroprax
Doctor
4.3
64 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QHF6+5X Cluj-Napoca, România
+40 744 389 007
uroprax.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florin-Mihail1 an în urmă
Nenorocitul ăsta de Petruț Bogdan altfel nu am cum să spun,m-am dus la el pentru o operație de coborâre de testiculi și ma făcut sa nu mai pot merge e un doctor foarte slab nu recomand din partea mea nota 0
Diana Pertea
Diana Pertea2 ani în urmă
Un medic extraordinar! Multumesc domnului doctor si echipei!
Dibie Dcaokl
Dibie Dcaokl2 ani în urmă
Am asteptat 50 de minute sa fiu primit la consultatie. Ca sa intelegeti cum se fac programarile, sunt din 10 in 10 minute. Si pentru ca domnul Petrut e asa bine cotat, costul pentru cele MAXIM 10 minute de atentie din partea dansului (fara ecografie) este de DOAR 320 Ron. Stiam diagnosticul de la un alt medic care mi-a facut ecografie in trecut, dar domnul Petrut, dupa ce a palpat zona 10 secunde, a zis ca e total altceva. Pentru momente penibile de vis, are alaturi si 2 asistente care vor palpa si ele testicolele pentru certitudine, fara sa zica nimic (probabil din curiozitate). Pe scurt, cautati un medic pe care inca il mai intereseaza ce face, si nu doar banii. Succes
S Marius
S Marius2 ani în urmă
Zero. Am platit 350 lei pt 15 minute pentru nimic. I-am spus unde ma doare si ce s-a umflat. Nici macar nu m-a auzit. A luat banii si la revedere.
Radu Vartolomei
Radu Vartolomei4 ani în urmă
Multumesc din suflet Domnului Dr. Bogdan Petrut si echipei dumnealui pentru empatia si profesionalismul cu care am fost ajutat sa pot spune acum ca am invins cancerul si sa traesc liber de spaime si frica.
Irinel Petrencic
Irinel Petrencic2 ani în urmă
Un chirurg și un om de nota 10.
Profesionist, amabil, empatic, deschis catre comunicare in relatia cu pacientul si familia acestuia.
Mama a avut 2 interventii chirurgicale efectuate de dl. Dr. Petrut, ambele decurgand cat se poate de bine.
In plus, cu siguranta datorita profesionalismului acestuia, recuperarea post operatorie a fost una rapida pt o persoana de varsta inaintata.
In abele cazuri dl. Dr. a dat dovada de profesionalism si empatie atat inainte cat si dupa operatiile propriuzise.
Mulțumim!
Marcel Mureșan
Marcel Mureșan2 ani în urmă
Un dr. profesionist pe care-l recomand cu toată încrederea. Un om de nota 10 . Aceiași notă si pt echipă de medici ,asistente cu care lucreaza și deasemenea pt.personalul de la cabinet.
Laurentiu Trif
Laurentiu Trif2 ani în urmă
ofer aceasta recenzie pentru servicii,
am sunat prima data mi-au dat un termen pentru programare de 4 saptamani, nu am facut programarea. am sunat dupa alte 2 saptamani, mi-au dat un termen de 3 saptamani de asteptat. am acceptat. programarea era maine, astazi sunt sunat sa mi se spuna ca domnul doctor nu va fi si voi putea fi programat cel mai repede peste inca o saptamana. multumesc, nu.
Emilia Fechete
Emilia Fechete2 ani în urmă
Foarte dezamagitor, nu ma asteptam. As vrea sa dau zero stele dar nu imi permite Google, pacat, asta meritati toata echipa. Am fost la un pas sa imi pierd un parinte din cauza lipsei de responsabilitate si profesionalist.
Locații recomandate