/Arges/Doctor

Spitalul Municipal Curtea de Argeş

Strada Cuza Vodă 6-8, Curtea de Argeș 115300, România

Spitalul Municipal Curtea de Argeş
Doctor
2.7
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4MXH+FG Curtea de Argeș, România
+40 248 722 150
smca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Denisa Maria
Denisa Maria2 ani în urmă
Buna ziua.As dori sa va intreb cat costa un avort cu anestezie generala?Multumesc anticipat!
Mugurel Patitu
Mugurel Patitu2 ani în urmă
Cadrele medicale din spitalul Curtea de Argeș sînt binevoitoare și fac eforturi deosebite pentru a ajuta oamenii, cu unele excepții neplăcute. Clădirea este recent renovată, cu parcări suficiente. Serviciul de ambulanță funcționează bine. Echipajele de intervenție sînt formate din profesioniști. Oamenii sunt tratați cu respect.
La cabinetul de dermatologie programul afișat nu se respectă, asistenta ne-a tratat cu aroganță și trimiterea de la medicul specialist nu are nici o valoare, chiar dacă plătim asigurare. Nu recomand consultul la dermatologia spitalului din Curtea de Argeș.
Ionut Eduard
Ionut Eduard4 ani în urmă
Astazi in jurul orei 10.:30 am fost la urgente ptr o consultatie la plamani ptr ca am avut o raceala , desii erau doar 2 persoane la usa doctora Mihai Emilia nu a dorit sa ma consulte ptr ca asa face domnia sa desii Doamna Ministru a sanatatii axspus daca bolnavii sunt tinuti afara la usa sa fie drastic sanctionati , voi face si o plangere la minister ptr acest medic care nu doreste sa consulte bolnavii fiind sitirita si plictisita dar incaseaza bani frumosi.Am stat la usa aproape 2 ore
Elena Badea
Elena Badea4 ani în urmă
Oribil! Cum sa mergi la acest spital si sa auzi o doamna asistenta cum țipa la niste oameni care au intrebat-o foarte frumos de programul unui doctor.Expresia pe un ton ridicat : "Lasati-ma dracului in pace,ca v-am spus...",mi se pare de o nesimtire iesita din comun.Jalnic!
Ilie Marinela
Ilie Marinela4 ani în urmă
Felicitări personalului din acest spital! Sunt alaturi de pacienti! Le acordă toată atenția .Am fost in spitale renumite in tara și am fost dezamăgită.
Ania Maria
Ania Maria5 ani în urmă
Bună ziua, recent copilul meu a suferit două intervenții chirurgicale, țin să Mulțumesc personalului din secția chirurgie. Dar ....laurii și recunoștință și jos pălăria fetelor din ATI . Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru noi.
Plesa Mihai
Plesa Mihai6 ani în urmă
Astazi 06.03.2018 m-am trezit de dimineata sa prind un numar de ordine la cabinetul O R L despre care am aflat ca functioneaza in incinta policlinicii spitalului Curtea de Arges avand un doctor de la Pitesti care vine la ora 16.00. Probabil marti o zi cu ghinion pentru circa 30 persoane care l-au asteptat cu speranta pe domnul doctor care nu s-a prezentat la cabinet. Persoane in varsta, tineri si chiar un nevazator au asteptat ca domnul doctor sau un asistent ori un reprezentant al institutiei sa lamureasca oarecum situatia. Daca din cele 30 persoane sa zicem 20 plateau consultatia rezultau 500 lei castigati usor ca la O R L consultatiile merg repede. Bataia de joc la care am asistat astazi arata slaba implicare a celor raspunzatori de sanatatea oamenilor pe plan local . Nu stiu cum acest spital isi face de lucru astfel de doctori care pur si simplu fac unitatea in ansablu de rusine, Chiar daca unii medici sunt chiar buni petele lasate de acesti neprofesionisti ai sistemului umbresc . Poate salariul dolofan pe care il primeste nu l-a mai motivat pentru 500 lei amarati de la Curtea de Arges. RUSINE !

Astazi 19.03.2018, am asistat la o scena incredibila la unul din cabinetele din Spitalul Curtea de Arges. O doamna ?! vine la acest cabinet singura singurica pe picioarele ei si constata ca este cam aglomerat, coboara doua niveluri, iar dupa cateva minute hopa apare din lift aceiasi doamna in scaun cu rotile insotita de o infirmiera . Binenteles urgentele sunt tratate cu prioritate, lucru firesc. Concluzia este ca atunci cand te doare in fund de tot si de toate la Spitalul Municipal Curtea de Arges un scaun cu rotile salveaza timpul pretios care nu vrei sa il investesti pe holurile triste ale spitalului. RUSINE !
Cristina Popescu
Cristina Popescu2 ani în urmă
Jalnic!!!!! Am ajuns la ora 18 cu copilul pentru un picior luxat. Am asteptat mai bine de o oră sa ne primească înăuntru in conditiile in care nu a venit intre timp nici o urgenta, nici o salvare. De la ora 18:30 a fost tot "un dute-vino" pe usi, ca la ora 19 se schimba tura si nimeni nu mai făcea nimic. După ce a trecut bine de ora 19 am fost preluați, cu atitudinea ca " nu era nici o urgenta, nu murea nimeni, ca aia era urgenta", am facut o radiografie si iar am asteptat: inca o ora sa coboare medicul chirurg! Recomandarea medicului a fost un calmant si o atela ghipsata, care atela nu există în spital. Având în vedere că deja era ora 20:45 (adica aproape 3 ore de stat la spital), mi s-a dat o trimitere la Pitești (spitalul are doi medici pe specialitatea ortopedie, ambii plecați la congresul medicilor) si un pansament cu rivanol. Mă întreb, oare suntem normali? Ne mai facem bine? Cum sa numim acest spital "spital municipal" cand nu au de niciunele. Am uitat sa mentionez ca pe afara arată impecabil, proaspăt renovat, dar înăuntru e durere! Si la propriu si la figurat. Si sa nu mai spun ca in plina pandemia, cadrele medicale la intrarea si iesirea din tura se plimbau pe holuri ca pe bulevard, fără nici o mască. Iar atitudinea lor de victime ale sistemului imi provoacă sila maxima! Rusine!!!!
Locații recomandate