/Valcea/Dentist

Denta Clinic

Calea București 193A, Râmnicu Vâlcea 240300, România

Denta Clinic
Dentist
4.2
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
495P+7J Râmnicu Vâlcea, România
+40 761 233 220
dentaclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ema Ababe
Ema Ababe2 ani în urmă
Cand am ajuns la Denta Clinic eram intr-o stare critica. Aici m-a intampinat dl dr. Ciprian Desconul -managerul clinicii cu multa incredere, incurajare si gasirea rezolvarii problemelor dentare grave pe care le aveam. In scurt timp mi s-a facut interventie complexa(implanturi, extractii..) in timpul carora nu am simtit nicio durere, iar recuperarea este sub supraveghere medicala constanta si fara complicatii. La Denta Clinic am intalnit oameni minunati, cu energie pozitiva si pentru prima data nu imi mai este teama de interventiile stomatologice. Recomand cu toata increderea! Mult respect si recunostiinta d-lui dr. Ciprian Deaconu care este un adevatat OM si intregii echipe Denta Clinic.Ma bucur din suflet ca v-am intalnit!
Alex Ionita
Alex Ionita2 ani în urmă
Extraordinar! Tratare cu grija, se lucreaza foarte finut si preturile sunt foarte ok!
Lau Zamfir
Lau Zamfir2 ani în urmă
Experienta mea: Intervenția: 6 implanturi, 3.30 H fara dureri, fara complicații! Implanturi si lucrare provizorie, (deocamdată), în 24 H. Ciprian managerul clinicii a fost tot timpul langa mine pentru orice intrebare sau nelamurire! Sunt foarte mulțumit de profesionalismul de care au dat dovada și mulțumesc echipei de medici si personalului.
Vandana Eftimie
Vandana Eftimie3 ani în urmă
Am să vă spun pe scurt povestea mea! Luni am sunat și am discutat cu domnul doctor Ciprian managerul clinicii , marți am făcut analizele corespunzătoare pentru 4 implanturi. Joi m am prezentat pentru intervenție vineri aveam lucrarea deja pusă . Acum este duminică și vă scriu din curtea clinicii , eu am stat cazată aici nu că aș fi avut vreo problemă ci pentru că atat de tare m am atașat de acești oameni minunați: medici ,medici chirurgi, asistente medicale domnul manager, încat simt că am stat in concediu cu familia. Legat de costuri am venit aici pentru 4 implanturi insa după investigația CT. am avut nevoie de adiție de os, mi a fost gasit un chist pe mandibulă, extractii sudate 7 etc. Jur in timpul celor 4 ore și jumătate căt a durat intervenția mea nu am avut durere, nu am simțit durere. Nu cred că poate să fie un preț fix pentru toată lumea depinde de ce nevoi are fiecare in parte. Sunt extrem de fericită să constat că și la noi in țară se mai găsesc OAMENI ,apoi medici etc. Recomand din toată inima mea: Denta Clinic!
LWR Laurentiu
LWR Laurentiu4 ani în urmă
Programare facuta pentru un copil de 7 ani. Prima recomandare facuta de marea echipa cu multa reclama pe facebook : pentru 3 plombe , chemam anestezist de la Bucuresti, facem anestezie totala si le rezolvam pe toate 3 odata. Costurile nici nu conteaza. CUM poti sa recomanzi anestezie totala la un copil de 7 ani pentru aproape nimic?
Constantin-C. TUDOR
Constantin-C. TUDOR4 ani în urmă
O surpriza placuta,profesionalism,oameni tineri,zambitori,apropiati clientilor.Personal am simtit ceea ce apreciez cel mai mult:simtul datoriei implinite sau daca pacientul(clientul) e multumit creeaza satisfactie, zambet.Asta fac la Denta Clinic,Multumiri dlui Ciprian Deaconu,Danei,lui Adrian,Cristian tutor celorlalti medici stomatologi si minunatelor asistente pentru profesionalism si rabdare.A fost o saptamana grea iar cu ajutorul vostru am reusit sa fie bine si sa zambim cu totii.Mult succes!Recomandare maxima!
Zaharia Bogdan
Zaharia Bogdan5 ani în urmă
Eu personal nu va recomand. La cum arata cabinetul te astepti la servicii profesionale si scumpe. Scumpi chiar sunt, dar pe partea profesionala mai trebuie sa munceasca. Dupa o lucrare ( plomba pusa la un copil), gingia s-a umflat si copilul acuza durere chiar la dintele cu plomba. Ne-am intors la ei si ne-au spus ca este umflata pentru ca are eruptie dentara (molarii permanenti). 😲WTF !!! Chiar asa!? Am mers a doua zi la alta clinica si, la o simpla radiografie, s-a observat ca era puroi sub plomba. Totul s-a rezolvat in 3 sedinte : tratament, plus plomba noua. Categoric nu o sa mai merg la ei si de recomandat nici nu se pune problema.
Larisa Anghel
Larisa Anghel5 ani în urmă
Doar reclama e de ei. Nu stiu sa faca nimic fara anestezie. Si nici nu se uita in fisa medicala. degeaba dau pacientilor la completat. mama mea era sa moara facand o criza de inima dupa ce i s-a lucrat la ei. nu recomand.
Locații recomandate