/Arad/Doctor

DR STEFAN ORL

Strada Miron Costin 1, Arad, România

Doctor
4
16 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
58PC+QR Arad, România
+40 357 438 205
arad.cylex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–19
Marți: 8–14
Mirecuri: 12–19
Joi: 8–14
Vineri: 8–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Crina1 an în urmă
Profesionalism și dedicare.Dna.dr.,are multă răbdare cu, copiii, știe să și ii apropie și sa colaboreze cu ei. Revin fără stress la consult când e cazul.
Delia David1 an în urmă
Nu recomand! Am plătit 150 lei consultația +100 de lei tratamentul prescris, care s - a dovedit a fi ineficient. Mi s - a spus ca să revin cu o reprogramare, dar ce sa vezi? Doamna asistenta îți explica frumos ca deși ești pacient sub tratament și dorești reconsult, nu sunt locuri. Dacă vrei sa te programezi, doar în ziua de joi și atunci te prezinți fizic la cabinet, dacă telefonul nu funcționează. Cum eu lucrez joia de la 8 - 16,30 conform regulii cabinetului nu am nicio șansă să mă reprogramez. Este pentru prima data când pățesc asa ceva la un cabinet privat.
Ruth Ruth
Ruth Ruth2 ani în urmă
Nu recomanda deloc ,la felul cum esti tratat de acel specimen de secretara/asistenta, se crede superioara probabil fiindca are si ea 8 clase la asemenea limbaj si atitudine in scarba de toata jalea. Toata lumea se plange de acelasi lucru! Pt programari vorbeste dezinteresat si cu scarba . Iar cand mergi acolo te trateaza zici ca mergi gratis! Degeaba doamna doctor e un medic bun cu o asemenea asistenta! Nu recomand deloc! Rusine!
Adrian Lado
Adrian Lado2 ani în urmă
Foarte multumit de cum a fost tratat baietelul meu(3 ani), doamna doctor nu s-a grabit, a castigat increderea copilului, pe urma l-a consultat. A explicat foarte calm cum se administreaza medicamentele, plus multe sfaturi. Nu m-am simtit grabit, repezit.
In sfarsit am gasit un doctor cu atitudinea potrivita!!
Cristina sandu
Cristina sandu2 ani în urmă
Atunci când lucrăm in prestări servicii (indiferent de domeniul de activitate) ar trebui ca organizarea, amabilitatea și bunul simț să facă casă bună cu cei care protestează/angajații.
Programată pentru o endoscopie la 13.30 (și înțeleg că pot fi decalări), dar când am întrebat asistenta/ persoana ce lucrează la recepție și am avut parte de o reacție isterică (și asta s-a întâmplat inclusiv când am fost în urmă cu 3 săptămâni la recomandarea medicului de familie, la un prim control).
Sunt multe de spus la adresa acestui cabinet, dar sincer NU RECOMAND!
Am optat la serviciile unui alt medic ORL.ist și sper să vă gândiți de 10 ori înainte să ajungeți acolo, unde doctorița deși amabilă, angajata sa consideră că le vorbește unor dobitoace, iar sala de așteptare de 2/2 unde NU pot astepta mai mult de 2 persoane maxim (să nu uităm de acest virus Covid, în care trebuie să aștepți mai bine de peste 30/45 minute şi poate chiar mai bine uneori (dar stau 4, 6 pacienți).
Iulian Ambaras
Iulian Ambaras2 ani în urmă
Jenant modul in care un Cabinet Privat trateaza clientul de parca ar merge pe gratis .Din cate stiu eu atunci cand se cere sa iti faci o programare inseamna ca se cere cu un motiv ,ceea ce la acest ,,cabinet " este egal cu Zero .Avand programare in momentul in care ajungi ti se transmite ca mai sunt cateva persoane inainte si trebuie sa astepti pentru ca Doctorul sau cine se ocupa de programare gestioneaza foarte prost timpul . Pe langa asta greata si sictirul de care da dovada secretara este de prost gust .Nu recomand !!!
Vanc Samuil alexandru
Vanc Samuil alexandru2 ani în urmă
Multumit
Horia Ciuclea
Horia Ciuclea4 ani în urmă
.sunt încântat, mama mea a fost astăzi la doamna doctor; problema medicală a fost rezolvată deși pentru mama, alți doi medici nu au făcut nimic din motive care nu mai contează.
..mai mult s a întors de la medic, liniștită, tonică chiar și cu respect pentru răbdarea și priceperea doamnei doctor.
..sărut mâna
Flavia Redac
Flavia Redac4 ani în urmă
Foarte blanda cu copiii, explica frumos, nu se grabeste. Tratamentul a ajutat de fiecare data. Recomand si pentru adulti, este mereu informata si incearca sa gaseasca solutiile potrivite pentru fiecare.
Minecraft XD
Minecraft XD4 ani în urmă
Locații recomandate