/Bucuresti/Doctor

Clinica medicala Dr Tiron

Strada Știrbei Vodă 94, București 010118, România

Clinica medicala Dr Tiron
Doctor
3.3
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3RP+38 București, România
+40 722 509 810
romedic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marinela Cozma
Marinela Cozma2 ani în urmă
Tratament modern și neinvaziv!
Durerile au dispărut în urma tratamentului postural! Am fost examinata "din cap pana în picioare" de medici și oameni minunați! Va mulțumesc!
Mirela Ciobanu
Mirela Ciobanu2 ani în urmă
Am fost la doctorul Tiron pentru dureri de genunchi. Incercasem nenumarate terapii si tot nu-mi treceau durerile.Aici mi-a facut cateva injectii cu ozon la spate, si spre mirarea mea dupa cateva sedintei nu mai am dureri.
Recomand acesta terapie.
Joseph Winx
Joseph Winx2 ani în urmă
Multumesc Dr. Tiron, ma durea spatele si mergeam cocosat si stramb si dupa ce v-am urmat sfaturile si am purtat ceva timp talonetele de la dvs am scapat de dureri si merg si eu frumos si drept, in sfarsit. Sa va dea Dumnezeu sanatate!!!
Laurentiu Neblea
Laurentiu Neblea2 ani în urmă
Nu exista nici un gram de profesionalism in asa numita clinica medicala . NU ESTE NICI O CLINICA , este un apartament la mansarda in care se incearca sa se faca cat mai multi bani .
Am mers cu baiatul de 11 ani , pentru un consult care s-a transformat in jogniri la adresa copilului " bah , de ce esti gras ? / beh , de ce nu faci sport .....
Nu ma voi opri aici , voi merge mai departe cu o plangere catre acest doctor , care nu are nimic din ce inseamna meseria de MEDIC !
Nae Liliana
Nae Liliana4 ani în urmă
Eu fac tratament de multi ani și mă simt foarte bine ,nu folosesc nici un alt medicament alopant eu sunt mulțumită
Mirela Simionescu
Mirela Simionescu4 ani în urmă
Tratamentul a avut efect. Am scăpat de durere.
Melania Gheorghe
Melania Gheorghe2 ani în urmă
Evitati cu orice pret acest cabinet! Credeam ca este lumea dificila cand am citit reviewurile proaste, va rog cititi, este plin internetul. M am trezit cu 10 15 injectii in coloana fara sa fiu informata ca mi se va face vreo procedura sau sa mi se ceara acordul, asta se pedepseste legal. Nu se uita nimeni pe actele medicale, nu esti lasat sa vorbesti, vii cu genunchii pleci cu dureri de coloana. In urma lor am intepaturi constante pe nerv in 3 locuri, nu trebuia sa ma mai doara zile dupa injectare. Venisem cu leziune grad 3 menisc la ambii genunchi.Nu s a uitat pe rmn, acte sau la ei. Nu se poate asa ceva. Cand i am confruntat, n au facut decat sa se certe cu mine, sa tipe in loc sa asculte. Considerau ca acesta este tratamentul si nu trebuia sa fiu intrebata sau informata. Ma tot intrebau daca vreau banii inapoi in loc sa si asume greseala si sa si ceara iertare. Foaie pacient, bon fiscal, nici astea nu exista.Asta este...sunt oameni si oameni.

Alin on June 8, 2016 at 1:50 pm
Acest om nu se poate numi medic.Este un talhar cu acte.Am fost la el si mi a luat o gramada de bani pentru nimic.Nu m a ajuat cu absolut nimic.Fratilor aveti probleme cu oasele, mergeti la orroped.Nu credeti acest impostor care a prins aceasta bresa o promovează si se umple de bani.Nu are cu ce sa va ajute.Nu trebuie sa ma credeti pe mine.Eu am fost si am simțit nevoia sa scriu acest comentariu.

Ion on June 9, 2016 at 11:24 am
Jalnic acest medic.Nu recomand

Dragos Dorin on August 13, 2016 at 7:24 pm
Este un doctor ce militeaza impotriva operatiilor, ramas paralizat dupa o operatie pe coloana, in tinerete. Recuperat partial, si-a facut o mica afacere din talonete si injectii cu ozon. Slabe abilitati de comunicare cu pacientul. Nu suporta sa fie contrazis, se enerveaza usor. Afiseaza un aer de superioritate, crede ca are dreptate in toate si ca e atotstiutor.
Talonetele reprezinta niste branturi din burete la suprapret, facute pe comanda in urma unei analize posturale. Tehnologia folosita in fabricarea acestor talonete este depasita – in occident se folosea in urma cu zeci de ani. Nu este singurul care face talonete in Bucuresti; daca credeti in asa ceva, mergeti la Corina Hinkov; e mai aproape de secolul 21 si veti fi respectati.
Dpdv al practicii si al caracterului lasa mult de dorit. Un ex: diagnosticheaza gresit scolioza, spunand ca pacientul are picioare inegale. Acest lucru nu este normal, avand in vedere specializarea – posturologie. Dupa ce i se arata razele nu are decenta sa revizuiasca diagnosticul si sa informeze pacientul cu privire la corectia scoliozei.
Ozonoterapia mult trambitata este o injectie subcutanata cu ozon. Pentru afectiuni musculo-scheletale cronice, efectul acestui gaz va disparea la finele tratamentului. Nu este cu nimic mai bun decat fizioterapia clasica.
Parerile le trageti singuri. Daca sunteti medic, ajutati-l. Daca sunteti pacient, fugiti de el.
Dorina Enache
Dorina Enache2 ani în urmă
M-am dus cu o problema la genunci, conform raportului de RMN, suferinta ligamentara cu condropatie rotuliana grad 2, pt care dl dr nu a vrut sa acorde nici macar 2 min din timpul consultatiei. Bineinteles ca s-a dus direct la scolioza posturala pe care o am si a trecut la a efectua, specialitatea cabinetului: analiza posturala. Aceasta analiza care mi-a fost efectuata fara sa mi se explice ca nu face parte din consultatia normala si are cost aditional. La intrebarea, catre medicul asistent, caci dl dr. Tiron a plecat dupa 10 min, cum ramane cu genunchiul pt care venisem, a spus f senin, ca pot face oxonoterapie, dar bratul este absolut necesar, desi nu mi-a explicat cum poate purtarea brantului remedia problema genunchiul, la care nu s-a uitat nimeni. Pe scurt, daca aveti probleme de postura, poate e de ajutor, insa daca aveti leziuni sau alte probleme orto, sunt bani aruncati pe fereastra.
Locații recomandate