/Bihor/Doctor

MEDETIL S.R.L.

Strada Olimpiadei nr. 14, Oradea 410151, România

MEDETIL S.R.L.
Doctor
3.2
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3WCJ+62 Oradea, România
+40 259 477 827
medetil.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Rotar
Anca Rotar2 ani în urmă
Inca de la intrare experienta de aici a lasat de dorit. Personalul de la receptie mai are inca foarte mult de invatat in ceea ce priveste modul in care te adresezi persoanelor care fac greseala de a le trece pragul.
Iar in ceea ce priveste experienta noastra din cabinetul de oftalmologie, si aceasta lasa de dorit din toate punctele de vedere. Nerecomandat copiilor, mai ales celor care merg pentru prima data‼️‼️
Este o locatie pe care eu la care eu cu siguranta nu voi mai apela.
Laura Patai
Laura Patai2 ani în urmă
Medicii si asistentele de nota zece, dar personalul de le receptie mai are de invatat.
Doamna care probabil se crede cea mai de valoare la companie vorbeste pe un ton de te iti vine sa pleci. M-am prezentat la consultatie avand programarea facuta in prealabil, platesc si doamna imi impinge o bucata de hartie in fata fara sa spuna nimic. Nu aveam ochelarii pe nas (am nevoie doar pt scris/citit), asa ca am luat hartia crezand ca trebuie sa o prezint la medic. “Trebuie sa semnati” spuse doamna. Ok, nu am
stiut. Semnez, imi da bonul de casa si ma lasa in voia mea. Ma opresc la cativa pasi de receptie si astept. Intr-un tarziu imi spune “da’ nu aici trebuie sa asteptati !” Pai nu mi-ati spus. “V-am spus dar nu ati auzit !” Eram cu fiica mea, nu auzise nici ea. Interesant.
Doamna ar fi zburat demult din companie intr-o tara civilizata. Nici la stat nu vorbesti asa cu pacientii, sa nu mai vorbesc la privat unde lasi o gramada de bani.
Pacat ca romanii accepta sa li se vorbeasca asa si pacat ca o clinica privata tine asa personal.
Succes in continuare.
LorDarcK 6
LorDarcK 62 ani în urmă
GROAZNIC. Un jeg de om mai mare decat dr. Hânciu Dana nu am vazut in viata mea. Deplorabila, mizera, penibila, jalnica o scarba de persoana de 2 lei, dupa cum puteti observa si in celelalte reviewuri. Pentru binele firmei ati face bine sa o dati afara in secunda asta :)
Cosmina Ulici
Cosmina Ulici2 ani în urmă
Am ramas profund dezamagita ! Pe langa lipsa de bun simt a “ doctoritei “ am constat faptul că este paralelă cu meseria pe care o presteaza , sincer . Nu recomand nimănui . Horror !!!!
. Camelia
. Camelia2 ani în urmă
NU RECOMAND!!!! Am fost la Dna doctor Hanciu Dana și am plătit o consultație doar ca se comporte cineva urat și cu foarte multă nesimțire! Total lipsită de profesionalism și nu prea pare sa aibe habar despre ceea ce face, spre exemplu m-a pus la un aparat ca sa îmi spună ca vederea mea e una foarte buna , in condițiile in care am ochelari de vreo 5 ani, recomandați de mai mulți medici, iar despre problema cu care m-am prezentat, o mâncărime la ochi, a spus ca nu am nimic, sa merg la un dermatolog , dar mi-a pus un diagnostic de ochi uscat și niște picături . Deci, va trebui sa merg la un alt oftalmolog !
Ingrid Kulcsar
Ingrid Kulcsar4 ani în urmă
Nu am suficiente cuvinte de laudă față de tot ce înseamnă servicii, comportament și nu în ultimul rând profesionalism.
Începând de la doamna de la recepție continuând cu asistente, medic și până la doamna infirmiera toți au fost foarte respectuoși, atenți și binevoitori.
