/Brasov/Doctor

Centrul de Diagnostic și Tratament Oncologic

Strada Carierei 65A, Brașov 500052, România

Centrul de Diagnostic și Tratament Oncologic
Doctor
3.6
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH4G+97 Brașov, România
+40 268 994
oncocard.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andre Andreea
Andre Andreea2 ani în urmă
Doamne fereste! Nu recomand! Vii cu o problema si nu ti se face nimic, mai rau nici nu ti se spune ce sa faci!!! Te trimit acasa sa mori linistit dupa ce ti.au luat banii. Doctori nepregatiti si neimplicati. Rusine!!!!
Alexandra Serbanescu
Alexandra Serbanescu2 ani în urmă
O parere de haos general la dvs în clinica , timpi de așteptare peste limita bunului simt cu programare si cu consultație plătită, la nr de telefon nu răspunde NIMENI !!!
Manole Dan
Manole Dan2 ani în urmă
Azi 6.9.2021 , am avut o experienta tare neplacuta cu doamna de la intrare, Angela nu stiu cum, dumnea ei se ocupa cu ordinea si paza, nu se sfieste sa ridice vocea si sa te puna la punct imediat si pe mine si alti pacienti care mergem acolo pentru probleme grave. Pe langa atributiile care le are, banuiesc ca este si medic de specialitate deoarece mi-a zis ca eu sunt sanatos desi incercam sa ii dovedesc cu acte medicale ca eu am o problema. A recunoscut ca nici legea nu o stie dar bine ca din exces de zel ea face legea acolo.
Alexandru Ferencz
Alexandru Ferencz2 ani în urmă
O experienta total neplacuta!Preturi de privat, punctualitate de stat!In urma unei analize imagistice am mers dupa rezultat dupa 3 zile lucratoare asa cum mi-sa spus la receptie, dar surpriza analiza nu este gata deoarece doctorita ce facea interpretarea a plecat mai repede.Noi pacienti trebuie sa ne facem programul in asa fel incat sa fim punctuali si sa traim inca o zi in suspans nestiind rezultatul analizei, pentru ce?Pentru cineva care a plecat mai repede?Total dezamagit!
Bogdan Constantin
Bogdan Constantin2 ani în urmă
La numarul de telefon scurt nu raspunde nimeni, formez continuu de 2 ore. Pe pagina de programari on-line nu se trimite niciun mesaj. Cum putem face o programare in ambulatoriu?
Georgeta Prodan
Georgeta Prodan2 ani în urmă
"Taxa de măsuri epidemiologice" - nu sunt de acord cu așa ceva.
Daca nu as fi platit-o nu mai aveam dreptul să mă mai programez... O mizerie!!!
Rușine să vă fie!!!
Am avut cancer și am venit pt o tomografie, cu bilet de trimitere. Pentru că mi-au dat lichidul de contrast și am așteptat o ora pe un scaun mi-au cerut taxa de spitalizare de zi (peste 200 Ron)! Rușine să vă fie! Din nou!!!
Sunt scârbită de spitalul acesta numai când mă gândesc cate milioane de Ron iau și de la stat!!
Tara lu' Papura Vodă!
Adriana Suciu
Adriana Suciu2 ani în urmă
Nu as fi dat nici măcar o stea ,trebuie sa puneți ceva cu - multe steluțe.
Vi cu o problema și pleci muribund .Nimeni nu se interesează de starea ta ,cu toate ca lași sute bune la ei .După ce s au lăsat peste 10000 de lei(nu s-a ajuns la operatie) ,te trimit tot la stat .Domnilor și noi bolnavii suntem oameni cu familii ,copii .... voi ne vedeți doar ca niște saci de bani ! Incompetenta totala !!!!!! Doctorii, care nu se pot numi doctori ,pt ca o armata de doctori nu au fost în stare sa facă un pacient bine ,un pacient care avea doar o mica tumoara la san (asa au spus cu toții la internare ,ceva mic banal) Acum cei de la stat se chinuie sa repare ceea ce ați stricat voi pe banii cui ?! Pe banii și pe sănătatea unui om !Ii puteți transmite doamnei Patrulescu ,ca poate sta și acasă, nu trebuie sa se chinuie sa vina la lun loc de munca unde normal trebuie sa empatizezi cu pacientul și sa-l monitorizezi ,ca de ,este pacientul tău și culmea mai și da o gramada de bani .O persoana care nu se poate numi doctori!
NU RECOMAND NICI DACA AR FI ULTIMUL SPITAL DIN ROMANIA !!!
Carmen Budileanu
Carmen Budileanu2 ani în urmă
Din păcate în ultimă perioadă, cred ca se trateaza cu superficialitatea problemele bolnavilor. Soțul meu a început tratamentul în acesta clinică în 2015, unde a fost tratat cu foarte mare atenție și grijă. Pe această cale mulțumesc doamnei doctor Nedelcu pentru dedicația si profesionalismul cu care își tratează pacienții. În 2017 boala a revidicat, am observat o comunicare foarte greoaie cu noul medic, orgolii foarte multe în relațiile cu alți medici. Tratamentul a fost întârziat foarte mult, este adevarat ca s-au recomandat investigații suplimentare, dar am sesizat ezitări în ceea ce privește începerea tratamentului. La un moment dat a făcut complicații în zona colonului , a fost internat în Spitalul din Sinaia, medicul chirurg cerând scrisoare medicală de la medicul oncolog. Am dat foarte multe telefoane și mesaje, aveam promisiuni ca in cateva ore se va trimite pe email scrisoarea, dar nu a fost să fie. Doamna asistenta din acea perioadă nu știa cum să mai justifice faptul că nu a primit scrisoarea de la medic. Cu toate că făcea tratament la 2 săptămâni, tumorile creșteau, erau metastaze în mai multe locuri. Doamna doctor a justificat soțului "Ce vreți domnu Budileanu, nu la toți pacienții își face efectul cum ar trebui ". I s-a schimbat tratamentul, dar din pacate mai rău i-a făcut. Din 22 septembrie și până pe 12 ianuarie când s-a stins, a fost un chin pentru el. Părerea mea este că dacă ar fi comunicare și respect reciproc între cadrele medicale, ar avea de câștigat și pacienții. Până atunci , rămânem noi, familia plangandu-i și neînțelegînd cum se pot întâmpla unele lucruri...
Locații recomandate