/Vrancea/Dentist

Hiperclinica Dentexcel

Strada Constituției 36, Focșani 620123, România

Hiperclinica Dentexcel
Dentist
3
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5QQ+PF Focșani, România
+40 237 224 737
hyperclinicadentexcel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
LN Go
LN Go2 ani în urmă
Mi s-a facut o obturatie(plomba), doamna doctor foarte draguta dar culoarea nu se potriveste si a fost prea mica, astfel incat pe marinile ei au inceput deja sa apara semne de carie. Poate nu e mult pentru unii 250 lei dar aveam asteptari. Mai am 2 plombe(puse la altcineva) si nici dupa 4-5 ani nu au aparut schimbari
Mihaela feru
Mihaela feru2 ani în urmă
In afara faptului ca aveam programare la 14:30 si am intrat la ora 15:00, doamna Nichitoiu Silvia a dat dovada de lipsirea profesionalismului in fața unui copil de 7 ani. Sa ii spui unui copil de 7 ani ,ca daca mai plangi te dai jos de pe scaun si pleci, atunci copii ce vin la d voastra pleaca cu sechele si cu frica de alti dentisti. Mi s ar parea normal ca unui copil sa ii explicati ustensilele ce le folositi si ceea ce urmeaza sa ii faceti. Nu sa spuneti, daca mai plangi te dai jos si pleci. Serios??? Lipsa profesionalism zero barat. Se vede ca nu aveti copii si nu stiti sa tratati cu ei.
Cosmin Rares Codrescu
Cosmin Rares Codrescu2 ani în urmă
Vă așteptăm cu drag la Hyperclinica Focșani. Programarea este la 6 și o să intrați la ora 8 .
Dan S
Dan S4 ani în urmă
Am fost cu cineva la aceasta clinică, dar Doctorii vai de capul lor, mai exact Dr. Ricu alexandra. In loc sa umble pe cananelele dintelui rupt, ea a început să polizeze (gaureasca) dintele vecin, alt dinte perfect sănătos, si la găurit, sa mai ales persoana cu un dinte stricat.
Ferească dumnezeu dacă mai făcea si o anestezie cine stie cum o fi făcut-o! Daca nu stii ce faci, nu fă, nu te implica, trimite pacientul la alt medic! Nu este o joacă sa înveți pe oameni! Risti sa faci rau omului.

Visam noaptea ca suntem doctori si mâine il scobim pe om in gură. Nu recomand.
Alex Hîncu
Alex Hîncu5 ani în urmă
Cu indulgență va ofer o steluță, serviciile sunt acceptabile in schimb punctualitatea...........0 .Ca sa va zic despre ce evorba, programarea de la 16:30 ajunge sa fie preluată la 18:30
Daniel Dragan
Daniel Dragan2 ani în urmă
Este adevărat că sunt prea mulți clienți, dar eu am încredere în dr Mihai Nedelcu.
Vasilica Voineag
Vasilica Voineag2 ani în urmă
Una din cele mai urate experinte pe care le.am trait a fost in aceasta clinica! Acum 3 ani de zile am cheltuit 3500 de euro pe o lucrare care mi.a cazut de 3 ori in 3 ani iar acum cand am facut o radiografie sa aflu ca am 8 pungi de de puroi, practic la fiecare dinte am cate o punguta de puroi! Acum sunt nevoit sa mai cheltui inca 30000 Ron pentru curatate si refacerea lucrarii si asta numai din cauza ,,doctorului,, Nedelcu Mihai! Nu sfatuiesc pe nimeni, fugiti de cabinetul lui ca dracu de tamaie! Si am multe cunostente care au patit la fel, sau chiar mai rau!
Alina Ichim
Alina Ichim2 ani în urmă
Lipsă de profesionalism. O cunoștință și-a făcut aici un implant dentar. Coroana este deplorabilă. A trebuit să venim cu ea la rectificat de 3 ori. Arată de parcă un copil ar fi încercat să facă o formă a dintelui in ceramică. In plus, era și mai mică. Nu se închidea cu gingia, rămânând un spațiu foarte mare intre coroană și gingie, spațiu în care se adunau tot timpul alimente. Să nu mai zic de doctor. Acesta nici nu a vrut să pună coroana provizoriu, ci a vrut să o fixeze definitiv din prima. Iar când îi spuneam că nu este o coroană bună, atât din punct de vedere funcțional cât și estetic,a început să strige la noi, cum că am avea pretenții. Nu recomand sub nicio formă. Fiind clinică, mă așteptam la alte standarde, dar este deplorabil. Atât medici dentiști, tehnicieni și personal.
Locații recomandate