/Arad/Doctor

Clinica de Animale Mici

Strada Octavian Goga 59, Arad 310028, România

Clinica de Animale Mici
Doctor
4.6
87 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58F4+WJ Arad, România
+40 729 996 216
clinvetarad.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Clinica de Animale Mici
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paul Lazarov
Paul Lazarov162 zile în urmă
De-a lungul timpului, adică de peste un deceniu pot spune că nu am avut vreo problema nerezolvată cu niciun animal cu care am trecut pragul clinicii. Actul medical și diagnosticele au fost unele de calitate. Prin urmare am fost mulțumit, drept pentru care am devenit client fidel, având încredere deplină în domnii doctori.
Amy Ududec
Amy Ududec315 zile în urmă
Pentru toți cei care vă iubiți animalele de companie cu adevărat, eu vă recomand să nu călcați pragul acestor creaturi( nu ii pot numi oameni) care tratează superficial animalele, pe care probabil ii interesează doar suma de bani pe care o încasează și care fac rușine acestei meserii de medic veterinar. Câinele meu a fost trimis de către alt medic veterinar la această clinică pentru a se efectua o radiografie toracică deoarece era suspect de o afecțiune cardiacă. L - am adus aici la. clinică și am specificat clar să nu i se facă niciun fel de sedare/anestezie deoarece ar putea sa îi fie fatal acest lucru, iar povestea pe scurt este că medicul a luat câinele vesel, energic din brațele noastre, l-a dus în cabinet, iar 10min mai târziu l-am primit înapoi aproape imobil și într-o stare de șoc. Clar i s-a administrat un sedativ, fapt nerecunoscut de personalul. de acolo, iar el fiind foarte bolnav cu inima, s-a decompensat cardio-pulmonar, a făcut edem pulmonar și a murit 5 ore după ce am ieșit din cabinetul acestor ignoranți. Așa am pierdut noi un suflet foarte drag, care în ciuda bolii sale mai putea să trăiască, sub medicația pe care urma să i-o administrăm, încă câțiva ani. Tot ce pot spune este RUȘINE SĂ VĂ FIE!!! RUȘINE!!!!
Sara Rosini
Sara Rosini1 an în urmă
Sunt dezamagita de aceasta clinica , suni la urgențe că îi e rău câinelui și nu Răspunde nimeni . Câinele meu abea respira și nimeni nu Răspunde. Asta înseamnă să ai o meserie doar pentru bani. Când e mai mare nevoie nu ne interesează , ne punem telefoanele pe mut. Am sunat la toate numerele afișate și chiar nimeni nu a răspuns.
Maldacker Eniko
Maldacker Eniko2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea! Am un rottweiler cu displazie de sold bilaterala in stare avansata cu care a fost diagnosticat la varsta de 1 an, dupa mai multe incercari la alti medici si tratamente inutile si recomandandu-ne eutanasierea cainelui..Am gasit clinica cu singurul medic din Arad care a stiut ce tratament sa-i administreze cainelui ptr a-i alina durerile si a putea merge! Acum are 8 ani si este un catel fericit, datorita tratamentului administrat, cainele nostru poate merge, poate urca scarile, poate alerga!
Apelati cu incredere la acest cabinet veterinar pentru absolut orice problema! In cazul nostru a facut si inca face minuni! Multumim!
Ann R
Ann R2 ani în urmă
Daca nu era Dna Dr Rebedea de la Clinica, pisicuta noastra nu ar mai fi fost in viata, dupa ce a inghitit o jucarie mica de silicon si a facut ocluzie intestinala. In alte cabinete, toate investigatiile si operatia ne-ar fi costat cel putin dublu si nu ne-am fi permis, insa aici au operat-o repede, bine si la un pret super decent. Toate detaliile pre si post operator ne-au fost explicate foarte clar, pisica a fost tratata cu multa grija si prin urmare s-a recuperat extrem de repede (a doua zi deja cerea singura de mancare, dupa ce fusese intr-o stare destul de critica). Recomand oricui, cu incredere, acest cabinet!
Cheşa Eliza
Cheşa Eliza2 ani în urmă
Pare rău. Aflasem despre cainele meu că are o vertebră ruptă în urma radiografiei făcute la ei. Sugestiile de rezolvare a situației nu au fost prea folositoare, ni s-a spus că operația este prea costisitoare și se poate face cel mai aproape doar în Ungaria.
Ghiciti ce!? În zilele urmatoare am întrebat la cabinetul dr. Adrian Moisa despre situația câinelui. Acesta nici nu a stat mult pe gânduri și ne-a programat operația la el la clinică spunându-ne că operația trebuia făcută în 24h de la incident...
Puțină nepăsare, ignoranță. Daca tu nu o poti face, asta nu inseamna implicit ca nici altu' :)
BOTOND BOAR
BOTOND BOAR2 ani în urmă
Profesionalism și tarife modeste.Cadrele medicale mi-au salvat una dintre pisici care suferise un șoc anafilactic,aceasta fiind vaccinată la un alt cabinet veterinar. Mii de mulțumiri și felicitări pentru efortul depus pentru starea de sănătate a animalelor de companie și nu numai(în cazul animalelor comunitare s-au făcut și acte de caritate).Felicitări întregului colectiv, multă sănătate și putere de muncă!
Corina David
Corina David2 ani în urmă
Ar fi necesare controale mai riguroase pentru animăluțele vârstnice, care trec de 7 ani!!
Inițial scrisesem o recenzie mult mai rea, din cauza faptului că nu am analizat la rece situația pisicii mele, care se află în stare destul de gravă, dar are o vârstă înaintată totuși. Până una alta a fost ajutată pe cât posibil și prețurile sunt foarte bune.
Locații recomandate