/Bihor/Doctor

Vitreum Oftalmologie

Piața Emanuil Gojdu nr. 47, Oradea 410067, România

Vitreum Oftalmologie
Doctor
4.2
117 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
3W3Q+3X Oradea, România
+40 740 231 559
vitreum.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tudora Sorin-Claudiu1 an în urmă
M-a lasat neplacut surprins ca mi s-a facut angiografie fara a fi scrise si explicatiile specialistului. Mi-au dat niste poze neconcludente (asa mi-a spus oftalmologul meu) si fara explicatii. Bani multi, lucru de mantuiala. N-am mai pus la socoteala ca in loc sa te bage la rand la aparatura, te luau iar te lasau, etc. Dezorganizare completa.
Andrei Andrei
Andrei Andrei2 ani în urmă
Preturi mult prea mari.Nici un respect fata de clienti.se asteapta mult..Nu recomand.Cea mai josnica clinica...daca tineti la sanatate ...cautati alta clinica.Daca as putea as da 0 stele .
Costel Crisan
Costel Crisan2 ani în urmă
Timpi te așteptare nu sânt respectate !
Dacă se face programare înseamnă o oră oareșcare ?fapt pt care nu este respectat adică aștepți și o oră chear doua după programare !
Sânt hazardați și nu știu cum fac programările !
Andrei lupu
Andrei lupu4 ani în urmă
O experiență foarte neplăcută. Am fost programat la ora 18:30, dar am intrat la ora 19:15 datorită "bunei" organizări. A doua și cea mai neplăcută experiență e modul în care se țipa la mine de stimabila doamnă doctor Larisa Holhoș pentru că nu puteam privi lumina care era îndreptată spre ochi.
Nepunctuali, neprofesioniști, invazivi, nu mai calc acolo niciodată. Am fost programat și pentru o a doua consultație pentru ca rezultatele au fost neconcludente dar voi opta pentru o clinică mai profesională.
Anca H.
Anca H.5 ani în urmă
Groaznic! Super aglomerat ,oameni pacaliti pe multa reclama falsa. Programarile nu se respecta,timpii de asteptare sunt mari.li se arunca niste picaturi oamenilor in ochi si ii lasa in asteptare cu orele. Pt ceea ce ofera preturile sunt ff mari ! Personalul mult si prost si fara rost. De evitat!
Bohus david
Bohus david2 ani în urmă
Foarte urat se poarta Staful și doamna doctor flegmatica, abea aștepta sa iesim din cabinet.
Venter Mihai
Venter Mihai2 ani în urmă
Foarte buni. Am avut o intervenție de 10 min maxim unde in alte locuri durata era de două ore minim. NU am intampinat probleme înainte si nici dupa operație. Devotament si profesionalism la tot personalul. Mulțumesc !!!
NiYa Gaming
NiYa Gaming2 ani în urmă
Recomand cu incredere😁Personalul si doamnele Doctor sunt foarte respectoase,amabile si intelegatore cu multa rabdare si dedicatie ,iar pentru persoanele care lasa mesaje urate, nu aveti pic de carater pentru a aprecia munca.Pana si clinicile private au parte de pacienti cu lipsa bunului simt si cu pretentii exagerate,am experimentat asta cu ochii mei.
Dorina Danciu
Dorina Danciu2 ani în urmă
Am fost operata de cataracta la ambii ochi. Imediat dupa interventia operatorie am vazut foarte clar.

Multumesc mult domnului Dr. LEVAI LEHAR si intregii sale echipe. Multumesc si doamnelor dr. SEICA ALA si HOLHOȘ LARISA.

Personal profesionist si amabil care au respect pentru pacienti. Recomand cu incredere Vitreum.
Multumesc !
Locații recomandate