/Valcea/Dentist

DenTeam

Strada Regina Maria, Râmnicu Vâlcea 240151, România

DenTeam
Dentist
3.9
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
4939+43 Râmnicu Vâlcea, România
+40 770 300 976
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 10–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gratiella mihalache
Gratiella mihalache3 ani în urmă
Gicu marin
Gicu marin4 ani în urmă
MECEA MANUELA
MECEA MANUELA2 ani în urmă
Mulțumesc mult dlui doctor Ovidiu Hodorogea și dlui Silviu Blajan, pentru profesionalismul și calitatea serviciilor stomatologice! O echipă de nota 10 și o clinică de 5 stele!
Maria V
Maria V2 ani în urmă
Lipsiti de profesionalism si etica. Am mers la ei pentru ca mi-au lucrat cand erau la inceput de drum si am fost foarte multumita , dar acum nu sunt interesati decat de bani si fac treaba de mantuiala.
Octavian Popescu
Octavian Popescu2 ani în urmă
Nu este deschis duminică.
AirCon 4 You
AirCon 4 You2 ani în urmă
(Tradus de Google) Am vizitat câteva clinici din Marea Britanie, dar acesta rămâne de departe preferatul meu. Atat de multumit de rezultate. Dacă zborul de 3 ore nu este o problemă, atunci atmosfera prietenoasă, calitatea înaltă, profesionalismul lor sau cel puțin raportul calitate-preț excelent ar trebui să te pună pe gânduri. Chiar și o mașină mă aștepta la aeroport. Nu sunt suficiente stele pentru a susține această clinică.

(Original)
Visited few UK clinics but this remains by far my fav. So pleased with the results. If 3 hours flight is not an issue then the friendly atmosphere, high quality, their professionalism or at least the excellent value for money should make you think. I even had a car waiting for me at the airport. Not enough stars to endorse this clinic.
Betuela Mihai
Betuela Mihai2 ani în urmă
Locații recomandate