/Brasov/Doctor

Caminul de Batrani dr. Teofil Mija

Bulevardul George Moroianu nr.11, Săcele 505600, România

Caminul de Batrani dr. Teofil Mija
Doctor
3.6
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JM9W+3R Săcele, România
+40 268 273 450
cristiana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Martinez
Raluca Martinez2 ani în urmă
Pentru oricine care se uita la acest loc, nu îl recomand.
La inceput totul parea destul de bine. Noi fiind toti plecati, unchiul meu a cautat un loc pentru bunica (care tocmai invinsese COVIDul) ca sa se refaca, fiind foarte slabita (dar fara complicații grave). Bunica mea avea 97 de ani, locuia singura si era mai lucida ca mine. Eu nu am fost de acord cu decizia unchiului meu, dar nu prea am avut ce face. Sora mea care locuiește in Brașov, a mers sa o viziteze de câte ori se putea. A observat câteva nereguli (bunica nu mai avea aparatul auditiv f scump, nu mai avea dinții si ochelarii cand ii avea, cand nu ii avea), dar am zis hai sa mai așteptăm.
Unchiul a fost anunțat ca bunica si-a rupt soldul ???? Zic ei ca a căzut din pat. Țin sa precizez ca patul avea gratii. O pui intr-un loc sigur si cade din pat ?!
Dupa ce sora mea a început sa pună întrebări (unde este aparatul auditiv, dinții si un TV mai de calitate pe care unchiul l-a adus pt bunica ca sa vadă mai bn), a fost expediata si ce crede-ti? Ii s-a pus Interdicție. ????? Pe ce motiv??? Țin sa precizez ca TV ul era la doamna directoare in birou.
Nici nu m-am mai obosit sa ii întreb, i-am anunțat ca voi veni si eu in țara sa o vad pe bunica, cu gândul sa aranjez sa o scot de acolo. Am fost anuntați ca bunica este in stare critica, dar sora mea nu a fost lăsată sa intre sa o vadă. Si duminica dimineata bunica noastra a murit.

Cand sora mea a fost acolo, bunica mea avea de fiecare data haine care nu ii aparțineau (unde erau hainele ei ??? Nu se știe. Unde este aparatul auditiv si restul??? Nu se știe.
Nu acuz pe nimeni dar vreau sa trag si eu ca si domnul dinainte un semnal de alarma.
Simina Nechita
Simina Nechita2 ani în urmă
Traian Gorgan
Traian Gorgan4 ani în urmă
Au grija de persoane in varsta, cu sau fara handicap.
Margeluta #
Margeluta #4 ani în urmă
Cornelia Tangerica
Cornelia Tangerica5 ani în urmă
Andrei Dumitriu
Andrei Dumitriu2 ani în urmă
Multumesc ca ati avut grija de bunica mea pe parcursul ultimelor luni. Totul ok, o singura problema. Verigheta bunicii mele a disparut de pe deget in ultimele ei zile. Nu este o acuza, este doar o realitate si as vrea sa trag un semnal de alarma ca traim in Romania si astfel de lucruri se intampla, din pacate, in aceasta locatie. Pe viitor, recomand apartinatorilor sa evite lasarea unor astfel de bunuri de valoare sufleteasca in posesia bolnavului.

Update 29/01/21:

Multumesc pentru raspuns. Acest scenariu pe care il prezentati, 10 luni mai tarziu, cred ca se muleaza bine pe 99% din cazuri, insa nu la fel de bine pe cazul meu. Discutia despre bijuterii intre personal si apartinator (mama mea, nora bunicii) nu a existat, despre eventuale insistente nici nu mai vorbesc. Prin urmare, flexibilitatea dv recent dobandita nu are nicio legatura cu aceasta neplacere. Faptul este consumat, iar solutia din punctul meu de vedere este simpla. Inteleg ca aceasta conversatie acum are loc, ceea ce ma bucura, deci consider acest incident solutionat.

Nu contest faptul ca bunica poate avea obiceiul de a oferi (verbal) verigheta angajatilor - cunoastem cu totii simptomele dementei. Insa, ea fiind aproape tetraplegica, iar in ultimele ei 3 zile (intervalul in care inelul a disparut) chiar inconstienta, acea verigheta nu putea disparea din pumnul inclestat decat prin forta exterioara. Nu prea inteleg ce vreti sa insinuati, dar, ca sfat pentru viitor, daca apar astfel de intentii de daruri, cel mai bine comunicati apartinatorilor, ca sa nu fie interpretate gresit de catre angajati.

Incidentul in cauza se incadreaza intr-un minim absolut la nivel etic uman. Este destul de trist ca dv vedeti asta ca o ridicare a stachetei la nivel foarte inalt. Suma nu este deloc nesemnificativa, dar va inteleg intr-un fel argumentul, desprins din context, si apreciez sinceritatea acestui paragraf.
Ioan Andries
Ioan Andries2 ani în urmă
Nu mi-a plăcut pentru că nu sunt serioși am fost in probă 2 zile și nu mi le-a platit
Claudiu Ardelean
Claudiu Ardelean2 ani în urmă
Personal calificat,conditii foarte bune,asistenta medicala în permanenta
Locații recomandate