/Arges/Doctor

Policlinica Militara Pitesti

Bulevardul Republicii 70, Pitești, România

Policlinica Militara Pitesti
Doctor
2.1
14 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
VV4C+R8 Pitești, România
+40 248 222 518
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
BADEA IONEL1 an în urmă
La acest nr.de telefon 0248222518 NU RĂSPUNDE NIMENI, O fi foarte solicitată D-na sau D-ra care ocupă acest post?Am încercat de cel puțin 25 de ori să iau legătura dar nu am avut cu cine. RUȘINE
Dumitrache dumitrache
Dumitrache dumitrache2 ani în urmă
Sunteti morti de covid de nu raspundeti la telefon?
Nicola Nico
Nicola Nico2 ani în urmă
Policlinică de stat, policlinică militară unde se presupune că dacă suni la numărul de telefon de pe site, în mod normal ar trebui să răspundă cineva. Singura excepție pentru faptul că sun și nu răspunde nimeni de câteva ori pe zi timp de aproape o săptămână, este că cineva l-a uitat în priză, că altfel nu înțeleg
Mihai Stancu
Mihai Stancu2 ani în urmă
Nu se oferă bonurile valorice in valoare de 100 de lei după ce ai efectuat schema completă de vaccinare antiCovid.
Ii intrebi și îți spun că va sunăm noi.
Deși bonurile valorice le-am văzut personal in cabinetul de pregătire pentru vaccin.
Așa ceva doar in Romania.
Daca as putea as da -5 stele.
Că sa nu mai zic că nu este nici o logica și ordine la vaccinare antiCovid a oamenilor, intră cine vrea și iese cine poate.
Florin Cirstoiu
Florin Cirstoiu2 ani în urmă
Evitati acest centru pentru vaccinare anti COVID. Efectiv nu se respecra nici o regula. Degeaba ai programare. Plus de asta oamenii stau gramada in 10 mp, nici nu se poate discuta de vreo masura de preventie.
G V
G V2 ani în urmă
Doamna doctor endocrinólog are nevoie urgenta de o evaluare psihica. Rog autoritatile competente sa ia masuri. Consider ca are nevoie de ajutor sau cel putin un concediu de odihna.
Maria Ioana
Maria Ioana3 ani în urmă
Profesioniști și amabili!
Ioana Balas
Ioana Balas2 ani în urmă
Bună ziua. Sun la numărul de telefon afișat și nu răspunde nimeni. Dați dovada de lipsă de respect la adresa pacienților...rușine sa va fie!
Maria Simina Lupu
Maria Simina Lupu2 ani în urmă
Am acordat o stea datorita datorita faptului că indiferent cat suni la numărul de fix afișat pe adresa Policlinicii Militare - nu ți răspunde nimeni ! Mă interesa sa aflu daca un anumit doctor mai activează și în cadrul Policlinicii ( in afara de Spitalul Militar și cabinetul particular ) , pt o programare a mamei mele la dânsul , dar este imposibil ! Nu am cum sa aflu pt că nu răspunde Dra de serviciu de la receptia Policlinicii. ... O singura data am nimerit o pe dra în cauză, raspunzand la telefon ,după mai multe încercări eșuate se ale mele de a afla vreo informație , iar atunci când mi a răspuns - era f nervoasă de faptul că noi, pacienții, deranjăm cu telefoane. ...la care ea nu răspunde niciodată ! Nu știu pe ce pile a fost pusă acolo , și care este de fapt rolul drei acolo, dar nu se poate așa impertinenta din partea unei Policlinici de Stat !
Locații recomandate