/Bihor/Doctor

Artimed

Strada Andrei Mureşanu 7, Oradea, România

Artimed
Doctor
2.8
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W5R+3G Oradea, România
+40 259 415 120
artimed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–19
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ghitulescu Silviu
Ghitulescu Silviu2 ani în urmă
niste hoti! daca soliciti sa primesti analizele separat pe care le-ai platit si le au la dosar trebuie sa platesti din nou, desi sunt facute si le au in clinica, pur si simplu nu vor sa ajute, decat sa traga cat mai multi bani de la clienti! nu mai calc pe-acolo niciodata si nici nu recomand altcuiva, sunt si alte clinici in oras. Rusine Artimed!!
Cristian
Cristian2 ani în urmă
Foarte scârboși cu clienții, foarte aroganți, căutați in alta parte, nu recomand deloc !!!!
Dany Alexa
Dany Alexa2 ani în urmă
Foarte scârboși cu clientii!!!Nu au pic de respect si oricum nici de review-urile primite.Evitați la maxim această locație!!!
;; odette
;; odette2 ani în urmă
Personalul auxiliar este de cea mai joasa speță . Inteleg ca e înghesuială si o atmosfera stresanta , dar sa nu uitam sa fim oameni , pentru ca asa cum noi depindem de ei , și ei depind de noi ! Eu fiind o persoana cu anxietate sociala , cât am fost acolo m-am simțit ca-n cusca . Ne repezeau , ne vorbeau de sus , cu aroganta , etc . Cele mai proaste servicii de care am avut parte ! Ar trebui sa se ia masuri !
Gabriel nica
Gabriel nica2 ani în urmă
Acelasi sistem de acum 10 ani. Trebuie sa astepti intr-un interval de o ora jumate daca nu ai fost sa iei bilet de ordine dimineata la 8. Atitudinea personalului lasa mult de dorit! Distantare sociala = 0. Cel mai frumos e daca intarzie si unul din doctori 40 de minute si 79 de numere de ordine asteapta dupa el! Ce ne mai place noua romanilor sa stam la coada...
Claudia Ramona
Claudia Ramona2 ani în urmă
👎👎👎Am fost acolo pentru analizele medicale necesare permisului auto. Atat eu cat si inca vreo 4 alti clienti am fost tratati cu lipsa de respect, s-a ridicat tonul la noi si am fost dati afara de angajatele iritate de la ghiseu. La intare nu era nimeni si ni s-a reprosat ca am intrat fara sa ne masoare temperatura de catre cineva care nu era la punctul de lucru unde ar fi trebuit sa fie.
Oricum, inteleg ca ne-au chemat de dimineata doar ca sa ne programeze si sa ne mai cheme inca o data la ora 1pm. Se pare ca aici nu functioneaza programarea telefonica.
In cateva secunde mi-am facut o programare telfonica la un alt centru de analize, tot pentru ora 1, fara sa trebuiasca sa ma prezint initial la ghiseu si unde am fost tratata respectuos.
In concluzie, daca e sa dau banii avand in vedere ca e un centru privat, prefer sa ii dau acolo unde sunt tratata cu respect.
Nu recomand acest centru. 👎👎👎
Lucia Neaga
Lucia Neaga2 ani în urmă
Nu recomand. Personalul de la primire foarte arogant ,obraznic, esti tratat cu lipsa de respect ,te simti umilit. Medicii care nu iti dau apt nu iti explica motivul ...ti se spune in fata "nu vreau sa ti dau" ...atat ,fara nici o alta explicatie .Nu stiu ce asteapta.!!!!
Sorin Patru
Sorin Patru2 ani în urmă
Doamna de la recepție este atât de acră încât cred ca este o raritate deși nu ducem lipsa de astfel de oameni. Cred ca "doamna" este foarte frustrata și de aceea tratează pacienții în halul acesta. Sub nicio fără nu veniți dacă puteți merge în altă parte. NU recomand! Minus 5 stele
Locații recomandate