/Arges/Doctor

Emident

Strada Vasile Lupu Nr. 28, Pitești, România

Doctor
4.2
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RVXF+X4 Pitești, România
+40 248 647 480
clinica-emident.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Darius Popa
Darius Popa2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism
V Z
V Z2 ani în urmă
Părerea mea este extraordinar de proasta. Vorbesc de doctorița Gina Smarandoiu care da, este foarte drăguță și amabila, dar ne-a distrus dantura, a mea, soțului meu, părinților mei și cumnatilor mei. Scriu aceasta părere din experienta mea neplăcuta, și nu mai iau în calcul banii pierduți, ci dinții noștrii pierduți. Aceasta doamna doctor doar acoperă cariile cu plombe, nu le curata și nu le vindeca, totul e superficial, până când într o zi, și din fericire fiindcă eram în afara orașului, am fost de urgență la un alt dentist sa mi vadă un dinte plombat care ma durea deși fusesem recent tratata de aceasta doctorița, la care din nefericire mi am trimis și familia. Mi a spus ca am carii sub aproape toate plombele, și nu numai mi a spus, mi a aratat pe radiografii. Același lucru i s a întâmplat și soțului meu. De părinți nu mai vorbesc și se cumnați . Lucrări foarte scumpe și foarte proaste. A trebuit sa refacă tot. Asta a fost experienta noastră. E adevărat ca dna doctor e foarte amabila, dar prefer un expert adevărat care sa aibă grija de dantura mea, nu amabilitate și sa rămânem fără dinți . Asta s-a întâmplat acum 15 ani. De atunci nu mai avem probleme cu dentistul nostru. Păcat ca pe vremuri nu puteam valora public. De menționat ca nu utiliza mănuși, spunea ca o deranja și nu poate, lipsa totala de igiena, acum 15 ani nu punea anestezie și am prins-o pe o asistenta vrând sa introducă în gura soțului un aspirator al pacientului anterior. Nu și a dat seama... În fine. Poate acum nu mai e asa, dar lupul își schimba parul dar năravul ba...
Cristian Brodner
Cristian Brodner4 ani în urmă
Ca orice om, la dentist te duci de nevoie, dar la emident incepi sa mergi de plăcere ca la distracție, fără nicio frica, teama, stres, grija.
Ionut Rentea
Ionut Rentea4 ani în urmă
Mă ajutat mult
MiT MiT
MiT MiT7 ani în urmă
Recomand
Cristian stoica
Cristian stoica2 ani în urmă
Toata familia de la bunica la copilul de 3 anisori am fost multumiti de medicii de aici si de serviciile oferite si de intreg personalul. Felicitari!
Harmony & Relaxation
Harmony & Relaxation2 ani în urmă
Emident probabil exista de aproximativ 20 de ani. Când am ajuns la dânșii aveam probleme mari cu dantura. Pe toată perioada liceului și probabil și in facultatea m-a tratat doamna Smărăndoiu, dacă îmi amintesc bine numele, de treaba și cu foarte multă răbdare. Nu stiu dacă mai lucrează aici, dar dacă mai lucrează v-o recomand cu mare drag.
C
C2 ani în urmă
Recomand!
Merg pe ideea ca 10 este pentru profesor.
La stomatologie doamna Tudor M iar la interne domnul Mihalcea G.
Locații recomandate