/Arad/Doctor

CABINET DERMATOLOGIE DR. STOICA DAN MARIUS

Calea Romanilor 2 Bloc K2-1, Ap. 4, Arad 310119, România

CABINET DERMATOLOGIE DR. STOICA DAN MARIUS
Doctor
3.2
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
588C+GF Arad, România
+40 722 315 669
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: Închis
Joi: 14–21
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Bulea
Mihaela Bulea2 ani în urmă
Lipsă totală de profesionalism și respect. Aștept, intru cu întârziere, bineînțeles. Domnul doctor în picioare, foarte agitat și obosit, ma întreabă care este problema. Ii spun, pe scurt, discuția având loc tot în picioare. Cauza programării fiind niște cicatrice lăsate în urma varicelei. Răspunsul domnului fiind: "Și eu ce să fac?". Se uita de la distanta la ele, timp de 3 secunde. Îmi prescrie o retata și ma expediază din cabinet după 3 minute. Știu ca timpul de vindecare este lung, însă voiam părerea unui specialist în acest caz, cum este firesc și responsabil. Însă, se pare ca nu am nimerit bine. Nu recomand absolut deloc!!!
Calin Bota
Calin Bota2 ani în urmă
Îmi pare rău că nu am ținut cont de recenziile negative.
Superficial și lipsit de interes, nici măcar nu utilizează dermatoscopul la consultație, pentru a vedea semnele (nevii) sau petele solare.
Pentru 1-2 minute de privit cu ochiul liber am plătit 100 lei.
Nici măcar nu s-a apropiat să studieze zonele precizate de mine.
In ceea ce privește programarea, am stat o oră în plus peste ora stabilită.
Nu recomand! Căutați alt doctor.
FlyingRose S
FlyingRose S4 ani în urmă
Am fost la el cu mult timp in urma. Mi s-a spus ca e cel mai bun dermatolog din Arad. Din pacate, foloseste metode invechite, chiar periculoase ca si prescrierea de Roacutanne pentru acne. Medicatie care a fost interzisa in multe tari din U.E.
Oricum in cazul meu asa ceva nu ar fi functionat deoarece problema mea era pe baza hormonala. Multe personane au acnee pe baza hormonala insa dermatoogi prescriu antibiotice si Roacutanne. Ambele tratamente functionand doar cateva luni dupa incetarea tratamentului. Nu stiu cat de bun este cand vine vorba de alte probleme legate de sanatatea pielii, dar cand vine vorba de acnee, nu cred ca este "cel mai bun". Poate ca e cel mai bun din Arad, daca ceilalti dermatologi habar nu pe ce lume traiesc
Alina Baicu
Alina Baicu4 ani în urmă
Atitudinea domnului doctor lasa mult de dorit. Programarile sunt decalate si cu 2.... 3 ore. De doua ori am avut programare la dumnealui, am stat se m am plictisit. Nu recomand. Obrăznicie!
0sirian0
0sirian02 ani în urmă
Dezgustător rușinos și lipsa de profesionalism . Se pare ca din lipsa de personal care sa țină o evidentă și in ciuda pandemiei , programările nu se respecta iar distanțarea socială nu exista . Atitudinea doctorului sa zic este sub orice critica . Toți sunt programați la 3:30 și se aștepta și 3 ore pana sa intri
Andreea-Cristina Racz
Andreea-Cristina Racz2 ani în urmă
Pe lângă lipsa de profesionalism, în ciuda situației actuale de pandemie, am avut ocazia să fiu programată la aceeași oră cu încă 3 pacienți. Evident, programare a fost decalată cu 2 ore de așteptat. Personal, m-am prezentat pentru o formă foarte slabă de acnee, dar am prefereat să nu mă tratez de capul meu și să apelez la "cel mai bun din Arad". S-a uitat la mine pentru o secundă, după care mi-a prescris Roacutanne, tratament recomandat pentru acnee severă, cu efecte secundare destul de grave.
Reconsiderați-vă opțiunile dacă a-ți opta pentru acest cabinet și aveți grijă de sănătatea voastră! Își bat joc de oameni!
Alin Stoica
Alin Stoica2 ani în urmă
Atitudinea Domnului doctor lasă de dorit. Pare sătul de meseria pe care o face. Timpul de așteptare este de asemenea sub orice critică. Deși ești programat la 12, Domnul doctor întârzie la cabinet când vine trebuie sa aștepți după toți cei care sunt deja acolo și așteaptă. Deci se face ora 15 și poate încă aștepți. Nu recomand să mergeți, daca chiar vreți neapărat să mergeți, daca aveți program imediat după pentru că o să îl dați peste cap.
Mnerie Daniel
Mnerie Daniel2 ani în urmă
Aş dori ca pe lângă mulţumiri să vă adresez şi felicitări pentru conducerea dumneavoastră şi pentru aceşti oameni minunaţi pe care îi aveţi, adevăraţi profesionişti ai medicinei. Felicitări, atât pentru competenţa, dar şi pentru valoarea umană de care împreună aţi dat dovadă, pentru că este foarte important pentru un pacient să vadă că medicul este alături de el, îl încurajează şi face tot ce-i stă în putinţă pentru a-l vedea sănătos.
Locații recomandate