/Bihor/Doctor

MANOLE FELICIA Orl Oradea, Cabinet Orl Oradea, Orl Copii Oradea, Medic Orl Oradea

Strada Episcop Roman Ciorogariu nr. 51, Oradea 410009, România

MANOLE FELICIA Orl Oradea, Cabinet Orl Oradea, Orl Copii Oradea, Medic Orl Oradea
Doctor
4.6
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W7H+3R Oradea, România
+40 722 571 474
oradea.cylex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nick Nick
Nick Nick2 ani în urmă
Un medic de excepție
Szoke cristian
Szoke cristian4 ani în urmă
Servire ireproșabilă și profesionalism 100%. Ar trebui mulți medici renumiți din Oradea sa îi i a exemplu in respectarea clienților și organizare. Puteți apela cu incredere la serviciile cabinetului ORL.
Estera Barbos
Estera Barbos4 ani în urmă
Unul dintre puținii Medicii care isi fac treaba
Dorin O
Dorin O2 ani în urmă
O persoană calda, calmă și sigur priceputa să scoată dopuri de ceara din urechi. In urma unei consultații urmate de scoaterea dopului de ceara din urechi, doamna a apreciat că al meu copil are un început de alergie nazala și alte teorii chiar daca i-am zis că sforăia noaptea și nu auzea prea bine. Am crezut că știe ce vorbește, deoarece lucrează și la Municipal și parcă preda și la facultatea de medicina.Aparat pentru timpanografie n-are la cabinet sau nu folosește. După administrarea tratamentului prescris cu tot felul de medicamente, copilul era tot mai rau și am luat decizia de a merge cu el la Cluj, la un specialist ORL. Dupa ce medicul clujean a vorbit puțin cu copilul, ne-a zis deja ce bănuiește că are; a urmat... verificat gat, nas, urechi, timpanografie și în final am primit recomandare ferma de operatie pt polipi, copilul avand o otita medie generată de inflamațiile descoperite iar timpanografia arăta afectare auz 20%. După operația planificată si făcută tot la Cluj, copilul acum este foarte bine, nu mai sforăie noapte iar la control timpanograma a ieșit f bine. Concluzionând, părerea este că dacă aveți de scos dopuri de ceara din urechi la copii, puteți apela cu încredere la doamna Manole însă pentru probleme de ORL căutați un medic specialist bun.
Lupau Cristina
Lupau Cristina2 ani în urmă
O persoana calda, care si-a insusit profesia de medic cu adevarat. Noi am avut o problema minora (dop de ceara) insa am ramas foarte placut surprinsi de doamna doctor. O recomandam cu incredere!
Alexandra Molnar Kalalioglu
Alexandra Molnar Kalalioglu2 ani în urmă
Un medic, un un specialist în adevăratul sens al cuvântului. Profesionalism la nivel în alt. Recomand atât adulților, cât și copiilor.
Kardos bettina
Kardos bettina2 ani în urmă
Ii o doctorita nemaipomenita
Mircea Rotar
Mircea Rotar2 ani în urmă
Servicii ireproșabile
Locații recomandate