/Arges/Doctor

Clinica Ginecologica

Calea Bucuresti Nr 2, Bl 2 Sc H Et 1, Pitești 110132, România

Clinica Ginecologica
Doctor
3.1
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV59+RX Pitești, România
+40 740 311 021
ginecologienenitoiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Haller
Maria Haller2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Cea mai buna clinica din oraș!!
Madalina Dumitru
Madalina Dumitru2 ani în urmă
Femeia asta nu merita sa profeseze ,fetelor aveți mare grija ,are probleme pshice femeia ,te jignește ,țipa și oricât ar încerca sa se scoată sunt atâtea comentarii care spun același lucru ! Un …. de om care nu merita sa facă aceasta meserie ,sa lucreze cu oamenii ….
Mihai Mihai1
Mihai Mihai12 ani în urmă
Cea mai nesimtita doctora posibil intreaba hai zi cati bani ai la tine k nu fac acte de caritate si dupa iesi afara.Nesimtita doctora
Simona de Gaza
Simona de Gaza2 ani în urmă
Am marea placere sa imi exprim mulțumirea fata de doamna doctor Natașa NENIȚOIU,doctor de suflet care m-a ajutat sa elucidez multe intrebari.
Daca ar fi in tara noastra mai multi doctori ca dumneaei poate multe ne-am vindeca intai sufletul si apoi trupul.
Cu admiratie si respect!
Bianca Ambrinos
Bianca Ambrinos2 ani în urmă
Deci asa ceva nu este posibil, am sunat si am facut o intrebare, la care imi inchide telefonul aceasta "doamna" si imi trimite mesaje si imi spune ca "cercesc" detalii! Si ma jigneste prin mesaje, este prima data cand mi se intampla asa ceva!! Nu stiu care este problema lor, nu recomand!
Cristina Dirjan
Cristina Dirjan2 ani în urmă
Asa ceva nu ar trebui sa fie permis in domeniul medical, mai ales unde se interactioneaza cu oameni. Am sunat pentru a afla detalii in legatura cu stabilirea unui consult, mi-a raspuns o doamna a carei voci parea trecuta de varsta pensionarii. Am intrebat unde pot gasi o lista cu servicii si preturi, deoarece nu erau afisate pe site, raspunsul fiind : " Domnisoara, daca aveti o situatie financiara precara mergeti la spitalul Judetean si la cabinete cu servicii slabe". Mentionez, tot am intrebat persoana a fost "Unde pot gasi o lista cu preturile serviciilor?" Nu stiu daca era doamna doctor, dar daca da, sper sa se ia masuri in legatura cu felul in care profeseaza, avand in vedere ca am vazut foarte multe recenzii negative.
Catalina Stanescu
Catalina Stanescu2 ani în urmă
Asa ceva este inadmisibil, tipul de vocabular al doamnei doctor,daca pot sa o numesc doamna, este unul din cel mai uitat ghetou nu se poate asa ceva sa jignesti un om pe care nu il cunosti si sa vorbesti in asa fel de EXECRABILA nu merita astfel de epave sa aiba contact cu omenirea mai ales cu cei care necesita ajutor medical. 🤦🏻‍♀️SUNT SOCATA SI IMI ESTE SILA!
Natasa Nenitoiu
Natasa Nenitoiu2 ani în urmă
Felul in care se scrie un mesaj ,exagerarile ,vocalele numeroase ca si cand ar striga pe stadion sau ar fi cu oile pe deal toate arata persoane dezechilibrate psihic care nu sunt orimite in clinica sub nici o forma REPET CE AM SPUS DE MULTE ORI :INVENTAREA UNOR SITUATII CARE NU SUNT REALE SE.NUMESTE IN PSIHIATRIE MITOMANIE SI ESTE BOALA PSIHICA SUNT INGROZITA CAT DE MULTE DOMNISOARE AU PROBLEME PSIHICE
Locații recomandate