Am ajuns Vineri dimineață cu un abces de amigdalită ce a necesitat intervenție chirurgicală . Deși în weekend este închis, pentru mine (pacienta) a venit de acasă atât domnul doctor (Bembea Șerban) cât și doamna asistenta (Halai Cristina) ca să se asigure ca sunt bine și sa îmi administreze tratamentul. A fost prima dată când m-am simțit puțin stânjenita de la atâta atenție (sinceră sa fiu până acuma eram obișnuită doar cu comportament cu aer de superioritate din partea cadrelor medicale). Eu sunt puțin spus mulțumită și cu siguranță am sa recomand aceasta clinică!
Va mulțumesc că ati avut grijă de mine când plângeam în scaunul de operație și m-ați încurajat! Sunteți oameni de milioane!
Ionut chis
Ionut chis4 ani în urmă
Neseriosi!!! Imi face programare la copil la ORL azi la ora 11:00 vin cu copilul stau la coada infernala. Si imi spune ca prioritari sunt cei care au facut programare azi. Cei cu programari de ieri sa astepte. Pai cei asta. Aaa am uitat nu am bagat nimic spaga in buzunar ca atunci daca bagam 2 300 de lei eram primul. Dava dracu cu clinica voastra si cu sistemul vostru infect
Cristina Silaghi
Cristina Silaghi2 ani în urmă
Cu regret trebuie sa va spun ca experinta mea nu este una deloc placuta incepand de la faptul ca in clinica nu poti intra decat chemat. Ar fi ok daca doamnele de la receptie ar fii prompte doar ca te lasa sa astepti la usa pe banii tai pana ti se face acru. Asta nu este cea mai mare problema in ceea ce ma priveste ci faptul ca in luna septembrie 2020, mi-am facut o programare la oftalmologie deoarece 3 zile inainte de ziua programării m-am trezit cu ochii lipiti si roșii. Ajung la consultatie, d-na doctor Hânciu Dana-medic specialist, in momentul in care am intrat in cabinet nici nu si-a ridicat privirea la mine, a continuat sa-si vada de treaba foarte importanta pe care o avea pe un site de socializare. Dupa ce dna. asistenta m-a inregistrat si m-a poftit sa iau loc pe scaunul de consult, s-a intors si dna. doctor catre mine sa ma intrebe pentru ce am venit la ea. I-am spus problema mea, mi-a facut consultul la biomicroscop vreo 10 secunde la un ochi si alte 10 la celalalt ochi punandu-si mainile pe fata mea tragandu-mi pleoapa inferioara in jos pentru a-mi observa interiorul conjunctivei, cu aceleasi manusi cu care inainte de asta tinuse telefonul in mana. Dupa asta se intoarce cu spatele la mine si ii dictează asistentei picaturile pe care sa mi le treaca pe scrisoarea medicala(deja era iar cu telefonul in mana). Răman muta de uimire si o intreb ce am. Imi spune ca am o conjuntivita alergica sa urmez tratamentul prescris si sa ma intorc peste o săptămână. Zis si facut. Revin la control in ziua si ora stabilita...evident sunt intampinata cu aceeasi atitudine de indifereta, dna. doctor tot cu telefonul in mana pe acelasi site de socializare, asiatenta din nou ma inregistreaza si ma poftește sa iau loc pe scaun, consultul a durat la fel de mult ca prima data...maxim 20 de secunde si la care imi spune ca sunt foarte bine. La care ii spun d-nei doctor ca nu ma simt deloc bine ca am o senzatie de arsura in ochi si ca ma trezesc incontinuare cu ei lipiti si curși. Raspunsul d-nei medic specialist a fost "toti ne trezim in perioada asta cu ei curși". M-a frapat acest raspuns...va dati seama ca am apelat la un alt medic oftalmolog care mi-a spus ca de ani de zile nu a vazut o asemenea infectie la ochi si ca nici vorba de conjunctivita alegica ci este una bacteriana si ca bacteria respectiva daca mai stateam 3-4 zile imi putea produce rani deschise din cauza carora imi puteam pierde vederea. Este o luna de zile de atunci, inca sunt pe antibiotice dar deja sunt mult mai bine. Asa ca aveți mare grija pe ana caror "medici specialisti" va lasati.
Locații recomandate