/Braila/Doctor

GIOVANI MARIAN

Str. Pietatii, 1, Braila, Braila, 810249, Brăila, România

GIOVANI MARIAN
Doctor
2.6
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7X43+HX Brăila, România
+40 744 909 475
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Claudia Oprea
Claudia Oprea2 ani în urmă
Mi s-a răspuns cu aroganță în momentul în care am întrebat dacă este în regulă dacă vin cu trimitere de la medic,eu neștiind că este cabinet privat. Poate nu toată lumea își permite cu suma întreagă și o trimitere de la medicul de familie ajută. În momentul în care am pomenit de trimitere mi s-a răspuns "lăsați-mă că am treabă!" halal medic. Să vă fie rușine cu atitudinea asta!
Raisa Barisov
Raisa Barisov2 ani în urmă
Mihaiela Vlase
Mihaiela Vlase4 ani în urmă
Hoata Mik
Hoata Mik5 ani în urmă
Un jeg de om . Am fost anul trecut la dansul n am avut nicio problema . Anul asta am dat un telef sa ma programez in August și a zis ca va fi in concediu începând cu data de 8 . Îl întreb când se întoarce și ca nu i treaba mea ... cum nu e treaba mea când eu sunt in braila pt doua săptămâni și vreau sa știu dacă se poate sau nu iar dansul mi a vorbit urat și a zis ca s a schimbat și ca a terminat discuția cu mine și ca nu are loc sigur pt mine .
Pisicelul Pisu
Pisicelul Pisu2 ani în urmă
Un MARE JEG!!! Am fost la privat la el, că nu merită să îi spun dumnealui, toate bune și frumoase, vorbea foarte frumos. Când am fost în spital să îmi prescrie tratamentul, a REFUZAT, în condițiile în care mi-a spus să vin la spital și să îmi prescrie tratamentul. Nici măcar nu era în cabinet, stătea fugar în alt cabinet. Nici nu a avut bunul simț să vorbim față în față. S-a ascuns în spatele unei asistente. Cred că a depus jurământul lui Hipocrate numai pentru privat și pentru bani...
mai bine spus jurământul lui Ipocritu!
Marele șef de secție de la hematologie!!!
Nu merită nici măcar o stea, dar nu am putut să postez altfel.
OCOLIȚI-L CÂT PUTEȚI!
Valentina Iliescu
Valentina Iliescu2 ani în urmă
Medic care isi schimba atitudinea fata de pacienti in functie de locul in care ii primeste. Daca vin la cabinetul privat, este extrem de amabil, daca vin la spital, refuza sa ii vada si trimite asistenta pentru a vorbi cu pacientii.
Sa inteleg ca, mai nou, asistenta e medic si este capabila sa transmita informatiile pe care ar trebui, in mod normal, sa le ofere medicul.
Un om care nu aduce cinste sistemului de sanatate si este, probabil, unul dintre cei care au "contribuit" la situatia dezastruoasa de astazi.
Rusine!
Daniela Necula
Daniela Necula2 ani în urmă
Un doctor si un om bun! Mi-a vorbit tare frumos si a fost foarte rabdator!
Alexandru Iosif
Alexandru Iosif2 ani în urmă
Locații recomandate