/Braila/Doctor

DR. VARZARU VICTORIA - LABORATOR DE ANALIZE MEDICALE

Bulevardul Independenţei 2, Brăila 810019, România

DR. VARZARU VICTORIA - LABORATOR DE ANALIZE MEDICALE
Doctor
3.3
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
7X7C+94 Brăila, România
+40 721 381 550
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–11
Marți: 8–11
Mirecuri: 8–11
Joi: 8–11
Vineri: 8–11
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Viorica Barbu
Viorica Barbu2 ani în urmă
Servicii de cea mai proastă calitate. Dupa ce găsești cu greu loc printr-o programare cu trimitere, după 7 săptămâni, nu se explica locația (având două centre de recoltare). Nu raspund la telefon. Am apelat de 30 de ori cu o zi inainte sa lamuresc unde trebuie să meargă mama mea, o batrana de 80 de ani. Cand ajunge cu greu la sediul de la faleză, nonșalant i se spune ca trebuie să mearga dincolo, in Hipodrom. Afara ploua torențial, ea abia se mișcă.A plătit 200 lei și le a făcut scârbită de mizeria de societate in care traim si mai ales de ce oferă acest laborator. Rusine! Fabrica de bani! Atât. Practic, pensionarii amărâți, dupa o viață de muncă și cotizare, asta prinesc: umilință. .Asa le urez sa fie si ei tratați in ocazii similare! Cu lehamite.
Laboratorul a recunoscut eroarea si a remediat problema în aceeași zi. Banii au fost returnați. Astfel, reconsider recenzia. Consider ca se pot ivi astfel de greșeli, important este sa nu se repete si sa se rezolve corect.
Daniela Constantin
Daniela Constantin4 ani în urmă
Aurelia Hubic
Aurelia Hubic4 ani în urmă
Valentin Tudose
Valentin Tudose4 ani în urmă
Aurelia Tulucescu
Aurelia Tulucescu2 ani în urmă
Cine poate lua măsuri ca cetățeanul care plătește analize la acest laborator sa nu fie umilit ? Am dovezi ca între bonul de casa, plata făcută și buletinul de analiza diferențe. Plătit mai mult, rezultate lipsa. Asistentele te ceartă , oricum nu poate fi vorba de scuze chiar dacă au greșit. Încercați pe banii dumneavoastră sa primiți servicii de calitate în condiții civilizate
George Găzdoiu
George Găzdoiu2 ani în urmă
Nu e rău să vii aici,dar trebuie sa ai și ceva bănet pentru plata servicii... ... ...
Locații recomandate