/Arges/Doctor

Policlinica nr. 2 Pitesti

Bulevardul I. C. Brătianu Nr. 24, Pitești, România

Policlinica nr. 2 Pitesti
Doctor
3
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV5G+39 Pitești, România
+40 248 624 047
policlinica1mai.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Martin claudiu
Martin claudiu2 ani în urmă
Acolo este medicul de familie la care merg.
VASILE LIVIU Turlea
VASILE LIVIU Turlea2 ani în urmă
Am ratat 2min și mam reprogramat
Roxana
Roxana2 ani în urmă
Nu recomand.Obisnuiam să merg la dentist,la Margareta Dumitrescu.Am fost o data la un control,iar la sfârșit am întrebat dacă trebuie să achit ceva.Dna doctor mi-a răspuns că nu, că e gratis controlul,dar că să i dau ei 50 de lei.I-am dat că mi-a fost rușine de dânsa...Nu e normal să taxeze un serviciu gratuit, și să își bage banii în buzunar.. O dată am fost la detartraj,mi-a spus că nu-mi poate face cu aparatura din cabinet deoarece port aparat dentar fix.Nu m-a lăsat să plec,a zis că-mi face ea manual.Si mi-a scrijelit dinții aiurea doar ca să mă taxeze.(Din câte știu eu,și detartrajul era gratis,era acoperit de CAS). Chestia aia puteam să o fac eu acasă.Plus că nu mi-a luat nici 50% din tartrul pe care îl aveam, bătaie de joc. Altă dată aveam programare la și 30.Am ajuns la și 20,era ușa închisă.Am stat pe scaun in hol,după 10 min,am ciocănit, ușa era tot închisă.Am sunat o pe Dna doctor,nu mi-a răspuns.Am mai așteptat,am mai sunat o dată,îmi răspunde și îmi zice pe un ton răstit că ea e in drum spre București că are treabă,că a fost la cabinet și nu m-am prezentat la programare.Cand i-am zis că am așteptat la ușă și că nu a fost nimeni aici de la bun început mi-a închis telefonul in nas.Asa ceva nu se face,e lipsa de respect.Plus că serviciile sunt făcute în bătaie de joc..Ziua trece,leafa merge.
Ana Iordache
Ana Iordache2 ani în urmă
un medic care se vede ca isi iubeste meseria si pune suflet in ceea ce face. am avut o urgenta si dansul ne-a primit imediat si ne-a indrumat catre Bucuresti.
Carmen Badea
Carmen Badea4 ani în urmă
Clinica de fizioterapie este groaznica. Se pare ca este formata din membri ai aceleiasi familii (Olteanu). Igiena este sub orice critica: pacientii folosesc aceleasi prosoape si aceleasi perne, aparatele nu sint curatate/sterilizate dupa fiecare folosire, terapeutul nu se spala pe miini dupa fiecare pacient, barbatii si femeile se dezbraca in acelasi loc, etc. Cind i-am atras atentia, a tipat la mine ca nu platesc nimic si sa fiu multumita cu ce primesc. Eu platesc asigurare si cred ca am dreptul la ingrijire medicala corespunzatoare. Principala lor preocupare este ca suma primita de la asigurari (30 lei) este prea putin si ca atare, nu merita efortul de a se purta profesional. Par plictisiti, nu isi dau interesul si trateaza pacientii ca pe fiinte inferioare. Nu realizeaza ca ei sint platiti pentru ca noi sintem bolnavi. Mi s-a spus ca daca nu imi place, sa ma duc in alta parte. In plus, preturile lor sint mult prea mari pentru serviciile prestate. De ex Kinetoterapie 60 lei/sedinta in conditii mizerabile. Spitalul Muntenia ofera kinetoterapie cu 40 lei/sedinta in niste conditii optime si civilizate. Nu recomand aceasta clinica.
Ion Daniela
Ion Daniela5 ani în urmă
Corina Ene
Corina Ene2 ani în urmă
O experienta foarte foarte proasta.Exact acum cateva ore am fost la ORL cu copilul meu la Doctor Panescu Valentín. Asistenta needucata.... Vorbeste rastit...iti da impresia ca o deranjezi. Concluzie.......Daca te duci cu trimitere si nu bagi Ceva la buzunaras......esti tratar urat .Aceasta este experienta mea......
Cathy M
Cathy M2 ani în urmă
Am fost la dermatologie la domnul doctor Patrascu si mi s-a cerut pentru ca nu aveam trimitere 100 de lei pentru un tratament dermatologic minor,fiind o dermatita de contact,fiind data afara din cabinet cu insulte citez" Aici nu suntem la piata sa negociem,eu pot sa cer si 200 de lei ,nu are nimeni ce sa-mi faca" strigand dupa mine.HALAL DOCTOR!
Locații recomandate