/Brasov/Doctor

Dr. Bronescu

Strada Agricultorilor 17, Brașov 000000, România

Dr. Bronescu
Doctor
3.6
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH8F+H2 Brașov, România
+40 722 469 188
medlife.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andra Moldveanu
Andra Moldveanu2 ani în urmă
Profesionalism, doctor de exceptie .
Pe scurt povestea baietelului meu de 2 ani si 6 luni care de 1 an prezenta otita seroasa la fiecare 2 luni . Locuim in anglia si am fost acolo atat la medici din spitale de stat cat si private specializate pe orl . Nimeni nu a pus un diagnostic corect pana in vara cand am ajuns la brasov si ne a fost recomandat de membrii familiei . Dupa un control endoscopic diagnosticul a fost otita seroasa polipi mariti recomandarea a fost scoaterea polipilor . Nu am luat o decizie pe loc ne am.intors in uk iar dupa alte 2 episoare ale baietelului de febra si dureri denurechi am.hotarat cu inima cat un purice sa venim.la.ooperatie.
Am.trecut prin analize discutie cu anestezistul consult pediatric si am.intrat in sala denoperatie .
La 2 ore de la.interventie baietelul in pucioare activ fara dureri deloc reluandusi activitatile normale cu exceptia a sta in casa pt 2 sau 3 zile . Nu pot sa descriu in cuvinte ca experienta celui mic a fost una exceptionala nestiind macar prin ce trece .
Multumim.domnule doctor bronescu si echipei medlife brasov
Bobby Sr.
Bobby Sr.2 ani în urmă
Evitati-l pe acest macelar! Mi-a distrus nasul. Am fost la un chirurg estetician si si-a pus mainile in cap cand a vazut ce mi-a facut Bronescu... Acest om nu are ce cauta in domeniul medical!
Bro1970 Bronescu
Bro1970 Bronescu2 ani în urmă
Acesta nu este contul meu!
Este piratat…
Cu stima pentru toti pacienții mei
DR BRONESCU VALERIU
MEDIC PRIMAR ORL
DOCTOR IN STINTE MEDICALE

PS .O sa ma adresez organelor competente și o sa vedem la ce IP ajungem!
Natalia Natalia
Natalia Natalia2 ani în urmă
Sotul sa operat la domnul doctor. Recomand !!!E un doctor care stie sa explice si isi stie intradevar meseria.Multumim!!!
Ardeleanu Madalina
Ardeleanu Madalina2 ani în urmă
Un doctor la un nivel profesional inalt.
Modest si direct la subiect.
Silviu S
Silviu S2 ani în urmă
Un om arogant, care opereaza pe toata lumea de deviatie de sept, chiar daca are alta problema. Cazul meu personal: m-a operat inutil. Cand am revenit la consult cu simptomele care inca persistau, m-a trimis dupa cai verzi pe pereti. Dupa o jumatate de an am primit diagnostic corect de la un alt medic + operatie. Problema era in amigdale, nu in nas.
Dan Damian
Dan Damian2 ani în urmă
Am fost operat(Septoplastie) de domnul Dr Bronescu in anul 2017 cu deviatie de sept si in continuare am probleme respiratorii cauzate de obstructia cailor respiratorii. Imediat dupa imterventia chirurgicala i-am spus ca nu respir bine ,m-a consultat din nou si a zis ca este o mica problema pe care o va rezolva usor la o programare viitoare urmand sa ma anunte cand sa revin. Bineinteles ca nu am mai fost anuntat niciodata,.A trebuit sa ma programez la un spital din Istambul pentru o noua interventie chirurgicala de Rinoseptoplastie datorita deficientelor respiratorii cauzate de deviatia de sept. Nu il recomand .
Bogdan Costy
Bogdan Costy2 ani în urmă
Am fost la un consult si sa prezentat ca un om luat de pe strada cu geaca pe el, nu avea halatul pe dansul, arogant si plin de sine, cu masca pe barbie, mi-a furnizat incredere 0, nu are prestanta pentru un doctor adevarat. Imi pare rau, dar nu recomand asemenea personaj.
Locații recomandate